reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ło matko!!! Gatto!!! no właśnie przecież u Ciebie się trzęsło!!!:szok: trzymaj się i się nie daj!!!!

reklama
Gatto trzęsienie ziemi :szok: to ja tylko w filmach zawsze oglądałam i jakoś nigdy nie potrafiłam sobie tego wyobrazić, chyba bym dostała zawału!! Życzę aby się nie powtarzało.

Kochaniutkie, czuję się rewelacyjnie - pierwszy trymestr był bardzo ciężki, natomiast drugi jest rewelacyjny, obym tylko nie przechwaliła. Nie mam na co narzekać, nic się nie dzieje i niech tak zostanie do samego końca. Czkawka małej jest boska - trwa 1-2minutki więc niedługo, brzusio skacze w tych samych odstępach czasowych z takim samym nasileniem w tym samym miejscu. Już obserwowaliśmy kilka razy patrząc na brzuszek :-). We wtorek mam wizytę u ginka połówkowe, więc pewnie pod wieczór coś skrobnę.

Kochane, z całego serca Wam życzę dwóch kreseczek, abyście mogły już niedługo przeżywać te wspaniałe chwile. Wiem jak bardzo tego pragniecie, mam nadzieję że już lada moment Bóg wysłucha Waszych próśb i zajdziecie w upragnione ciąże !!!! Buziaki dla Was, jutro mnie czeka ciężki dzień. Dzisiaj sobie odpoczęłam.

czesc dziewczynki :-)

Gatto niestety nie zartuje tu wklejam Ci link do opinii innych mam, a zawsze dla sprawdzenia mozna wpisac w google "glaskanie brzucha w ciazy, skutki" i poczytac wiecej opinii.

Głaskanie po brzuszku - czy może mi zaszkodzić? - Ciąża - Rodzice radzą

Danutaski to kochana czekamy na wiesci i moze nowe fotki naszej Gwiazdeczki :-)

dzisiaj wolne, wiec moze jakies wielkie pranie urzadze ;-), a moje szczescie dzisiaj idzie do pracy do znajomego :-)

i jak zmienic wykres na nowy?? lo matko i corko kombinuje i nic mi to nie idzie :-(

Ostatnia edycja:
Danutaski :*:*:* piękne słowa:tak: a jezeli fłaskanie może być niebezpieczne to tylko buziaki przekaż Ninie..
Myszka w 1 dzień nowej @ zaznacz w "obserwacji" znaczek - "@" w prawym górnym rogu, powinien się wtedy ukazać "nowy" wykres..

Ostatnia edycja:
Aniu tak zrobilam tylko nie wiem czemu nie pojawia sie nowy wykres w sygnaturce ;-)

z tym glaskaniem brzunia tez bylam w szoku, ze lepiej nie jak tak... a tak ciezko sie oprzec jak maluch dokazuje:-)

Ostatnia edycja:
być moze coś z linkiem nie tak.. bo jakiś komunikat się pojawia.. spróbuj jeszcze raz przekopiować link wykresu do sygnaturki..

nic się nie stało :) po prostu już nie mam przeczuć... ehh byle do czwartku i wtedy wszystko się wyjaśni :)

odebrałam wczoraj wyniki przeciwciał p/receptorom TSH i nadal są podwyższone :-/ a myślałam, że mam tarczycę z głowy. Teraz 30 maja konsultacja z endo -zobaczymy co mi powie.

Spoko dziewczyny, u mnie tak bardzo nie trzeslo, tylko chwilunie, bo mieszkam ok 140 km od epicentrum. No, ale jednak bylo!

Ani@k ty nie przesadzasz z tymi brzuszkami??? Ja po 5 zione zywym ogniem:happy2:

Myszka jestem w szoku o tym glaskaniu, poczytalam sobie i faktycznie...:baffled: Nigdy bym na to wpadla! Co do wykresu- nowy cykl ma nowy link, wiec musisz w sygnaturke wkleic ten nowy:) Chyba:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry