reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszka nie wyobrażam sobie aby Cię nie chcieli!!! Na pewno sie sprawdziłaś!!!!!
Powodzenia!!!!
Danutaski udało się wózek zakupić???
Kaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl!!!!!

reklama
Witam Was:-)

Czy mogę dołączyć do Waszego wątku, który niestety dotyczy również mnie... Z tego co widzę straciłyście swoje maluszki w podobnym czasie jak ja - III trymestr:-( . U mnie niedawno minął rok od odejścia mojego dzieciątka - ciężki rok, ale tez czas odbudowywania nadziei na lepsze jutro. pozdrawiam Was serdecznie. dla naszych Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]

Danutaski ladny ten wozeczek, gratki i na prawde okazyjna cena :-), choc po przeliczeniu to ten maxi cossi za 399 wychodzi podobnie cenowo... ale z naszym szczesciem to jak bedzie czas kupna to go juz nie bedzie :-D ;-)

Aniu kochanie ja w porownaniu z murzynami to jak zolw sie ruszam, od poniedzialku pracuje juz za pieniazki :-)))))) choc dzis od goscia hotelowego dostalysmy 5 euro i czekoladki :-) opuszczal hotel i wyglada na to, ze byl zadowolony :-)

super, ze jutro mam wolne, bo kregoslup daje mi popalic... a dzis sie dowiedzialam, ze 20 min na pokoj to mamy tylko jak gosc opuszcza hotel... a tak licza 15 min... za przygotowanie na nastepny dzien nikt nie placi a uzupelnic posciel, reczniki i jednorazowki do lazienki... nikt nie szykuje, musimy same to zrobic... a czas biegnie. tja nie ma jak kapitalizm

danutaski przepiękny wózeczek
i widzę że córcię nazwiesz imieniem które mi się tak bardzo podoba:)
już jutro nasz wielki dzień trzymajcie kciuki żeby tylko nie padało

lopop kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nie stresuj sie wszystko sie uda :-) i pogoda dopisze :-)

a tak na marginesie to ja juz sie pogubilam co tam sie w moim ciele dzieje... dzisiaj mialam jakies dziwne pobolewanie w brzuchu, ale nie @-powe hmm... moze to zakwasy jak Ania pisala :-D

Danutaski juz mi spadlo 2kg, poce sie jak kurczak w rosole... pije baaaaardzo duzo... niebawem zostane anonimowym pochlaniaczem mineralnej... bez gazu zeby nie bylo :-D

Ostatnia edycja:
Danutaski wózeczek bardzo ładny.. widzę podobny jak popycha pewna pani w mojej okolicy..
Myszka no to ćwiczenia codzienne przed Tobą i jeszcze za to płacić będą!
Lopop kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
czesc dziewczynki :-)

lopop wystarczy mi jedno ;-) a Ty kochana zamiast sie szykowac z rana przed komunia na forum ?;-):-)

Do góry