Ania 100lat i jeszcze raz tyle i oczywiscie spelnienia tegi jedynego zyczenia.powiem ze niestety takie zycie ja tez planowalam kiedy dokladnie dziecko, w jakim miesiacu, kiedy slub i wogole a jest dokladnie odwrotnie
Agawa no tk teraz odliczamy 16 dni.moze zrob suwaczek na 16 dni to bedziemy z toba na biezaco
Karaiwina nic sie niemartw bedzie wszystko ok
Eska mowili cos jak dlugo polezysz na patologi, ale jak cos to lepiej niech sie przebadaja, sterydki dostalas, napewnodostaniesz jeszcze druga dawke.trzymajcie sie oboje.jeszcze troche i bedzie ok
Marcela, Michalina i Magda jakie sliczne te wasze dzieciaczki.ja probuje wam wkleic moja terrorystke ale jakos moj telefon niewspolpracuje ze mna.dziewczyny jesli moze wam ktos przywiesc te sab simplex to polecam albo ja moge wyslac, bo tez slyszalam ze ten dicoflor mocny na taki brzuszek maly, ale nieznam sie moze.niechce nic narzucac
Mialysmy wczoraj odwiedziny kolezanki z synkiem ktory jest o tydzien straszy o Emily i powiem wam, ona sie tak cieszyla, tak skakala bo uwielbia dzieci ze chlpak sie poplakal.takrece przed nim rozkladala, rozkazywala ze maly niewiedzial co robic.mala dominatorka mi rosnie.przedwczoraj my bylysmy u kolezanki ma dwoch synow 3, 5 roku i 5, 5.ten starszy mowi ze zakochal sie w Emily a mlodszy mowi ze niechce sie z nia bawic bo mu rozkazuje i wchodzi na jego kocyk.ale mialysmy smiechu co niemiara