reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

elza ab witaj!!!! Sciskam Cię mocno i wiem co człas po straie dzieci..... Współczuję Ci tych przeżyć bardzo. Teraz mam nadzieję że jesteś silniejszą kobieta i przedewszystkim spokojniejszą.... dzidzia przyjdzie do Was kiedy dla niej i dla Was będzie to
Zostań z nami i plotkuj dla poprawy humoru!!! ;)

reklama
Elżbietka pisze:
mam nadzieje ze tez niedługo przeniesiesz sie z nami do mamuś :)
Hhhmmm Może jestem zbyt drobiazgowa, ale napisałaś "z nami". Elżbietko !!!! Czy Ty przypadkiem nie zapomniałaś nam o czymś powiedzieć  ;D ?? Ech .... byłoby wspaniale.
Oki - dziewczątka - wysyłam Wam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam wszystkich cieplo:)
p nie hce byc sama w tym trudnym okresie po stracie maluszka..a na bb spotkalo mnie juz bardzo wiele ciela i to chyba glowny powod tego, ze do Was teraz pisze.

mam nadzieje, ze bedziemy sie wzajemnie wspierac w trudnych chwilach, dzielic ze soba radosci i smutki. tylko oby tych drugich bylo jak najmniej.!

reklama
Kochana marthusiu...dobrze że jesteś z nami...kochana jesteśmy z Tobą w tych trudnych chwilach...

Do góry