reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marcela 5-10 kropelek 2-3 razy dziennie (max 40 na dobę można dać). Ale ten Dicoflor też bardzo pomaga - dosyć drogi jest, ale daje się go max 5 kropelek na dobę, ja daję rano i wieczorem po 2.

Pozdrowienia też od Zosi! I trzymamy kciuki za staraczki, jeszcze chwila, a wszystkie doczekacie takiego skarbu.

20140108_224240.jpg

Załączniki

• 20140108_224240.jpg
    20140108_224240.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Hejka!

Marcelka, Igore piekniutki jak z mojego snu. Ponieważ prędzej czy pózniej prżejme Twój brzuchol, to sie na wszelki wypadek długo zapatrzylam na Igorka, żeby moj Piotruś sie taki podobny wykluł.:)) hehe...

Wiki tez Slicznotka i Zosienka tez! Wszystkie nasze dzieci forumowe sa cudowne.:))

A ja właśnie wróciłam z kliniki. Jajo pięknie pękło, jest śliczne cialko żółte. Dostałam na druga fazę cyklu Ovitrelle po 1/5 ampulki co 2-3 dni, mam przez to lepiej produkować naturalnie progesteron. Acha i test za ok. 16 dni dopiero, bo wcześniej bedzie bhcg z zastrzyku wykrywana:)) trzymajcie kciuki, żeby plemnik był juz doszedł gdzie trzeba:))

Marcela śliczny, Igorki to super chłopaki :D

Michalina ojj Wikusia też słodka :D i mamy taki sam leżaczek :)

podajecie dicoflor? nam lekarka i jednej dziewczynie z sierpniówek jak jej córa trafiła do szpitala, powiedziała, żeby dawać coś słabszego, bo później jak jest jakaś infekcja to organizm może nie zadziałać już na dicoflor, a on jest dość mocny.

Magda ale cudna kruszynka :D
dziewczyny dopiero co rodziłyście, a te Wasze skarby już takie duże!

Agawa no to kciuki za żołnierzyki :p

buuziaki dla Was wszystkich :*

Te nasze dzieciaki są naprawdę cudne!!!! Te nasze bb dzieciaki są super!!!!!!!!
Igorek, Zosieńka 0- cudne!!!!!

Izka no my dziś mieliśmy premiere bujaczka i bardzo jej się podobał :) co zreszta widac na buzi - usmiech pelna para :)

Mi lekarka kazała 3 kropelki raz dziennie. Bo Mała straszne bąki puszcza i się przy tym męczy.
A ja czekam co dzisiajesza noc nam przyniesie. 2 ostatnie spania coś za ładnie nam poszła, więc czuje ze w nocy znow da nam popalić....

Ojojoj ile fajnych zdjęć. Dziewczyny , te Wasze bobaski są cudne.

Widzicie, miałam odpocząć od forum, a zaglądam.
Byłam dzisiaj u mojej lekarki , namyśliła się z koleżanką genetykiem i tak jak wcześniej mówiła, próbujemy od marca jeszcze raz ciąży naturalnej, od początku z Encortonem, Clexane i Acardem. Poszłam dzisiaj z długaśną listą badań, żeby mi podkreśliła co mam zrobić, co powtórzyć. Wcześniej wspominała, że trzeba powtórzyć zespół antyfosfolipidowy, a dzisiaj - NIC , przemyślała i nie robimy żadnych badań, bo to nic nie wniesie. Jesli nic by nie wyszło i tak dostałabym leki , a póki co na ewentualny zespół antyfosfolipidowy innego leczenia jak Clexane i Acard nie ma, a to dostanę od początku, a gdyby były ewentualne przyczyny immunologiczne, które również w badaniach mogą nie wyjść - dostanę Encorton. Ważne, że mam genetykę zrobioną, a ona jest OK. I wiecie co, chyba się z nią zgadzam. Wystarczą te badania które miałam do tej pory, a one były w porządku.

reklama
Bez dwóch zdań. Nasze bb dzieciaczki są najpiekniejsze na świecie;******************************** Z tym zapatrzeniem się na nie to dobry pomysł;))) heh...

Agawa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małgonia też jestem zdania , że nie ma co juz powtarzać tych wszystkich badań...

Celtunia- jak tam był już telefon??

Do góry