reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej Laski

Melduje sie po wizycie u gina...Z tych badan co mi zlecil na immunologie nic nie wynika wszystko gra ( ANA, ASA, p/c antykardiolipinowe czy jakos tak;-), Anty-TG Anty-Tpo) zlecil badanie kariotypu dla nas i uklad krzepniecia dla mnie. Laski podpowiedzcie jak to zorganizowac zeby miec refundowany ten kariotyp???? Pewno wiele zachodu i dlugo sie czeka ale z drugiej strony prywatnie to niezla kasa idzie:no::szok:. Pozdrawiam i witam nowa Aniolkowa Mamuske Annte
[*] dla Aniolka. Celta ja sie nie zgadzam zebys gdziekolwiek szla, prosze mi tu zostac i marudzic ile wlezie;-)Michalinka jak tam radzicie sobie z Wiki bez eMa?? No baaaa sie glupio pytam napewno dobrze Wam poszlo:tak:Eska dzieki za piekne slowa i tecze, kazda z nas w koncu ujrzy ja w swoim zyciu &&&&&&&&&& Karo duzo zdrowka dla Was :* Sysiq jak u Cb??? Wiecie co Karaiwina sie nie odzywa macie jakies info od niej, az sie martwie czy tam cos sie zlego nie podzialo....oby nie!!!

reklama

mika
uważaj na siebie,nie funduj Leonkowi wstrząsów......piękne imię Leon,naprawdę mi się podoba ja mam dla dziewczynki Helena albo Klaudia ale dla chłopca nie mam:blink:....ach tak sobie marzę

eska piekne to:tak: ja wierzę bardzo w tą wiosnę

annte dla Aniołka
[*] bądź spokojna i wierz w to,że się uda i doczekasz się &&&&&&&&&&

michalina,dzielna Mamuśko,teraz już każdy dzień będzie dla Was łatwiejszy....kurcze zazdroszczę spotkania,szkoda,że żadna nie mieszka koło mnie:-(

elka ja trochę czytałam o tym,że na kariotyp się długo czeka ale też zależy gdzie.....szkoda,że nic z badań się nie wyjaśniło,ja też kariotyp będę robiła ale w maju dopiero....już wiem,że będę musiała się uzbroić w cierpliwość żeby się zdiagnozować

sysiq &&&&&&&&&&&&&&&

marcela,magda,galwaygirl,neta,maqa,ewik,karaiwina,olusia,maku,bakalia ???????????
madziorek,agawa,celta,izka,karo
pozdrawiam!!!

Cześć Dziewczyki!

ja właśnie wróciłam z 60- tych urodzin mojej mamy. Było suuuuper! Ale droga powrotna baaaardzo ciężka bo pogoda okropna. Na imprezie nie pilam, bo sie wciąż łudzę, ze moze jednak.... Ale jakoś tak słaba mam nadzieje. A w sobote wzięłam pare godzin wcześniej ten zastrzyk z bhcg i powiem Wam, ze w sobote wieczór i cała niedziele cyce mi chciało rozsadzic. Aldzisiaj juz objawy ciazowe znikają, troche tracę nadzieje. Boli mnie brzuch jak na @.

Jutro Kochane postaram sie wszystkim Wam coś odpisać. Witam tylko nowe dziewczyny, zapalam
[*], a Was wszystkie serdecznie caluje. Dobrych snow!

Czesc laski.

Tak sie stresuje jutrzejszym testem,ze nie moge zasnac. Ja chyba bardziej sie boje kolejnego rozczarowania. Swiadomosc tego,ze jedna kreska przeniesie moje starania na sierpien dobija. Po prostu boje sie popatrzyc prawdzie w oczy. Przeciez nie mam objawow,jedynie to ze mam bardzo tkliwe sutki i nic poza tym. Łałałiła ja chyba wariuje :-) Kopnijcie mnie w dupsko!

Slodkich snow :-*

Cześć Dziewczyny!

Sysiq - przykro mi bardzo.

ja sie nie mogłam doczekać i zrobiłam test sikany 25 miu, wyszła blada kreska. Teraz wszystko zależy od astepnych dni - czy bedzie ciemniejsza, czy tez to pozostałości zastrzyku z bhcg. Powinnam zrobić test z krwi, ale to dopiero jutro. Takze zobaczymy. Trzymajcie kciuki.

sysiq przykro mi........myślę,że jak odłożysz starania na sierpień to w tym czasie coś się wydarzy bo nie będziesz o ciąży myslała tylko o ślubie:-) a kiedy dokładnie wychodzisz za mąż?ja w zeszłym roku 27.07 i wiem,że organizowanie wesela na odległość to dodatkowa nerwówka........głowa do góry!!!!!

agawa ja baaaaaaardzo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Miłego dnia!!!!

Agawa ogromne kciuki &&&&&&

Madziorek, Sysiq strasznie mi przykro :( bede za Was nadal bardzo mocno kciuki trzymac!!

Dziewczyny u mnie chyba dni plodne, mam tyle sluzu ze moglabym nim obdarowac jeszcze kilka kobiet :eek: tylko ja sie pytam, na co mi to teraaaaaaz? :p

Milego dnia :) bo pogda przepaskudna

reklama
Sysiq - dokładnie tak jak mówi Mika póki @ nie ma nadzieja musi być;)

Agawa - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak potrafię!!!!!!!

Madziorku - za Ciebie tak samo i łap fluidki fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-):-):-)

Mika - moje wymazy w porzo za mało mam lactobacillusa także jadę na lactovaginalu od dziś :-)

Izabel - tylko nie szalej za bardzo na tym dobrym poślizgu, chyba, że Igorek już chce rodzeństwo XDDDDDD

Ante - witaj i
[*] dla aniołka

Karo - ja to już na wagę nie staję hihihihihihi ;)

Elka - nie wiem jak to ztymi kariotypami ale może Pietrucha Ci podpowie jak to jest

Ania - będzie tęcza będzie i to niejedna zobaczysz:tak:

Moje kochane staraczki ślemy z Mikołajkiem fluidki..................................................;))))) łapać:))))

Ostatnia edycja:
Do góry