reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Lalalila ESKA wygladasz wystrzalowo :-D No i co ze kg do przodu. Wazne ze Mikolaj zdrowy :-D Rosnijcie, rosnijcie :-*

U mnie @ brak. Za to dzisiaj uciazliwie bola/pieka mnie sutki. Test zrobie we wtorek jesli dalej @ nie bedzie :p

tak próbuje Was nadrobić :)

Mika ale masz cudny apartamencik dla Leonka :D aż swoje zdjęcia z ciąży odgrzebałam, fajny ten brzuch był ahhh
i jaki Ty niby kurdupel ej ej haha ja też mam 164 cm :p

Michalina ale Ty ładnie wyglądasz!! Chrysteee ja po porodzie łąziłamw domu w czym popadnie bo były takie upały i wszystko mi rane obciskało i wyglądałam okropnie, a Ty taki lachon!!

Eska o Twoim brzucszku już mówić nie będę, bo Ty wiesz, ze jest cudny :D

Madziorrrek, Agawa, Sysq ogromne kciuki za teściki Wasze!!!!

buzki dla wszystkich :*

tak mnie naszło na wspominki brzuchatkowe:
taki miałam na tym etapie co mika:
DSC_0278.jpg
a taki w tym tyg co Eska:

DSC_0413.jpg

aaaa Eska ja też się pisze na zlot :-):-)

Załączniki

• DSC_0278.jpg
    DSC_0278.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_0413.jpg
    DSC_0413.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Mika spoko spoko obędzie się bez intubacji, mój Cię na stok już dziś bierze;) także wymiana aktualna jak najbardziej hihihi

Izka dalej laska jak nie wiem, szczuplutka chciałabym mieć taką figurkę jak ona po ciąży:-):-)

Sysiq mnie te sutki do dziś pieką ;) więc trzymam kciuki

Ania leci leci zobaczysz za niedługo Ty nam będziesz domek pokazywała:tak::tak::tak:

Michalinka ja mam tyle wzrostu co Ty;)

Izka, brzuchal chyba przez cala ciaze mialas taki sam, bo ja specjalnej roznicy nie widze miedzy "moim" etapem a "Eski";))) super lachon, pokaz sie jak teraz wygladasz:))

może koszulka tak zasłania, ale był już większy :-p
przed porodem to miałam już 97 cm w pasie :-)

Ania Ty też za niedługo NA PEWNO będziesz cieszyć się takim słodkim ciężarem :*

ide spać laski, bo mój słodki ciężar za 1-2 h ma pierwszą pobudkę pewnie :-p

Ja myślę, że wakacje - może sierpień????

A co do przypięcia szelkami to no problem ponoć 110 na klatę wyciska na siłce więc myślę, że da radę;-)
A teściu niech se nos w d.... w sadzi bo ma tyle do gadania co żyd podczas okupacji - przepraszam za tekst nie jestem rasistką.....ale bez przesady niech sobie życie ustawiają a nie Wam, to Wasz dzidziuś i wasza sprawa jak sobie dacie na imie może być nawet Burczybrzuch i macie do tego prawo a im kij w oko!!!!!!!!!!!!!

A Sysiq to też dobra dupa jest widziałam na facebooku:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry