reklama
Bellaa
Fanka BB :)
Elka_30 trzy pełne cykle czyli liczę dopiero od momentu jak dostanę @ za 5-6 tygodni, czyli gdzieś od kwietnia moglibyśmy zacząc się starac. Bo nie liczy się 3 miesięcy od momentu poronienia, czyli jak zabieg miałam 16.01.2014 i od tej daty 3 miesiące? Nie odważyłabym się wcześniej, bałabym się. A nie chcę później żałowac że mogliśmy poczekac, nic się nie dzieje.
Sysiq jakie badania robiłaś.
Sysiq jakie badania robiłaś.
Ależ piękna ta nasza Michalina no,no,no:-)...... to wspaniale,że Wikusi się polepszyło no i,że u Was już coraz spokojniej,to musi być piękne,każdy dzień niesie za sobą jakieś nowe odkrycia
madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie denerwuj się!!!
elka baw się dobrze!!!!
mika nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie denerwuj się!!!
elka baw się dobrze!!!!
mika nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
michalina_ch
Bella ja miałam zabieg 22 stycznia, a na początku kwietnia dowiedziałam się, ze jestem znów w ciąży - i cała ciąża przebiegła pomyślnie. Organizm sam wie kiedy już może zajść w ciążę, więc nie bój się!!!!
michalina_ch
Mika a jaki Ty chudzielec jesteś!!!!! Ale Leoś piękny jest , he he ))
michalina_ch
Już niedługo na żywo Cię zobaczę
michalina_ch
Mika ja na koniec ciąży ważyłam: UWAGA: 94 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przy wzroście 168 cm!!!!!!!!! więc ja jestem ostatnia do komentowania
michalina_ch
Wiesz co, ja przed ciążą przytyłam niestety (ze stresów...) i ważyłam 80 kg, a teraz ważę 79 ze stresu ze mnie zeszło i mam nadzieję dojść do mojej wagi 65 kg.... zobaczymy jak mi pójdzie.
ALe ja na koniec ciąży byłam mega spuchnieta już.... jak becza wyglądałam.
ALe ja na koniec ciąży byłam mega spuchnieta już.... jak becza wyglądałam.
Michalina - macierzynstwo Ci sluzy, bo slicznie wygladasz i masz jeszcze czas na zrzucenie tych zbednych kg.
Mika - domek Leonka Pierwsza Klasa Nos dumnie
Ja przytylam 15 - 16 kg w ciazy, ale z racji tego ze karmilam piersia przez okolo 8 miesiecy, moja waga szybko spadla do wagi sprzed ciazy. Niestety po odstawieniu malego od piersi, waga zaczela rosnac, bo organizm byl przystosowany do produkcji mleka, a jak juz go nie ubywalo, to sie wszystko znowu odkladalo w organizmie. Na dzien dzisiejszy mam ok 3 kg ponad wage sprzed ciazy. Niestety brzuszek zostal
Bella - Sorki, ze sie wtrace. Tu chodzi o 3 cykle liczac od pierwszej miesiaczki po poronieniu, w Twoim przypadku po zabiegu. I to nie koniecznie jest 3 miesiace, bo niektore maja cykle 28 dniowe, a niektore nawet 35-38 dniowe (jak np ja) U mnie po poronieniu pierwsza @ pojawila sie po okolo 6 miesiacach... Poczekaj, sama zobaczysz kiedy bedziesz gotowa...
Madziorek - szybko zleci do poniedzialku... szpokoj najwazniejszy, a meliska dobrze Ci zrobi...
Mika - domek Leonka Pierwsza Klasa Nos dumnie
Ja przytylam 15 - 16 kg w ciazy, ale z racji tego ze karmilam piersia przez okolo 8 miesiecy, moja waga szybko spadla do wagi sprzed ciazy. Niestety po odstawieniu malego od piersi, waga zaczela rosnac, bo organizm byl przystosowany do produkcji mleka, a jak juz go nie ubywalo, to sie wszystko znowu odkladalo w organizmie. Na dzien dzisiejszy mam ok 3 kg ponad wage sprzed ciazy. Niestety brzuszek zostal
Bella - Sorki, ze sie wtrace. Tu chodzi o 3 cykle liczac od pierwszej miesiaczki po poronieniu, w Twoim przypadku po zabiegu. I to nie koniecznie jest 3 miesiace, bo niektore maja cykle 28 dniowe, a niektore nawet 35-38 dniowe (jak np ja) U mnie po poronieniu pierwsza @ pojawila sie po okolo 6 miesiacach... Poczekaj, sama zobaczysz kiedy bedziesz gotowa...
