reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martuś Stelcia cudo!!! :) jaki śmieszek mały! Już się nie mogę doczekać kiedy nasz Igorek będzie taki rozgadany i roześmiany :)
bella witaj,
[*] dla Twojej kruszynki. My odczekaliśmy w sumie 2 cykle, w 3 zaszłam w kolejną ciążę i tym razem się udało :) od 5 tyg mam swoje już nie takie maleństwo przy sobie :), więc powodzenia!
annte witaj! Za Ciebie tez mocno trzymamy &&&&&&&!
madziorku &&&&&&&&&&& za kolejny cykl!
sysiq plany często się krzyżują… kto wie czy nie spotka Was niebawem miła niespodzianka?
mika może jeszcze się z tym łożyskiem wyklaruje i wszystko będzie ok :) podejrzałaś przy okazji malucha? Piękny brzusio!!! Nam rodzice też próbowali narzucać imię ale powiedziałam im, że swoje dzieci już mieli i dali im imiona takie jakie uważali, więc my też sami wybierzemy imię dla swojego dziecka. Nie przejmuj się – Leon to piękne imię :)
eska Twój brzusio też cudny!!!
pietrucha lec na bete, u mnie sikańce nie wychodziły :)
celta do Was jeszcze nie zadzwonili bo na was czeka ktoś wyjątkowy! I jak do nas nie pasujesz? Chyba potrzebny Ci wielki kop w tyłek :) przecież czekasz na dzieciątko, nie ważne „w jaki sposób” u Ciebie zawita. Jeszcze odrobine cierpliwości! Proszę…
Agaawa straszliwie kibicuje i trzymam &&&&&&& za jutro!!! :)
michalinka u nas raz lepszy dzień, raz gorszy – walczymy z tym brzuszkiem ciągle. Mały czasem nie może aż kupki zrobić. Ja też piję koperek ale jemu nie podaję. Ty podajesz Wiki ten zwykły koper włoski? Czy tą wodę koperkową? No i jak często i w jakich ilościach? Może i ja spróbuję, bo teraz już staję na rzęsach i robię co mogę, a mały się biedy wraz męczy. My tez robimy małemu sesje – fajna pamiatka będzie :) To ja też wrzucę „zakochaną, świeżo upieczoną mamę” :)

P1130385.jpg

Dziewczyny ja tam się dostosuje do terminu zlotu, oby tylko troszkę cieplej było niż teraz :)?
kurcze tak patrzę na te Wasze brzuszki i tęsknie za swoim :)

Buziaki dla was wszystkich!!!

Załączniki

• P1130385.jpg
    P1130385.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Hej!
Ja tylko na szybciutko melduję, ze z kruszynką wszystko ok choć jest mniejsza o 13 niż wskazywalaby miesiaczka.
Przepraszam, ze się nie oddzywałam, ale u mojej mamy wykryto raka wiec cały czas biegam z nią po lekarzach i dotrzymuje towarzystwa. Jak bede miała dłuższa chwile to się odezwę i obiecuje nadrobić, a póki co śle fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pozdrawiam was wszystkie!!!

eska gamoniu! do mnie Lachonie? Pięknie... :-D Ty za to masz teraz piekny brzunio!!!
karaiwina dobrze, że z kruszynką wszystko ok i strasznie mi przykro z powodu choroby mamy... trzymam za Was &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Marcela no proszę Cię - nie nie pomyliłam się Lachonie:tak::tak::tak::tak::tak:

Karaiwina - przykro mi z powodu mamy ale gońcie gońcie na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za to

Dziękuje dziewczynki za pocieszenie :-)

Madziorek jej już ponad rok? Ja to chyba bym wrakiem człowieka została gdybym miała tyle nieudanych prób.
Robiłaś jakiekolwiek badania?

Agawa trzymam ogromne kciuki. Może Tobie się uda.

Ania ślub mam 8ego listopada. Eeee bo też tak na szybko wszystko ustaliliśmy, a ja wiem i w głębi serca czuje,że
dla dziecka mogłabym go nawet przenieść. Jednak mój N jest nieugięty. Może tak jak mówisz doczekam się niespodzianki po drodze :-)

Mika,Eska 36,8. No zobaczymy, zobaczymy ale szczerze wątpię. W każdym razie dziękuję za nadzieje!!

Marcela oj mam nadzieję,mam nadzieję, ze kiedys się doczekam tej miłej niespodzianki. Śliczny przystojniak, a jaka mamuśka!!:-)

Karawina dobrze,że z kruszynką okej! A co do mamy bardzo mi przykro... Trzymam kciuki!

Karaiwina, ciesze sie, ze z kruszynką wszystko ok. Bardzo przykro mi z powodu mamy. Ale wierze, ze wszystko skończy sie dobrze. &&&&&&

Marcela, Michalina - no jakie Laseczki jesteście. Ze hej! Zazdraszczam. A szczęście widac aż z Was bije. Bardzo sie ciesze ze tak ładnie sie Wam wszystko ułożyło.

Eska, piekny ten Twój brzusio. Ech....

izka, ja nie jestem na FB, mnie nie znajdziesz. Mam nadzieje, ze mimo to będziemy dalej sobie pisać na BB:))

Celta, tobie trzeba pasem po pubie przejechać chyba... :szok: Bo jak możesz takie głupoty opowiadać. Ty jesteś naszym forumowym Sloneczkiem. I musisz z nami końiecznie zostać. A my mocno kibicujecie Twoim kruszynkom, które moze juz na Ciebie czekają. Miałas wrzucić fotki z pokoiku dziecięcego. :)) caluje Cie gorąco.

Mika imię przepiękne. Nie daj sie rodzinie:)) i uważaj na siebie Kochana!

Madziorrek sciskam Cie. Jak w tym cyklu? Znowu CLO? Czy coś innego doktorek wymyślił?

Joaro! Ozila - Hop, Hop.....

Aniu, bardzo sie ciesze, ze ostatnio masz dużo lepszy nastrój. Mam nadzieje, ze Cie życie przefantastyczńie zaskoczy juz niedługo! Czarujemy, aby sie tak stało!

ja tez sie pisze na zlot czarownic.:))

ja tylko na sekundeczke póki moje dziecie śpi, Eska mi tu pokazała Was na FB.. powiem tylko - ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kręce co za laski :szok: przecież na tej imprezce to Wy się od nowo napotkanych chłopów nie odgonicie :-)

karaiwina trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją mamę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sysiq do 08.11 jeszcze dużo czasu,dacie radę my ustalilismy w Sylwestra,że sie pobierzemy,od stycznia zaczęłiśmy organizować a w lipcu był ślub i wszystko się udało:-)

marcela no,no,no:-D kolejna piekna,szczęśliwa mamuśka aż serce się cieszy

reklama
Agawa i Ciebie takie szczęście spotka!!! Zobaczysz :) i resztę staraczek też. Przecież ten rok ma być udany!

Mnie też nie ma na FB - ale chyba nie eksmitujecie się stąd? :(

Do góry