reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ewelka śliczny brzuszek!!!
Galwaygirl widzę że się pojawiłas.. napisz co u Piotrusia.. moze jakąś fotkę jego byś pokazała?:sorry2: plis.. no i napisz jak Ty znosisz trudy macierzyństwa :sorry2:

Cześć dziewczynki. U nas piękny poranek, zapowiada się rewelacyjna pogoda, już podlałam swój mini-ogródek. Wczoraj na śniadanie wymyśliłam sobie mufinki i ciasto murzynek ze wstawkami białego sera :zawstydzona/y: i tak piekłam do 13tej aż nie zjadłam jednego i drugiego :-). Dzisiaj moja przyjaciółka wyprawia chrzciny, no i obiecałam jej zrobić ogórki małosolne. Wszystko ładnie pięknie, składniki kupione, miałam zrobić na wieczór i zapomniałam. Obudziłam się o 2:30 w nocy i przypomniałam sobie o ogórkach!! W te pędy wstałam i je przygotowałam, niestety byłam tak głodna że musiałam zjeść mufinkę - po której mała zaczęła wariować no i oczywiście czkawki dostała :-D. Ogórki sprawdzałam, już się w miarę zrobiły (zalewam gorącą wodą więc zazwyczaj po 12h są już zrobione) - akurat do chrzcin się "dorobią" :tak:.
Miłej niedzieli kobietki !!

Danutaski :-D:-) grunt abyś czuła się dobrze.. a czkawka chyba szybko mija, co? Pogłaszcz ode mnie swój brzuszek i przekaz pozdrowienia dla Niny :happy2:

czesc laseczki :-)

Danutaski teraz to tak bedzie z koncentracja, bedziesz "zapominac" o wprawie wszystkim i to normalne... coraz wiecej krwi plynie do lozyska i stad te problemy z pamiecia ;-) jak najbardziej wszystko ok :-)
Z tego co moj doktorek mowil, to nie poleca sie zbyt czestego glaskania brzunia... choc korci jak cholibka :-D
Nocne podjadanie tez jest norma jak na Twoj stan, a gwaltowne tycie jeszcze przed Toba ;-) miedzy 26 a 32 to sie zaczyna ped wagowy :-D

Popros mezulka nich no tam cmoknie brzunia od e-ciotek :-) i uwazaj na slonko cobys nam nieomdlala i Ninki nie poobijala ;-)

Myszka czemu nie mozna glaskac brzuszka zbyt czesto????:confused::eek:

Danutaski to musi byc super uczucie jak dziecko czka w brzuchu:tak:

Dziewczyny dzis w nocy pierwszy raz poczulam trzesienie ziemi, do nas dotarlo juz slabe, ale jednak sie trzeslo!!:szok:

reklama
Do góry