reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kaso82 ja tam mam dziwne przeczucie że tym razem się Tobie udało.... obym ja miała rację a nie Ty ;-)

reklama
Danutaski ja też już ze zniecierpliwieniem czekam do rana :-) ale narazie .. czekam.. ;-) a Twój opis ruchów Niny - aż się wzruszyłam:zawstydzona/y: wyobrażam sobie tylko jak piękne to uczucie..
Myszka no większej siły to ja dawno nie widziałam! Jesteście wielcy!!!:tak: juz się zastanawiam co by było kiedy by się okazało że.. cykl skończy się II:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto w każdym razie miły czas przytulania przed Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kaso a wiesz że takie objawy jak na @ to też jeden z objawów ciąży??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jeszcze 2-3-4 dni i się wszystko okaże:tak:

a! Danutaski.. brzuszkiem się miałaś pochwalić.. :tak:

zaciskam mocno kciukasy! :tak:
Ja za to przeczuwam jutro skoczek, wiec idę zaciągnać swojego do wyrka :-D.
Zrobiłam jego ukochany obiadek, więc nastrój 'zasiany' :-p

Ani@k rano wkleję fotkę, mój brzusio w ostatnich dniach zmienia swoją wielkość każdego dnia!! Trzymam &&&&&& za jutrzejszą wysoką tempkę i oby wredna małpa nie przyszła !!!! &&&&&&&&&&&&&&
MartOocha przyjemnych i owocnych przytulanek ;-)

jestem.
Latam jak szalona. Zaliczyłam dzis pierwszą sesję psychoterapii i całkiem fajnie to wyszło.
A jutro do nowej pracy :D
Trzymajcie kciuki!

Aniu jak sie okaze, ze jednak tym razem sie udalo... to popracuje na ile sie bede dobrze czula a potem niestety wolne... ale cos za cos tak juz jest w zyciu :-) Trzymam kciukasy za jutrzejszy wzrost &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski jeszcze ze 3-4 tygodnie i sie dopiero zaczna fajne odczucia :-)

Maroosia a uzywajcie do woli :-D tylko sprawdz czy aby na pewno Twoj M nie byl NIEUZYWANY Z FOLIJKA ;-) :-D

Mamuska wrzuc no swoj stoliczek :-) ;-)

a ja jutro na 9:00 jade umowe podpisac, podac rozmiarowke i zaczynam we czwartek jako... pokojowka w hotelu :-)

dzien dobry dziewczynki :-)

zmienilam godzinke pomiaru na 6:00, bo teraz bede wstawac tak.

Milego dnia wszystkim zycze i lece sie ogarnac ;-)

Hej!
Myszka śliczny skok!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a u mnie spadówa.. znaczy chyba się przypląta jednak @.. ehh..

no ale nic! uszy do góry i działania już nowe obmyślam;-) a @ tym razem "oleję", a co!

miłego dnia!!!

reklama
Myszka2829 u Ciebie ta tempka ale wariuje hehe!! Z zaciekawieniem oglądam Twój wykres!
Ani@k myślę że jeszcze nie wszystko stracone - zobacz mój wykres ciążowy Obserwacja cyklu - enpr.pl w 14 dniu po owulce także zaliczyłam lekki spadek więc jeszcze nie wszystko stracone!

Do góry