reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto kochana my Sare mojstrowalismy jak stres opadl ;-) a tak mi sie cykl rozregulowal, ze nawet nie wiedzialam o ciazy:-D

reklama
Martoos alkohol nie jest lekarstwem na smutki to ta zla droga i niszczaca, lepiej pojedz czekolady :-) albo kup sobie cos fajnego

9maja poszłam na kontrolne usg,to był już 8 tydzień i 4 dni.Niestety tym razem nie ujrzałam już bijącego serduszka,myślałam że to pomyłka..Na dzień następny było zrobione powtórne usg żadnych oznak życia a liczyłam na cud ,że to pomyłka...Niestety :-(nawet nie dostałam żadnych poronnych tabletek,żeby organizm sam się oczyścił,od razu wzieto mnie na salę i wyłyżeczkowali.Fizycznie jakos dochodzę do siebie a psychicznie jest katastrofalnie,ciężko mi się z tym pogodzić.Mam nadzieję,że po takim zabiegu uda mi się zajść w ciążę...Brzuch boli mnie czasem ,ale te krwawienia mam skąpe,nie wiem czy wszystko ok,na kontrolę mam się zjawić za 1,5 miesiąca,martwię się czy wszystko wroci do normy,boję się ,że po takim zabiegu mam małe szanse za zajście w ciążę,mam już 28 lat i może organizm się ciężej regenerować.

witaj.
wiem,ze taka strata boli,szczególnie jak sie czeka na to dziecko.
ja przeszłam dokładnie przez to samo co ty,niemal opisujesz moja historię.
ale nie martw się BĘDZIE DOBRZE I NIEDŁUGO BĘDZIESZ CIESZYĆ SIĘ CIĄŻĄ:tak:
Ja bardzo to przezyłam bo długo czekałam na to dziecko.
zabiciem myśli była kolejna ciąża i do tego dążyłam w pażdzierniku straciłam ciążę a w lutym dowiedziała się,że mieszka we mnie dzieciątko :-) i z tą ciążą było juz wszystko dobrze czego i tobie zyczę.:tak:

jest na BB watek poronienia tam jest sporo dziewczyn jak chcesz popisać w tym temacie.

ciekawa jestem dlaczego takie dnie przychodzą.. tez tak mam czasami..
ale co mi wtedy pomaga? chyba rozmowa z eMem moim.. On jest w tym najlepszy.. zawsze mnie rozbraja swoim nastawieniem.. uczę się od niego.. :happy2:
hmm.. co ja bym bez niego zrobiła??? szukała bym Go ze świecą;-)

miłego dnia dziewuszki!!!

Ja tez wczoraj dołek miałam nic mi nie szło w pracy dobrze zreszta nie tylko w pracy ale mam nadzieje że dzisiejszy dzionen bedzie bardziej pozytywny.
Ciekawe gdzie jest Danutaski?

reklama
Bardzo dziękuję,nawet nie wiesz tusia26jak każdy odzew osób,które to przeszły i słowa otuchy,ile mi to daje nadziei .Cieszę się,że u Ciebie to wszystko się dobrze skończyło

Do góry