reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszka a dziś pewnie "zakwasy" leczysz;-) jutro wolne, więc wypoczniesz:tak:
Kaso u mnie @ też jeszcze nie ma.. ale myślę ze to kwestia kilku godzin.. dziś napewno zawita.. no i nie smućmy się tylko bierzmy "byka za rogi" w kolejnym cyklu:tak:;-):-) aaa ale u Ciebie moze @ nie będzie???!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop pogoda będzie, zobaczysz:tak:

reklama
wrocilam jeszcze zyje :-)

Aniu jutro mam wolne, ale sa niedziele pracujace tez;-) i o dziwo nie mam zakwasow tylko poce sie jak swinka w saunie :-D

Moje plamienie poranne to lekko rozowy papier rano, a potem cisza... nie mam pojecia co sie dzieje :-D

Myszko a może to zagnieżdzenie sie zarodka???? oby:D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aniak no to ja już wiem że ten cykl nieudany @ juz jest także nie myliłam sie :( Powodzenia dla Ciebie&&&&&&&:tak:

Buuuu Kaso82 Ani@k będę płakać, a byłam święcie przekonana że Wam obu się udało!!
Nie traćcie nadziei kochane, może ten cykl który się teraz zaczął to będzie właśnie TEN !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MartOocha widzę że cykl Ci znowu płata figle co za wredota jedna:wściekła/y: - ale już, do góry tempko!!
Gatto przykro mi że macie pod górkę. Ale pamiętaj, skoro jest pod górkę, to i z górki będzie !! Trzymaj się pozytywnych myśli i nie poddawaj.
Myszka2829 w takiej pracy to pewnie raz dwa pozbędziesz się jakichś niechcianych kilogramów!! Tak jak pisały już wcześniej dziewczyny, na początku każdemu jest trudno, a z czasem to wszystko ogarniesz i nie będzie się wydawało takie ciężkie jak na początku. A Twoje plamienie to może plamienie implantacyjne ;-) wiec może niedługo będziesz szła na zwolnienie hehe. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lopop my w niedzielę także jesteśmy na komunii u córki brata mojego M. Pogoda będzie super, zobaczysz :tak:
Bezstresowej niedzieli Ci życzę i żeby wszystko poszło zgodnie z planem.

Kochane, mój brzusio wypycha się w zastraszającym tempie:-). Ale nie ma się co dziwić, na cztery obiady w tym tygodniu zamarzyły mi się trzy razy hamburgery - a czwarty obiad to zapiekanki !! Dzisiaj niby trochę spokojniej, bo gzika, ale pyrki w mundurkach młode to całą masę zjadłam!! Poza tym ciągle piję coca-colę - nie potrafię się oprzeć!! I jem słodkie, szczególnie lody :-D oj coś chyba szybko teraz urosnę!

Rano jadę kupić wózek. Wiem że to trochę wcześnie, ale wiem że innego modelu nie będę chciała, tylko ten, a trafiłam na Allegro ofertę wózka używanego, tańszy o ok.700zł od nowego takiego samego, niewiele używany więc okazja. Nie wiem kiedy trafi się taka drugi raz, więc postanowiłam nie wierzyć w "zapeszanie" i oszczędzić trochę pieniążków. Trzymajcie za mnie kciuki!!

Myszka oby dziiejsze plamienie okazało się implantacją!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaso jedyna fajna rzecz w naszych @ to to, że razem zaczynamy nowy cykl.. a nowy cykl - nowa szansa!!!:tak: ciekawe czy w mniej więcej w takim samym czasie będziemy miały owulację:confused: ja 30 - 33 dniowy cykl przewiduję.. więc do roboty kochana:tak:
Danutaski Ty już, znaczy Wy z Niną już na półmetku:szok: kiedy połówkowe usg? Brzuszek.. no coraz większy będzie:tak: super!!!!! a to że mmasz zachcianki to pewnie jednocześnie zachcianki Niny;-)
Oczywiście trzymam kciuki aby udało się kupić wózeczek&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i mam nadzieję że się pochwalisz jaki to typ wózka:happy2:

Ania@k ja juz nie wiem jaki bedzie ten cykl długo jeżeli taki jak ten to tak średnio 30/31 dni ale mialam ostatnio tez taki 25 dniowy. Zobaczymy co nam los przyniesie hehe ale fajnie że kroczymy równym krokiem hehe:tak:

reklama
czesc dziewczynki :-)

szykuje sie powoli do ostatniego dnia probnego... a ze to sobota to i problem z dojazdem... musze wyjsc wczesniej

Milego dnia laseczki

Do góry