reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lopop zdaj później relację z wielkiego dnia :tak:
Myszka wykresik baaardzo pozytywny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto a jak u Ciebie sprawy się mają??? mam nadzieję ze wszystko jest na pozytywnej drodze..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć kobitki :)
jakoś nie mam weny żeby cokolwiek napisać (troszkę zaimprezowałam w ten weekend ;-))- ale podczytuję Was regularnie i pozdrawiam :tak:

Lopop zdaj później relację z wielkiego dnia :tak:
Myszka wykresik baaardzo pozytywny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto a jak u Ciebie sprawy się mają??? mam nadzieję ze wszystko jest na pozytywnej drodze..&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wykresik Myszki naprawde ciekawy:)

U mnie do doopy. Ciezko skupic sie na czymkolwiek, bo problem jest ciezki. Trudno znalezc tez optymizm, no, ale udao nam sie opracowac jakies plany w miare przyzwoite gdyby przyszlo najgorsze. Udalo nam sie wczoraj zrelaksowac i pokombinowac. Zobaczymy jaki bedzie koniec.

Pozdrawiam Was serdecznie!

Gatto to trzymamy kciuki za te Wasze kombinacje :-) oby daly pozytywne wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No pewnie Marta!! Witamy (szkoda tylko, ze w takich okolicznosciach):eek:
Myszka gdyby sie udalo to bylabym niezle zaskoczona, mniej wiecej jak trafienie szostki w lotka:happy:

Muszę Wam coś opowiedzieć...
wczoraj przyszło do nas kilka osób na parapetówkę. W tym młode małżeństwo z czteromiesięczną córeczką. W sumie nic dziwnego ale impreza zaczęła się po 21 i oni z tą małą prawie do 1 w nocy siedzieli. Najlepsze jest to że mała od września idzie do żłobka. Mamusia mówi że póki co nie jest to duży koszt ale jak mała będzie miała 2 lata to dojdą dodatkowe koszty- wyjścia do teatru, dodatkowy angielski czy lekcje tańca. Czy tylko mnie to szokuje ??

reklama
Niestety okoliczności są takie a nie inne... lecz skoro spotykamy się na takim forum to w większości przypadków oznacza że na nowo zaczynamy staranka.

My z mężem niby powinniśmy poczekać do czerwca ale ginekolog powiedziała że jak w maju zajdziemy to nic złego się nie stanie. Tak więc jesteśmy po kilku dniach intensywnych starań i czekamy na test- testujemy w Dzień Matki, oby był to szczęśliwy dzień.

Do góry