marcela!!! Śliczna jesteś!!! A synka ubrałaś na granatowo... No ja po prostu nie mogę, mam absolutną słabość do dzieci w granatowych ubrankach :-). Dobrana z Was parka! Aż miło się patrzy....
Madziorrek, dlaczego odwołali Ci IUI??? Tak czy siak nie znaczy to, że cykl jest bez perspektyw. W każdym jest przecież jakaś szansa. Akurat mroźno się zrobiło, wieczory nadal długie, wieczorem grzane winko i pod kołderkę
Agawa, zobaczymy co będzie dalej, póki co nie rozpaczaj. Daj sobie jeszcze jakiś czas, to może być bhcg z zastrzyku, może być od maleńkiego człowieka - póki co nie wiadomo, trzeba czasu. Ściskam mocno!
karaiwina strasznie mi przykro, że u Mamy wykryto nowotwór. Jednak znam coraz więcej ludzi, którym udało się wyjść z tego cało i zdrowo i wierzę, że i u Was tak będzie. Ważne jest właśnie żebyś była przy Mamie i ją wspierała. Trzymam mocno kciuki za nią!
I BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE Z MALUCHEM WSZYSTKO DOBRZE !!!!!!!
A ja, proszę bardzo - nastawiam dupsko do kopania (tylko porządnie proszę, żeby mi wszystkie głupie myśli uszami wyszły)
moje jest co prawda dużo większe, ale to akurat plus bo wiadomo gdzie trafiać
.
Jesteście naprawdę kochane, niezastąpione i niesamowicie cieszę się, że Was mam!!! I tak naprawdę już sobie trochę nie wyobrażam bez Was egzystencji. Całuję Was wszystkie mocno i bardzo dziękuję za ogromne wsparcie jakie mi dajecie. BARDZO.
Ściskam w to mroźne przedpołudnie (uwielbiam taką pogodę.....)