reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Heja a ja melduje się z patologi, miałam silne kłucia i taki brzydki śluz żółty i kazała mi się zabierać do szpitala...także Miki waży już kilo dostałam wczoraj już sterydki w dupkę, dziś mi wymazy pobrali i sobie leżę, pozdrawiam i całuje dziewczynki:)*

reklama
michalina Wikusia piękna i jaka duża:-)

agawa do dzieła.....myślę,że to będzie Twój czas:-)

eska dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa,trzymam kciuki,już nie dużo zostało,niech rośnie Kruszyna a Ty relaksuj się w miarę możliwości,jesteś naprawdę silną Babeczką ,buziaki i uściski

A ja mam dziś urodziny:blink:...ale się pochwaliłam.....dziś kończę 31 lat,zawsze chciałam urodzić dziecko przed 30 takie były moje założenia zanim przekonałam się o tym,że dziecka nie da się zaplanować......jaki człowiek naiwny jest jak nie zna życia z innych stron.............teraz to wszystko mi już obojętne pragnę zostać matką....po prostu

Wystarczy tych rozmyślań,goście się zapowiedzieli,trzeba się zabrać za coś:-D

Miłego dnia Dziewczyny!!!!!!!!!!

Ania 100lat i jeszcze raz tyle i oczywiscie spelnienia tegi jedynego zyczenia.powiem ze niestety takie zycie ja tez planowalam kiedy dokladnie dziecko, w jakim miesiacu, kiedy slub i wogole a jest dokladnie odwrotnie
Agawa no tk teraz odliczamy 16 dni.moze zrob suwaczek na 16 dni to bedziemy z toba na biezaco
Karaiwina nic sie niemartw bedzie wszystko ok
Eska mowili cos jak dlugo polezysz na patologi, ale jak cos to lepiej niech sie przebadaja, sterydki dostalas, napewnodostaniesz jeszcze druga dawke.trzymajcie sie oboje.jeszcze troche i bedzie ok
Marcela, Michalina i Magda jakie sliczne te wasze dzieciaczki.ja probuje wam wkleic moja terrorystke ale jakos moj telefon niewspolpracuje ze mna.dziewczyny jesli moze wam ktos przywiesc te sab simplex to polecam albo ja moge wyslac, bo tez slyszalam ze ten dicoflor mocny na taki brzuszek maly, ale nieznam sie moze.niechce nic narzucac
Mialysmy wczoraj odwiedziny kolezanki z synkiem ktory jest o tydzien straszy o Emily i powiem wam, ona sie tak cieszyla, tak skakala bo uwielbia dzieci ze chlpak sie poplakal.takrece przed nim rozkladala, rozkazywala ze maly niewiedzial co robic.mala dominatorka mi rosnie.przedwczoraj my bylysmy u kolezanki ma dwoch synow 3, 5 roku i 5, 5.ten starszy mowi ze zakochal sie w Emily a mlodszy mowi ze niechce sie z nia bawic bo mu rozkazuje i wchodzi na jego kocyk.ale mialysmy smiechu co niemiara
20140107_191121.jpg

Załączniki

• 20140107_191121.jpg
    20140107_191121.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 42
Dziewczynki dzięki nic soę nie dzieje także fajnie, jak cos qyjdzie w posiewie to sie qyleczy, dzieki za dobre słowo buziaki:) tak dziś mam drugą dawkę a wyniki posiewów peqnie pon lub wtorek i pewnie wtedy się dowiem ile posiedzę

Ostatnia edycja:
Zdjecie sie oczywiscie nidwkleilo te co mialo ale na tym zdjeciu tak mi pomaga w sprzataniu20131225_123427.jpg

Załączniki

• 20131225_123427.jpg
    20131225_123427.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 43
Eseczka najważniejsze, żeś pod kontrolą;****

Aniu ze wszystkich życzeń w pierwszej kolejności życzę Ci by spełniło się to najważniejsze;* Aby 2014 i Twój 31 rok życia były dla Ciebie rokiem, kiedy w końcu zostaniesz mamą;***

Karo- cud, miód malina;)) Gratuluje takiego skarbu w domu;*

A u mnie jeszcze tydzień. Ale już nie odliczam nerwowo, i nie latam z termometrem i nie sikam na wszystko co mam w łazience;p już nie wierzę, że naturalnie pocznę potomka... Jakoś się zepsułam. Ale ale od wczoraj znowu jestem studentką;))) I dalej systematycznie chudnę i biegam, więc, może zlikwiduję jeden z moich naprawdę WIELKICH kompleksów. Buziam Was najmocniej jak umiem;*

Ostatnia edycja:
Eska trzymajcie się tam zdrowo :tak:
Madziorek chwal się na co poszłaś? Ja już 2 studia mam za sobą a jak widać pracy jak nie ma tak nie ma :laugh2:
U mojego męża po tygodniu bez żadnego wysiłku 1,5kg mniej, u mnie brzuszek o wiele mniejszy ale nie mam co szaleć po tej operacji, za to mniej jem a więcej się ruszam. A do biegania brakuje mi towarzysza a Ty chyba za daleko mieszkasz :rofl2:

reklama
maqa też jestem samotna w moim bieganiu;((( Ale słucham dobrej muzyczki więc jest dobrze, a jestem na diecie cukrzycowej i nic więcej;))) A poszłam na wczesnoszkolną, szkoł jest więcej niż przedszkoli , więc mam nadzieję, że nie będę musiała tyle dojeżdżać...

Do góry