reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto tak jak piszesz, chyba będzie najlepiej.
Kaso82, Ani@k trochę się pochrzaniło, ale mam nadzieję że wszystko skończy się ok. Dzięki za wsparcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Lopop to tak jak ja, czytam niemalże codziennie co u Was a sama rzadko sie odzywam;););)
Danatuski ja mam juz +25 cm w pasie, a w biodrach + 5 cm, ze o kilogramach nie wspomnę......ojojoj było by co wymieniać:-D ostatnio nawet miałam niemalze depreche z tego powodu, ale teraz wiem że to głupie nic nie poradze jak musze po prostu musze zjesc marsa.... no co zrobić jak Babel sie domaga:-):-):-) (tak sobie tłumaczę;). Dzisiaj brałam już dwa razy nospę przez te twardnienia, teraz na szczescie sie troche uspokoiło no i ja przy okazji....
ściskam Was wszystkie mocno i trzymam kciuki za staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
p.s. wstawiam zdjęcie które kiedyś obiecałam....

Lopop jak tam po komunii? Młodzież zadowolona z prezentów?
Ewelka10 ślicznie wyglądasz !! Ja też tak chce !! Ja ciągle piję coca-colę - też sobie wmawiam że to dzidzia chce...a po coli dostaje czkawkę!! No i tym sposobem czka mi po 2-3 razy dziennie :-)

U la la, Ewelka jaki zgrabny brzusio!!

Tez taki chceeee, le, le, le (l mialo byc z kreseczka, niestety nie mam polskiej klawiatury):sorry:

Danatuski z ta cola to dobre, biedne dziecko gorzej jak po przyjściu na świat nie bedzie chciało mleka tylko...cocę;););)
Gatto kciukasy mocno trzymam, abys niedługo miała taki sam:-):-):-)
brzusio mam wysoko jak na ten tydzien ciązy, od poczatku tak było, ale gin mówi ze taka moja natura - tylko z oddychaniem coraz ciężej;););)
buźka dziewczynki

reklama
Do góry