reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Celta Ty się nigdzie nie wybieraj :oo: uwielbiam czytać Twoje wpisy :tak:

Karaiwina dużo zdrowia dla Mamy.

Madziorrek ja też rok się staram. O tą straconą ciążę też prawie rok. Dosyć mam chwilami...

Joaro​ co u Ciebie?

reklama
Karaiwina zdrówka dla mamy.. wspieraj ją teraz bardzo, bo to ogromnie ważne!! Mam nadzieje, ze traficie na dobrego specjalistę i wszystko się uda!!

Marcela ale z Ciebie śliczna mamuśka!!

Madziorek, Neta, zobaczycie, że w tym roku się Wam uda! szkoda, że tak długo Wam nie wychodzi, ale jak się w końcu uda to będzie wieeeelka nagroda :)

Marcela mi położna środowiskowa kazała kupić koper włoski Herbapolu i parzyć słabo i 3 razy dziennie dawać małej po 20 ml, ale nie pomogło.
Od dziś stosujemy Bobotic - to mi poleciła dziewczyna prowadząca szkołę rodzenia, dziś z nią rozmawiałam, ona ma roczną córkę i powiedziała, że te krople są genialne. Pewnie za 2 dni powiem czy działają. Na pewno co mogę powiedzieć po podaniu ich teraz przy karmieniu, spokojnie poszła od razu spać... a to się nie zdarzyło już dawno... zazwyczaj po kapieli, karmieniu o 21 zaczynał się płacz, krzycz, napinanie się, gazu itd.... więc trzymam kciuki za nią, bo płakać mi się chce jak ona nie może spać bo tak jest coś w brzuszku się robi....

A tak w ogóle to śliczna jesteś!!!!! I Igorek też i ma taki sam smoczek jak moja Wiki :))))))))))))))))))))

karawina cieszę się, że wszystko ok. I strasznie mi przykro z powodu mamy, mam nadzieję, że będzie ok, co lekarze mówią????? Co ja mówię - na pewno będzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sisiq ja nadal trzymam kciuki , a co, nie tracę nadziei!!!

Marcela my stosujemy Espumisan i super działa, ale koleżanka tez polecała mi Bobotic. Jak przestanie działać to pierwsze to kupię właśnie Bobotic. I tak jak pisze Michalina - najlepszy jest zwykły koper włoski z Herbapolu, te z Hippa etc. to sam cukier, a kopru tam niewiele. W herbatce laktacyjnej właśnie tej firmy miałam 0,1% kopru - żenada! Tylko trzeba pamiętać, żeby właśnie mocno nie zaparzać. Może akurat pomoże? Trzymam kciuki!

No wlasnie nam Espumisan praktycznie nue pomaga. Kupie ten Bobotic chyba i zacznę podawać ten koperek - do tej pory tylko ja go piłam. Dzisiaj było akurat super ale wczoraj i weekend tak sie męczył... A my razem z nim :( a najgorsza ta bezsilność

Oj marcela rozumiem CIe, ja z Wiki tez cierpie. Na razie odpukac juz spi 2 h :D a normalnie placze o tej porze :D mam nadzieje ze ja wstanie na karmienie po polnocy to nie da nam popalic do rana,,,,

Dziewczynki wieczorkiem wszystkim poodpisuje;* Ze zmeczenia jestem wrakiem czlowieka;(((

AAAAAA i IUI w tym miesiacu mam znowu odwołaną;( Więc kolejny cykl bez perspektyw. Buzi

marcela!!! Śliczna jesteś!!! A synka ubrałaś na granatowo... No ja po prostu nie mogę, mam absolutną słabość do dzieci w granatowych ubrankach :-). Dobrana z Was parka! Aż miło się patrzy....

Madziorrek, dlaczego odwołali Ci IUI??? Tak czy siak nie znaczy to, że cykl jest bez perspektyw. W każdym jest przecież jakaś szansa. Akurat mroźno się zrobiło, wieczory nadal długie, wieczorem grzane winko i pod kołderkę :-D

Agawa, zobaczymy co będzie dalej, póki co nie rozpaczaj. Daj sobie jeszcze jakiś czas, to może być bhcg z zastrzyku, może być od maleńkiego człowieka - póki co nie wiadomo, trzeba czasu. Ściskam mocno!

karaiwina strasznie mi przykro, że u Mamy wykryto nowotwór. Jednak znam coraz więcej ludzi, którym udało się wyjść z tego cało i zdrowo i wierzę, że i u Was tak będzie. Ważne jest właśnie żebyś była przy Mamie i ją wspierała. Trzymam mocno kciuki za nią!
I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE Z MALUCHEM WSZYSTKO DOBRZE !!!!!!!
A ja, proszę bardzo - nastawiam dupsko do kopania (tylko porządnie proszę, żeby mi wszystkie głupie myśli uszami wyszły)
moje jest co prawda dużo większe, ale to akurat plus bo wiadomo gdzie trafiać :-D.
Jesteście naprawdę kochane, niezastąpione i niesamowicie cieszę się, że Was mam!!! I tak naprawdę już sobie trochę nie wyobrażam bez Was egzystencji. Całuję Was wszystkie mocno i bardzo dziękuję za ogromne wsparcie jakie mi dajecie. BARDZO.
Ściskam w to mroźne przedpołudnie (uwielbiam taką pogodę.....)

reklama
Moja pobiła dzisiaj rekord - spała do 5 (!!!) :) Oczywiście zanim zasnęła była 21, ale na śpiocha karmienie po 23 i do 5 spokój :) A potem obudziła się o 8.30 :) Oby więcej takich dni!

Do góry