martOcha, ależ normalnie wyglądacie obok tej choinki... PIĘKNIE. A Stella jakby się uśmiechała! Jasne, że rozkoszuj się córeczką, na świąteczne przygotowania masz jeszcze czas, kiedyś...
ewik dzięki Kochana... Mówisz że jeszcze trójka? Powiem, że bardzo bym chciała. Niestety sen z powiek spędza mi strona finansowa dużej rodziny, Bo jednak 4 dzieci to już coś. Każde trzeba ubrać, każde nakarmić i od czasu do czasu zrobić przyjemność.
No ale w sumie nie próżnuję, prócz tego, że czekam na telefon to jestem w trakcie cyklu stymulowanego clostillbegytem. Zobaczymy co on mi przyniesie...
karaiwina, na szczęście do 27 grudnia już niedaleko i wszystko się okaże. No i też myślę, że z wizyty wyjdziesz z uśmiechem na twarzy i że doda Ci skrzydeł. Trzymaj się
Agawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O jacie! No to szalenie mocno trzymam kciuki, żeby cień ciemniał z każdym dniem! :-)
Czekam na wynik jutrzejszego. I bardzo chciałabym, żeby był ten cień, ciut wyraźniejszy nawet!! BARDZO.
marcela, oj bidulko ze zmasakrowaną piersią... Życzę zdrowia i wszystkiego co piękne! Obyś jak najszybciej doszła do siebie i cieszyła z tych Waszych wspólnych pierwszych Świąt.
A mały taki słodki, już widać, że buźka kształtna - będzie następny przystojniaczek
mika dzięki......
witaj
mligocka. bardzo mi przykro, że straciłaś dziecko. Wiem, że Ci źle... Tulę Cię mocno i zapraszam do nas. Tutaj jest naprawdę miło, mi to forum pomogło się dźwignąć, bo dobrze powiedzieć o swoich cierpieniach, komuś kto przeżył coś podobnego.
Leż dziewczyno, leż, odpoczywaj i zbieraj siły. Ani się obejrzysz i postaracie się z mężem znowu.
Ściskam.
maqa o mój Boże jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!! Piękne niebo i piękne morze. Jak ja uwielbiam Bałtyk zimą... Odpoczywaj, regeneruj się i korzystaj z tych przepięknych widoków.
A ja durnowata zabrałam się teraz za pieczenie sernika i to takiego co to siedzi w piekarniku prawie dwie godziny!!!! Będę dziś spać w kuchni na stojąco, dobrze, że mam trochę wina to jakoś może przetrwam ;-)
Jakoś mi tak dziś smętnie. Tak sobie myślę, że te nasze dzieci już są na świecie i będą przez te Święta same.
Kurde w takie rodzinne Święta nikt nie powinien być sam (no chyba, że z wyboru, ale jak w takie wybory średnio wierzę...), a już na pewno nie dziecko. Eh...
Jutro pewnie nie będę miała okazji zajrzeć do Was, więc już dziś:
Życzę Wam spokojnych, pięknych, Rodzinnych Świąt.
Życzę Wam Miłości i spełnienia...
Życzę Wam Radości i Nadziei, że nadchodzący dzień przyniesie Wam i Waszym bliskim wiele dobra
mart0ocha, Izka, Myszka, karo, Magda, marcela, michalina, Ozilka, eska, mika, suana, malgonia, Maku, karaiwina, Kasiuchna, Agawa, Madziorrek, ewik, sysiq, Olusia, ania, Joaro, maqa, Neta, pietrucha, Karolina, susel, motylkowaona, Elka, galwaygirl