reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Niestety okoliczności są takie a nie inne... lecz skoro spotykamy się na takim forum to w większości przypadków oznacza że na nowo zaczynamy staranka.

My z mężem niby powinniśmy poczekać do czerwca ale ginekolog powiedziała że jak w maju zajdziemy to nic złego się nie stanie. Tak więc jesteśmy po kilku dniach intensywnych starań i czekamy na test- testujemy w Dzień Matki, oby był to szczęśliwy dzień.

Powodzenia, trzymam kciuki &&&& :tak:

reklama
Marta witaj wsrod nas, szkoda tylko ze i Ciebie to spotkalo. Zycze przyjemnych i owocnych staran i zostan z nami w grupie razniej :-)

Gatto a kto powiedzial, ze mamy miec pecha wiecznie? :-D

dzien dobry dziewczynki :-)

ale zle dzis spalam... o 1:30 obudzil mnie koszmar, a wczesniej nie moglam usnac :-(
w tv lecial jakis film, slyszalam w polsnie... i snilo mi sie, ze rozdzielali kobiety i mezczyzn na grupy... widzialam mojego M doszlam do niego (a byl z jakis gosciem jakby strazikiem) i mowie, ze chce buziaka... a on popatrzyl na mnie jakos tak obco i mowi nie... i poszedl.
Obudzilam sie a moje szczescie siedzialo sobie przy grze i pyta czemu nie spisz? zle sny masz i spac nie mozesz? no wiec odpowiadam, ze tak... wylaczyl pceta przytulil mnie i juz spalam spokojnie...
No i nie wiem czy tempka nie ma bledu przez to...

No dobra czas sie powoli szykowac do pracy :-)
Milego dnia laseczki :-)

Myszko ja pare dni temu miałam sen o grzechotniku który mnie ukąsił ufff też sie przebudziłam i to nawet z krzykiem no cóż ja zyje w stresie (praca zwolnienia:() i to chyba dlatego wiec może TY tez po prostu przejmujesz sie nowa praca i sta ten koszmar;-)Ładne tempka, życzę powodzenia i trzymam&&&&&.

Marta witaj u nas, życzę szybkiego zaciążenia i spokojnych 9 miechów.

Witaj MArto :tak:. Super że już rozpoczynacie staranka. Życzę szybkiego + oraz zdrowiutkiego dzieciaczka u boku za 10 miesięcy ;-).
Ja właśnie mam starankowy cykl,ale cos temperaturka nie chce mi podskoczyć.. więc czekam:sorry:

Witaj MArto :tak:. Super że już rozpoczynacie staranka. Życzę szybkiego + oraz zdrowiutkiego dzieciaczka u boku za 10 miesięcy ;-).
Ja właśnie mam starankowy cykl,ale cos temperaturka nie chce mi podskoczyć.. więc czekam:sorry:

Cierpliwosci :)

Moj wykres za to doskonale ujawnia moje samopoczucie, jak tylko cos lepiej, to zaraz potem zaliczam dol:-(

Gatto wierszokletko:-D ja nie mogę z Twoich komentarzy na wykresie:laugh2::-) super podpasowane pod bieżące sprawy;-)

ja chyba zacznę w środę mierzyć..

Marta-I witaj.. i rozgość się :happy:

Ani@k to najzwyklejsza Lokomotywa Tuwima, ale jakos tak mi pasowala to tego cyklu. Chyba dlatego, ze nam tak ciezko i ociezale idzie. Ciekawe gdzie dojedzie? Twoj Lopez tez daje czadu:)

Ale fajnie pasuje i o dziwo nie jako "ociężały" cykl to widzę tylko jak taką "lokomotywę" która dojedzie do celu;-):tak:

a ze tak powiem Lopez sobie już wyemigrował z mojego wnętrza.. teraz muszę się skupić może nad jakąś Senioritą..??;-)

reklama
Do góry