Madziorek - szybko zleci do poniedzialku... szpokoj najwazniejszy, a meliska dobrze Ci zrobi...
reklama
eska13
ale trafiłam:-) dyskusja w sam raz dla mnie o wadze pól rodziny dziś się ze mnie napierdzielało o to ja Samuraj i mamy już 14 kg do przodu XDDDD
Zaraz biorę się do nadrabiania:-):-)
Widzę, że mój mąż furrore robi hahahah niech się Mika swoim pochwali bo był w TV i jestem bardzo chętna na kurs 1 pomocy XDDDDDDD
Michalina - ślicznie wyglądasz naprawdę macierzyństwo ci na pewno służy
Mika - nie mam pytań kurcze jesteś mega szczupła
Madziorek - trzymam kciuki mocniutko i wierzę, że się udało
Agawka - Tobie też kibicuje najmocniej jak potrafię
Carolina - pozdrawiam Cię gorąco
Anusia - pozdrawiam Cię i nie przepracowywuj się tak
Sysiq - póki nie ma @@@@ nadzieja jest i tego się trzymamy!!!!!!!!
Bella - witam i zapalam
[*] dla aniołeczka
Izka - no problem będziesz smigała jak ta lala na desce))
Elka - buziaki i co tam u Ciebie w trawce piszczy???
Pietrucha - zawijaj już te żagle do Polszy
Marcelka - tak już wszytsko ok i czekam na foto synia
Martoocha - śliczne bejbi wow
Madzia - całusy i mam nadzieję, że wszystkie kryzysy zażegnane
Galway -miło Cię słyszeć buziaki
Karo - buziaki dla Ciebie i małej
Ewikewik - łapaj te fluidy wysyłam a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aschlee- pozdrawiam również
Maga - kciuki trzymam mocnoooooooooooo
Celta - halo jak sie tam sprawy mają?????
Dziewczyny zjazd aktualny mówię Wam damy radę już moja w tym głowa XDDDDD
Zaraz biorę się do nadrabiania:-):-)
Widzę, że mój mąż furrore robi hahahah niech się Mika swoim pochwali bo był w TV i jestem bardzo chętna na kurs 1 pomocy XDDDDDDD
Michalina - ślicznie wyglądasz naprawdę macierzyństwo ci na pewno służy
Mika - nie mam pytań kurcze jesteś mega szczupła
Madziorek - trzymam kciuki mocniutko i wierzę, że się udało
Agawka - Tobie też kibicuje najmocniej jak potrafię
Carolina - pozdrawiam Cię gorąco
Anusia - pozdrawiam Cię i nie przepracowywuj się tak
Sysiq - póki nie ma @@@@ nadzieja jest i tego się trzymamy!!!!!!!!
Bella - witam i zapalam
[*] dla aniołeczka
Izka - no problem będziesz smigała jak ta lala na desce))
Elka - buziaki i co tam u Ciebie w trawce piszczy???
Pietrucha - zawijaj już te żagle do Polszy
Marcelka - tak już wszytsko ok i czekam na foto synia
Martoocha - śliczne bejbi wow
Madzia - całusy i mam nadzieję, że wszystkie kryzysy zażegnane
Galway -miło Cię słyszeć buziaki
Karo - buziaki dla Ciebie i małej
Ewikewik - łapaj te fluidy wysyłam a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aschlee- pozdrawiam również
Maga - kciuki trzymam mocnoooooooooooo
Celta - halo jak sie tam sprawy mają?????
Dziewczyny zjazd aktualny mówię Wam damy radę już moja w tym głowa XDDDDD
Załączniki
Ostatnia edycja: