reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hmm..
Myslę że jutrzejsza temperatura da jaśniejszy obraz..

jeszcze tylko 20 godz. ;-)

reklama
Wklejam Wam mój brzuszek, już go nie ukryję pod ciuchami :-D
d19t3d.jpg

Super:D:-)brzuszke Danutaski.

U mnie klapa zrobiłam test i wyszedł negatywnie także dół:-(

Reszcie Kobitek zycze powodzenia i trzymam kciukaski

Danutaski brzusio cudenko :-))))))))))))))))))))))))))))))

Ania jeszcze nie wyrokuj, @ jeszcze nie wpadla a spadek to zaledwie 0,05° jutro sie okaze zapewne i oby sie podniosla :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kaso a nie za wczesnie na test? czasami trzeba dluzej odczekac na prawidlowy wynik... no bywaja wadliwe &&&&&&&&&&&&&& oby byl bledny wynik i nastepny z II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja jutro lece na 8:00 juz do pracki na przyuczenie :-)

Myszka! mkniesz jak torpeda!:-D wiesz, że od razu Twoje posty takie jakieś optymistyczne są? aż miło się czyta jak cieszy Cię nowa praca! oby nie dała w kość;-)
Kaso Myszka ma rację.. może jeszcze za wcześnie? ja np. robię test w planowany dzień @ (w niedzielę) wcześniej nawet nie próbuję.. poza tym @ jeszcze nie przyszła:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja się nie mogę jutrzejszego dnia doczekać, bo: albo temp. spadnie.. albo nie spadnie.. zobaczymy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry