reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Celta, to tylko oznacza ciepło i przytulność dla nowych dzieci. To po pierwsze. Po drugie nasze forumowe szczypiorki jak im trochę lat przybędzie to w większości też się na stałe powiększą :szok: tak to już jest. I nie zapominaj, że jesteśmy wielką forumową rodziną, która czeka na wszystkie dzieci: w postaci brzuszka, już urodzonych a zwłaszcza tych, które są i szukają mamy - takiej fajnej i przepełnionej miłością jak TY. Możesz sobie pomarudzić, jasne, ale nie za długo! :-D
A ja mam kolejny kryzys, meżowi się oberwało, ech... Same wiecie jak się czeka na... zazwyczaj wielkie nic. Ech... :baffled:

reklama
Witajcie. Jestem nowa w tym wątku. Również staram się o dzieciątko~ drugie. Mam już córeczkę z maja 2012. Właściwie staramy się od sierpnia ubiegłego roku. 6.10.2013 poroniłam w 8 t.c. powód nieznany, ale ciążą nie rozwijała się prawidłowo. Odczekalismy 3 mce i właśnie jestem w okresie płodnym. Trochę przesunęła mi się@ więc nie jestem co do niego do końca pewna. Czekam na@ . Więc proszę o kciuki.

Czesc dziewczyny.
Wlasnie bylam w toalecie i wylecial mi taki wielki kawal sluzu. Pierwszy raz takie cos u siebie widze. Gdybym byla w ciazy to pewnie zemdlalabym. No ale miala tak ktoras? Bo w internecie inf. znalezc nie moge zadnych zwiazanych nie z wczesnym porodem.

Annte witam. * dla aniolka! W takim razie trzymam kciuki. Termin @ na kiedy?:-)

Mika okej okej wrozysz mi 2 kreski :-D Zobaczymy we wtorek czy dobra z Ciebie wrozka. Poki co @ nie ma. 36,7 temp. po przebudzeniu. Kciuki kciuki!! :-)

LISTA STARACZEK 2014:
Karolina859-termin niechciane @ 8 styczeń 2014 ???
Mligocka- termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
Madziorrek - termin niechcianej @ ​18 styczeń 2014

Sysiq - termin niechcianej @ 18 styczeń 2014
MotylkowaOna - termin nechcianej @: 23 styczeń 2014
Agawa - termin niechcianej @: 28 styczeń 2014
Carollina - termin ńiechcianej @: 1 luty 2014
Elka_30 - termin niechcianej @ 2 luty 2014
Ewikewik - termin niechcianej @: ok. 02-05 luty 2014
Neta - termin niechcianej @: 14 luty 2014
Joaro - termin niechcianej @: 15 luty 2014
celta - termin niechcianej @: 28 luty 2014
annte - termin niechcianej @: 1-2 marzec 2014

Jesteście po prostu wspaniałe, kochane i absolutnie niezastąpione!!!!!
Bardzo Wam dziękuję za to wsparcie jakie mi dajecie, to niesamowicie ważne i bardzo potrzebne! Dziękuję!!!

sysiq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy test.

p.s. zepsułam posta..... chciałam cytować, a zrobiłam edycję. No nic ;-)

Ostatnia edycja:
Celta- ucałuje Cię przed pociągiem tylko, bo nie zdołam teraz napisać tego wszystkie co bym chciała, ale wiec, że Cie uwielbiam i wiem, że niedługo wyjdzie dla Ciebie słońce... Wiem co to cZekanie, ale masz rację, nie możemy pozwolic aby życie przepływało nam między palcami;*** Buziam Cię serdecznie

Z DEDYKACJĄ DLA CELTY I WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK!!!!!

Szczęście za­kor­ko­wane w bu­tel­ce wypłynęło w morze, szu­kaj go wyt­rwa­le, bo ono lu­bi uciekać, zaw­sze kiedy wy­daje Ci się, że złapałeś je w dłonie ono jak piasek prześliz­gu­je Ci się między pal­ca­mi - nies­forny diabełek.. Dla­tego kiedyś tak często ry­sowałam dłonie, ale po­tem uświado­miłam so­bie, że szczęścia nie da się zat­rzy­mać, ono jest życiem i podróżą, od­kry­waniem na no­wo rzeczy pros­tych i otaczające­go nas świata.. Jed­ne­go dnia niebo jest błękit­ne, dru­giego sza­re - wszys­tko zmienia się z kątem pa­dania pro­mieni słonecznych czy per­spek­ty­wy, więc pow­tarzać będę do końca - szu­kaj szczęścia każde­go dnia, bo ono może się zmieniać jak to niebo.. Przy­biera bar­dzo różne for­my jak ka­meleon, wys­ka­kuje zza ro­gu w naj­mniej ocze­kiwa­nym mo­men­cie i widzisz.. cza­sem ob­serwując lot piórka możesz uświado­mić so­bie jak cen­ne i piękne jest życie, dlacze­go war­to o nie wal­czyć. Na­wet w naj­bar­dziej po­nury dzień możesz dos­trzec coś co Cię od­nieni - ta­niec umierających liści - ale one się nie smucą, są złote i wiedzą, że po zi­mie zno­wu przyj­dzie wios­na..:tak::tak::tak::tak:

images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Eska śliczne to jest!! Piękne!!!!

Celtunia Ty Nasze Słoneczko!!!!!!! Ty się nie smuć, nie stresuj, pomyśl, że na świecie jest gdzieś dziecie, które niedługo się dowie, że będzie miało najwspanialszą mame na świecie!!!!!!!!!!!! Zobaczysz, że już niedługo wpadniesz tutaj i opowiesz nam wszystko o tym dzieciątu: ile już jest na tym świecie, jak ma na imię,czy podobne do Ciebie :D Tylko nie trać wiary!!!!!!!

Mika dupsko może boleć, najważniejsze, że dupsko Leosia jest całe :))))
A ja już nie mogę doczekać sie czwartku lub piątku aż poznasz moją Wikusie i mnie oczywiście :)))

Dziś mąż poszedł pierwszy raz na cały dzień do pracy i powiem Wam, ze mam stresa.... pierwszy raz na tak długo sama z Wiki zostaję....
Ale.... moja mama mieszka przecznicę dalej, więc jak cos to biorę telefon, dzownie i za 10 min ona jest :D Jakoś mi z tą myślą lepiej jest :D Bo ja przecież nerwus jestem straszny.

Sisq ja też trzymam kciuki za II krechy :D

annte bardzo mi przykro, i trzymam kciui za owocne dni płodne :)))

No i w ogóle dziewczynki miłego dnia!!!!

AAaa, a na sesję umówiłam sie 30 stycznia. Izka mi tez mówili, że najlepiej do 2-3 tygodni, ale nam się nie udało :( mam nadzieję, że fotograf sobie jakoś poradzi :)

Celta, ja również TrZymam kciuki za Ciebie i powodzenie w najważniejszej sprawie życia! Wiem, jakie to trudne, bo mona siostra kilkanaście lat temu również niecierpliwie czekała.
Możesz dopisać mnie do listy staraczek. Termin@ 01.-02.03
Mi jest trochę ciężko, bo w grupie majowej 2012 jest już bardzo dużo ciężarówek ponownych. Ja też się przez chwilę cieszyłam ale gdzieś w głębi duszy czułam, że coś nie tak jest z ta ciążą. Nie cZułam jej ani fizycznie ani psychicZnie. Dziwne to było,bo bardzo chciałam być w ciazy. Może chciałam za bardzo.ale mam nadzieję że teraz szybko się uda. Wam również tego życzę!

reklama
Witam, ja rowniez chetnie bym dolaczyla do grupy na facebooku no i powiedzcie jak was znalezsc mam.u mnie czasu brak bo mala miala i ma wirusowe zapalenie oskrzeli, ja cala zakatarzona ale u malej juz o 180 stopni lepiej i znowu broi
Eska ja przytylam 20kg w ciazy przy wzroscie 162cm szlamdo porodu z waga 80kg tylko u mnie nieszlo na brzuch bo byl malutki tylko boki mi wypychalo i tak niestety zostalo
Celta no co ty wszystkie czekamy na twoje posty
Anete swiatelko dla twojego Aniolka [*].
Madziorek przykro mi ze @ przyszla ale teraz jak pisalas wyluzowalas i moze wlasnie to jest twoj czas.no i mroz przyszedl wiec wiruski przynajmniej wymrozi
Sisq kciuki za jutrzejsze II kreseczki
Michalina jaka piekna mamusia z ciebie.tez balam sie dnia kiedy maz pojdzie do pracy ale bylo ok.i zobaczysz z dnia na dzienbedzie lepiej
Mika dla mnie rowniez Leon to piekne imie.tutaj w Niemchech jest wypowiadane z takim pieknym akcentem

Do góry