reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
michalinka u mnie mały też ładnie śpi w nocy - pewnie dlatego, że w dzień się umęczy tym brzuszkiem. Ale ja go wybudzam po 3-4 godz, bo rozsadza mi cycki... Za to w dzień potrafi spać czasami po 15-20 min. Ale zdarzają się dni, że spi też po 2 godz. Każde dziecko jest inne i czasem żadne metody nie pomogą. Przyjdzie czas, to Wiki też się przestawi na tryb nocny :)

Michalina jak Zosia zaśnie ok 20-21 to po 23 dostaje butlę na śpiocha. Wiem,że cyca też można dać, bez wybudzania po prostu podać i zaczyna jeść. Ona zazwyczaj pobudkę ma 3.30 - 4.30, dostaje jedzonko + zmiana pieluszki i zasypia.

Marcela, Magda no noo ładnie Wam śpią już te maluchy!
Madzia a jak dajesz butle na spiocha to Ci się nie budzi? my też tak próbowaliśmy, ale było bez różnicy, i tak pobudka była o tej samej godz, niezależnie czy dostał butelkę o 20 czy o 20 i 23 :-p

staraczki jak tam? działacie coś? :-)

buziaki dla WSZYSTKICH :*

popijam radlerka i biorę się dalej za czytanie o moim inspektorze Knutasie :-)

Karaiwina super ze z malenstwem ok, za Mame trzymam kciuki musi byc dobrze!!!!!

Pozdrawiam Laski aktualnie nie mam weny wiec malo pisze ale poprawie sie obiecuje. Sciskam Was mocno i trzymam za kazda &&&& z calego serducha!

Celtunia nie dzwonią bo szukają idealnie pasujących do Was dzieci. A marudzić można, zwłaszcza jak ma się @. Ty masz gorzej bo rzadziej masz @ a więc i przywilej marudzenia.

No to ja dziś spróbuję dać cyca na śpiocha, a co. Aczkolwiek teraz próbujemy ją uśpić od 20-tej i na razie był cyc znów grany i mam nadzieje, że M. teraz ją porządnie uśpi, bo mnie już kręgosłup od noszenia boli.

Magda, a jakich butelek do karmienia używasz? Bo ja czasami chcę dać z butli moje mleko, zeby ją nauczyć i móc gdzieś wyjść. Mam tommy tippe i teraz kupiłam calm Madeli, ale mi się wydaje, że to mleko leci prosto do gardła i łatwo sie zakrztusić....

agawa pamiętaj póki nie ma @ jest nadzieja!

madziorek
za Ciebie tez trzymam kciuki,doczekasz się Kochana w końcu ,zobaczysz!!!!buziaki

:-)elka i mamuski kochane magda,marcela,michalina,izka buziaki!!!

celta,mika,eska galwaygirl...........nie pamietam wszystkich ale trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie!!!!!

....dobranoc!!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki :-D

Mamuśki mam nadzieję,że kiedyś tez dołączę do rozmów o wstawaniu, karmieniu i przewijaniu mojego dzieciątka :-)

Staraczki trzymam kciuki za Was!!!
Brzuchatki jak tam? Dawno pięknego brzuszka nie widziałam, oprócz Eseczki :-D Wysyłać jakieś foto.

A co do facebooka to też oprócz Eski i Michalinki nie mam reszty!? Wysyłać linki!:-)

U mnie nic, @ nadal nie ma, ciągnie, kłuje mnie codziennie w brzuszku, jajnikach.Sutki mam dalej strasznie tkliwe.
Tak sobie dzis siedziałam podjadajac placki ziemniaczane i od kiedy poroniłam mój
1 cykl trwał 38 dni, później 53, a teraz juz 37 dc i bądź tu człowieku mądry. Jak zawsze
miałam jak w zegarku co równy miesiąc dopóki w ciąże nie zaszłam, więc ja już sama nie wiem
kiedy powinnam dostać @. Temp z dziś 36,7.

POZDRAWIAM♥

reklama
Dziewczyny, niestety juz dostałam plamienia. Ide do kliniki po nowe leki. Buuuu...

mam taka sama nadzieje jak Sysiq, Madziorrek, czy Ania i wszystkie z nas, ze w końcu tez nam sie uda.

Buziaki dla wszystkich.

Do góry