reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ania, a wiesz dokladnie skad rusza????? Moze mu wyjdziemy naprzeciw????:eek:

Weszlam sobie na te twoje 30tki, tez tam fajnie macie:tak:

Depesza jeszcze do mnie nie dotarła.. ;-) ale myslę że najpierw do tej która pierwsza testuje:tak:

Tak, "po 30-tki" sa świetne.. jak masz ochotę.. tam miło jest i sympatycznie..
Przyjmujemy do naszego grona zawsze w bardzo sympatyczny sposób:tak: i jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków:tak: niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)

Depesza jeszcze do mnie nie dotarła.. ;-) ale myslę że najpierw do tej która pierwsza testuje:tak:

Tak, "po 30-tki" sa świetne.. jak masz ochotę.. tam miło jest i sympatycznie..
Przyjmujemy do naszego grona zawsze w bardzo sympatyczny sposób:tak: i jak już się zdecydujesz.. to musisz wiedzieć, ze jak któraś dojdzie do wątku i się zadomowi to zachodzi w ciążę.. sporo było takich przypadków:tak: niektóre zajęły się swoimi sprawami.. niektóre nadal są z nami.. więc.. tam nie ma zamkniętych drzwi.. :-)

jak zachodzi w ciaze to wale jak w dym :)

Myszko- ja też grałam priestem :) undead:tak:.
Ja bardzo lubiłam healować, wiec gildia mnie brała praktycznie do każdej instancji:cool2:.
Wczoraj pograłam w najnowsze Diablo III i muszę przyznać, że gierka jest WYRĄBIŚCIE SUPERANCKA :D Grałam z M. 18 godzin wczoraj :sorry2:. Polecam! Teraz gram Demon Hunterem.
U mnie oficjalnie skoczek zagoscił :tak:

Martoos my z M raczej nie zmienimy gry... przez nia sie poznalismy (znalazl mnie w Brachland machalam reputacje chyba z 5 dni tam :-D.. angielskiej nazwy nie znam :-() zmienilismy frakcje na horde, a wczesniej bylismy w alli ;-) w sumie mam cos kolo 9 postaci na maxa zrobionych... a teraz za bardzo zmeczenie czuje zeby grac... choc widze, ze to moje szczescie robi kolelny char... i ostro leweluje :-D
Zgodnie twierdzimy, ze wystarczy "finansowania" blizzarda :-D
Martoos kciuki za skok &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniu ja tez kiedys nie gralam, a potem sprobowalam i wpadlam na... to juz 5 lat :-D jest wersja probna gry (darmowa) na 2 tyg. potem jak chce sie nadal grac trzeba juz placic miesieczny abonament i dokupowac kolejne czesci... ;-)

Gatto fajne takie zygzaczki ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Marta będziesz najlepszą mamą na świecie dla swojego skarba!!!!!
Zawsze!

Ja w tej nowej pracy nie mam na nic czasu. Normalnie w szoku jestem, że czas może tak szybko zasówać.

reklama
W Diablo nie ma abonamentu :cool2:
a Wow moim zdaniem mocno się popsuł.. to już nie ten klimat co kiedyś (tego nowego dodatku już w ogóle nie kumam, nie gram w Wow już parę ładnych lat).
Ale pomyślałam,że jak może uda nam się dziecię spłodzić teraz w tym cyklu, to jak pójdę na zwolnienie to będę miała co robić :-p:-)

Do góry