reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Elka_30 trzy pełne cykle czyli liczę dopiero od momentu jak dostanę @ za 5-6 tygodni, czyli gdzieś od kwietnia moglibyśmy zacząc się starac. Bo nie liczy się 3 miesięcy od momentu poronienia, czyli jak zabieg miałam 16.01.2014 i od tej daty 3 miesiące? Nie odważyłabym się wcześniej, bałabym się. A nie chcę później żałowac że mogliśmy poczekac, nic się nie dzieje.
Sysiq jakie badania robiłaś.

Ależ piękna ta nasza Michalina no,no,no:-)...... to wspaniale,że Wikusi się polepszyło no i,że u Was już coraz spokojniej,to musi być piękne,każdy dzień niesie za sobą jakieś nowe odkrycia:happy2:

madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie denerwuj się!!!

elka
baw się dobrze!!!!

mika nieustannie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bella ja miałam zabieg 22 stycznia, a na początku kwietnia dowiedziałam się, ze jestem znów w ciąży - i cała ciąża przebiegła pomyślnie. Organizm sam wie kiedy już może zajść w ciążę, więc nie bój się!!!!

Wiesz co, ja przed ciążą przytyłam niestety (ze stresów...) i ważyłam 80 kg, a teraz ważę 79 :D ze stresu ze mnie zeszło i mam nadzieję dojść do mojej wagi 65 kg.... zobaczymy jak mi pójdzie.
ALe ja na koniec ciąży byłam mega spuchnieta już.... jak becza wyglądałam.

Michalina - macierzynstwo Ci sluzy, bo slicznie wygladasz :) i masz jeszcze czas na zrzucenie tych zbednych kg.
Mika - domek Leonka Pierwsza Klasa :) Nos dumnie :)
Ja przytylam 15 - 16 kg w ciazy, ale z racji tego ze karmilam piersia przez okolo 8 miesiecy, moja waga szybko spadla do wagi sprzed ciazy. Niestety po odstawieniu malego od piersi, waga zaczela rosnac, bo organizm byl przystosowany do produkcji mleka, a jak juz go nie ubywalo, to sie wszystko znowu odkladalo w organizmie. Na dzien dzisiejszy mam ok 3 kg ponad wage sprzed ciazy. Niestety brzuszek zostal :(

Bella - Sorki, ze sie wtrace. Tu chodzi o 3 cykle liczac od pierwszej miesiaczki po poronieniu, w Twoim przypadku po zabiegu. I to nie koniecznie jest 3 miesiace, bo niektore maja cykle 28 dniowe, a niektore nawet 35-38 dniowe (jak np ja) U mnie po poronieniu pierwsza @ pojawila sie po okolo 6 miesiacach... Poczekaj, sama zobaczysz kiedy bedziesz gotowa...

Madziorek - szybko zleci do poniedzialku... szpokoj najwazniejszy, a meliska dobrze Ci zrobi...

reklama
ale trafiłam:-) dyskusja w sam raz dla mnie o wadze :tak:pól rodziny dziś się ze mnie napierdzielało o to ja Samuraj i mamy już 14 kg do przodu XDDDD 1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg

Zaraz biorę się do nadrabiania:-):-)

Widzę, że mój mąż furrore robi hahahah niech się Mika swoim pochwali bo był w TV i jestem bardzo chętna na kurs 1 pomocy XDDDDDDD

Michalina - ślicznie wyglądasz naprawdę;) macierzyństwo ci na pewno służy;)

Mika - nie mam pytań kurcze jesteś mega szczupła;)

Madziorek - trzymam kciuki mocniutko i wierzę, że się udało

Agawka - Tobie też kibicuje najmocniej jak potrafię:)

Carolina - pozdrawiam Cię gorąco

Anusia - pozdrawiam Cię i nie przepracowywuj się tak ;)

Sysiq - póki nie ma @@@@ nadzieja jest i tego się trzymamy!!!!!!!!

Bella - witam i zapalam
[*] dla aniołeczka

Izka - no problem będziesz smigała jak ta lala na desce;)))

Elka - buziaki i co tam u Ciebie w trawce piszczy???

Pietrucha - zawijaj już te żagle do Polszy :p

Marcelka - tak już wszytsko ok i czekam na foto synia;)

Martoocha - śliczne bejbi wow;)

Madzia - całusy i mam nadzieję, że wszystkie kryzysy zażegnane

Galway -miło Cię słyszeć buziaki

Karo - buziaki dla Ciebie i małej

Ewikewik - łapaj te fluidy wysyłam a fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aschlee- pozdrawiam również

Maga - kciuki trzymam mocnoooooooooooo

Celta - halo jak sie tam sprawy mają?????
Dziewczyny zjazd aktualny mówię Wam damy radę już moja w tym głowa XDDDDD

Załączniki

• 1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg
    1538929_276750679145757_1578294013_n.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry