reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Marcela na opakowaniu napisane, że od 1 miesiąca życia, ale nasza lekarka poleciła jak Zosia miała 2 tygodnie, więc od tamtej pory dostaje przed karmieniem (nie każdym oczywiście) i ma mniej problemów z brzuszkiem. Na dojrzewanie układu pokarmowego dajemy też 2 razy dziennie Dicoflor - probiotyk. P.S. Śliczny maluch!!!

Ja dziś dostałam Dicoflor, a Espumisan mam dać jak Wiki skończy 28 dni.

A od mojej Wiki też macie pozdrowionka :)
DSCN0704.jpg

Załączniki

• DSCN0704.jpg
    DSCN0704.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 94
Witajcie Kochane
Ania2611 ja wiem gdzie jest ta klinika w Zabrzu bo z Zabrza jestem :-) Do Rudy Śląskiej mam rzut beretem , więc jeśli będzie komuś potrzebna jakaś pomoc w odnalezieniu tych miejsc to służę pomocą w miarę możliwości :-)

I jeżeli chcecie jakąś klinikę na śląsku która może pomóc to polecam w Bytomiu oto link do kliniki ANTRUM - Centrum medyczne - leczenie niepłodności i niemożności donoszenia ciąży i polecam jedynie lekarza Stanisława Horaka ,. przyjmuje pacjentki nawet o 2 w nocy . Świetny lekarz , sprawił że siostra mojego R zaszła dzięki niemu w zeszłym roku w upragnioną ciążę o którą starała się bardzo wiele lat a teraz jest szczęśliwą mamą rocznej Paulinki :-) Mimo jej wieku bo Ona ma 35 lat a jej mąż 38 udało im się za pierwszym podejściem przy zabiegu inseminacji . Fakt faktem wizyta u tego Pana kosztuje dużo bo 200 zł ale siostra R w czerwcu chce drugi raz podejść do zabiegu

karolina859 a powiedz mi bo chodzilam do gina gdzie mi wykonal badania m.in histeroskopie, hsg oraz laparoskopie, robil IUI i badal hormony, potem przeszlam do kliniki gdzie jestem zakwalifikowana do programu rzadowego in vitro... to jak myslisz mam podejsc jeszcze tam? zeby spojrzal na mnie? myslisz ze wymysli cos nowego? ze bedzie potrafil mi pomoc? hmm

Wiesz tak mysle lekarze swoje a natura swoje... nawet gdyby lekarz zrobil wszystko co mozliwe to nie znaczy ze ktos zajdzie w ciaze... zwykle jets tak ze jak komus lekarz pomoze to jets super a jak nie to znaczy ze lekarz beznadziejny dlatego mysle ze nie wszystko zalezy od lekarza.. ale tez od szczescia i od organizmy ktory plata nam figle jak i natura...

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia ja Ci powiem tak że przed sekundką wysłałam na fb adres tej kliniki znajomej , młodziutkiej dziewczynie która ma problemy z zajściem w ciążę , a wpadła już w taką paranoję że co miesiąc myśli że jest w ciąży.. Szkoda mi jej bardzo dlatego poleciłam jej tą klinikę żeby zerknął na nią ten lekarz bo siostra R jest z niego bardzo zadowolona , mimo że problemy z niepłodnością ma jej mąż a nie Ona. Olusia jeżeli masz taką możliwość żeby się z nim umówić to czemu nie, ale jak piszesz że jesteś skierowana z rządowego programu to może skontaktuj się z nim kiedy indziej , jeśli zaistnieje taka potrzeba

Do góry