reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja akurat o naszym rządzie nie myślałam;-) tylko o tym w którym mieszkasz..:sorry2:

a starta pracy - nie zycze nikomu.. ale zawsze jest możliwośc dostania drugiej, popatrz na naszą Myszkę :tak: po jednej rozmowie uradowana jest że aż na watku się weselej zrobiło! :tak:
Będzie dobrze!!!!

reklama
Z ta pogoda to tez zalezy kiedy, ja akurat na cale szczescie (ekonomiczne) jestem na polnocy, gdzie pogoda jest czasem taka sobie. Na majowce bylismy w PL i byla duuuuuuuuzo lepsza niz we Wloszech:szok: Nic, odwagi i do przodu!

wrocilam z pracy... cholibka ciezka robota jak cholera... ale co tam cale zycie tam robic nie bede ;-)
Gatto przykladalam sie i nic nie znalezli ci co nas kontrolowali... wiec bylo ok, tylko czasowo jestem do tylu.

Diekuje za kopniaczki <3 a zrypana jestem jak kon po westernie ide zlegnac do wyrka odezwe sie pozniej :-)

Aniu no szkoda ze przyszla wredota, ale na nastepny miesiac sie niedaj :-)

Gatto nie ma sytuacji bez wyjscia, zawsze sa dwa... jedno zazwyczaj najprostsze nigdy nie jest najlepsze, a my jestesmy silne babki dasz rade i jeszcze sie bedziemy smialy z tego calego zamieszania... zobaczysz :-)

No jasne Myszka, ze jestes do tylu. Kazdy by byl na twoim miejscu, w koncu nie znasz terenu, kolejnosci ani nic. Pozniej jak sie wprawisz to bedziesz mniej zmeczona, a za to bardziej zorganizowana i dasz rade. Ja tez w mojej pracy przez tydzien plakalam, ze nie dam rady, a potem poszlo. Powodzenia w kazdym razie!!

Dzieki za słowa otuchy Dziewczynki

Moje cykle sie wydłużają chyba coraz bardziej @ nie ma a teścik robiłam z nieporannnego moczy mysle ze w 28/29 dniu cyklu powinien już być jednak pozytywny choc lekko blady a tu nic tempka niska z samego rana i do tego bezowe plamienie. Jednak przyjdzie pewnie jutro:(

Aniak nowy cykl nowa nadzieja.
Myszko pierwsze dni w pracy najcięższe potem pójdzie już z górki
Gatto ciężka sprawa ale nie poddawaj sie.

reklama
Gatto przykro mi że sie nie układa po waszej myśli:( no ale cóż nie rezygnujcie miejcie chociaż jednego maluszka

kochane nowy cykl nowe szanse &&&&&
i za siebie też bo jestem w połowie

w niedzielę komunia .... ach byle pogoda dopisała

Do góry