reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki..
Karo ja bym wytrwale się starała, przytulała i nic "na potem" nie odkładała.. remont, przeprowadzka.. no i co z tego??? będą II kreski na teście - nic nie będziesz robiła.. będziesz "dyrygowac" a to tez WIELKA sztuka:tak: nie zamartwiaj się i działaj!
Myszka no szkoda że @ przylazła.. :-( ale idąc za moim mottem "nowy cykl - nowa szansa" wiemy ze jak nie teraz to za kolejnym razem się uda!:tak: ja już chyba przestałam skrupulatnie mierzyć czas, kiedy najlepiej uriodzić dziecko.. chcialabm bardzo urodzić.. a w jakim miesiącu? bez znaczenia.. oby w 2013 roku;-) oby było zdrowe i to wszystko..:zawstydzona/y:
MartOocha zaraz zerknę na Twój wykresik.. rozumiem że "poprawiacie i powtarzacie" staranka.. no jak teraz się nie uda to ja nie wiem;-) &&&&&&&&&&&&&&
Gatto Danutaski jest ekspertką od wykresów.. ona pewnie bedzie zorientowana dlaczego takie zyg-zaki były.. no i widzę skok.. więc chyba dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Danutaski, Kochająca_mama dajcie znak życia:sorry:

reklama
Gatto ale po to spaść aby się odbić;-) a i doope to chyba ominie wielkim łukiem;-)

Witajcie dziewczynki. Ostatnio miałam trochę problemów w rodzinie i rzadko tu zaglądałam. Dzisiaj się mierzyłam i od początku ciąży mam w biodrach +3cm, w udzie + 2cm, a w pasie + 20cm !! :szok: Wagowo jakieś +4/5kg od początku ciąży. We wtorek mam kolejne USG.
Gatto
niezły Twój wykres ciekawe do dalej będzie !!
Myszka2829 szkoda że tempka spadła i wredota przyszłą :-( ale nowy cykl to nowe nadzieje !! ;-)
MartOocha super że tempka urosła i niech zostanie już na takim poziomie albo i wyższym!!! &&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski no to widzę ze jesteś za półmetkiem:-) mam nadzieje że nic złego sie w rodzinie nie dzieje i wszystko wróci do normy.

Myszko powodzenia w nowym cyklu.

Martoocha oby były II widze w Tobie mnóstwo pozytywnej energii oby tak dalej:tak:

Danutaski!!!!:szok: Nina rośnie jak na "drozdżach"!!!!! w wolnej chwili koniecznie wklej fotkę.. a sprawy mam nadzieję ze się poukładają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto ze względu na Twoje stresowe dni, faktycznie trudno określić czy owulka wystąpiła i kiedy. Nie pamiętam ilo- dniowe miewasz cykle? Gdyby 10dc, 12dc i 14dc oznaczyć jako zakłócenia, to strzelałabym że owulka nastąpiła 15dc a cykl jeżeli nie będzie ciążowy, to obstawiałabym na 29-dniowy. Ale to są tylko przypuszczenia

reklama
Wlasnie tu jest pies pogrzebany, ze mialam 28 dniowe, ale potem sie pokielbasilo i ostatni mialam 23:szok: a teraz te stresy:-(Chyba nie bede nic zaznaczac tylko obczaje co bedzie dalej, a na weekend se po prostu daruje mierzenie. Niech sie dzieje wola nieba!!

Do góry