reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Milgocka witaj, widze jesteś z moich okolic, ja 50 km od Tarnowa.. światełko dla Twojego aniołka (*).. nie smuć się, pomyśl, że Twój aniołek patrzy teraz na Ciebie z góry i bedzie o Ciebie dbał i wspierał, zwłaszcza w Święta. musisz być silna!! W końcu i Ciebie spotka ten piękny CUD zostania mamusią ;-)

Marcelka ale Igorek śliczny, jednak Igorki to super chłopaki :-) buziaki!!

Agawa no nooo skoro cień cienia, to jutro będzie już mocniejszy ten "cień", a za 8 miesięcy ten "cień" będzie już małym ssakiem :-)

Martus ale super wyglądacie ze Stelcią :) ucałuj malutką

Dziewczyny wszystkim Wam i Waszym bliskim chciałam złożyć życzenia Radosnych i Zdrowych Świąt!! Oby następne były już w powiększonych rodzinkach :*

reklama
Izka8-a jeśli można to skąd dokładnie jesteś?
Dzięki za słowa pociechy, które w obecnym czasie chłonę jak gąbka.
Wiem, że muszę być silna i się nie poddawać, ale niestety rozsypałam się.

Agawa - cień? :)))))))))))))))) Uwielbiamy cienieeeee:)))))))))))))) 158.gif

mligocka - strata boli zawsze, nie ważne na jakim była etapie. Musisz przeżyć ten najgorszy czas, podjąć walkę. Wierzę, że Ci się uda. Łzy to nie grzech. Trzymaj się, przytulam mocnooo!

Załączniki

• 158.gif
    158.gif
    13 KB · Wyświetleń: 71
Mligocka, kochana, nikt Cię nie zrozumie tak jak my. Zostań tu, ukoimy Twoje smuteczki, pocieszymy i będziemy z Tobą gdy bedziesz się starać o dzieciaczka - jak my :tak:
Teraz przed Świętami tu się mało dzieje ale normalnie dużo fajnych kobiet tu zagląda, zobaczysz, znajdziesz tu wsparcie i zrozumienie. Odpoczywaj, nabieraj sił i nadzei, ściskam.

martOcha, ależ normalnie wyglądacie obok tej choinki... PIĘKNIE. A Stella jakby się uśmiechała! Jasne, że rozkoszuj się córeczką, na świąteczne przygotowania masz jeszcze czas, kiedyś...

ewik dzięki Kochana... Mówisz że jeszcze trójka? Powiem, że bardzo bym chciała. Niestety sen z powiek spędza mi strona finansowa dużej rodziny, Bo jednak 4 dzieci to już coś. Każde trzeba ubrać, każde nakarmić i od czasu do czasu zrobić przyjemność.
No ale w sumie nie próżnuję, prócz tego, że czekam na telefon to jestem w trakcie cyklu stymulowanego clostillbegytem. Zobaczymy co on mi przyniesie...

karaiwina, na szczęście do 27 grudnia już niedaleko i wszystko się okaże. No i też myślę, że z wizyty wyjdziesz z uśmiechem na twarzy i że doda Ci skrzydeł. Trzymaj się

Agawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O jacie! No to szalenie mocno trzymam kciuki, żeby cień ciemniał z każdym dniem! :-)
Czekam na wynik jutrzejszego. I bardzo chciałabym, żeby był ten cień, ciut wyraźniejszy nawet!! BARDZO.

marcela, oj bidulko ze zmasakrowaną piersią... Życzę zdrowia i wszystkiego co piękne! Obyś jak najszybciej doszła do siebie i cieszyła z tych Waszych wspólnych pierwszych Świąt.
A mały taki słodki, już widać, że buźka kształtna - będzie następny przystojniaczek

mika dzięki......

witaj mligocka. bardzo mi przykro, że straciłaś dziecko. Wiem, że Ci źle... Tulę Cię mocno i zapraszam do nas. Tutaj jest naprawdę miło, mi to forum pomogło się dźwignąć, bo dobrze powiedzieć o swoich cierpieniach, komuś kto przeżył coś podobnego.
Leż dziewczyno, leż, odpoczywaj i zbieraj siły. Ani się obejrzysz i postaracie się z mężem znowu.
Ściskam.

maqa o mój Boże jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!! Piękne niebo i piękne morze. Jak ja uwielbiam Bałtyk zimą... Odpoczywaj, regeneruj się i korzystaj z tych przepięknych widoków.

A ja durnowata zabrałam się teraz za pieczenie sernika i to takiego co to siedzi w piekarniku prawie dwie godziny!!!! Będę dziś spać w kuchni na stojąco, dobrze, że mam trochę wina to jakoś może przetrwam ;-)

Jakoś mi tak dziś smętnie. Tak sobie myślę, że te nasze dzieci już są na świecie i będą przez te Święta same.
Kurde w takie rodzinne Święta nikt nie powinien być sam (no chyba, że z wyboru, ale jak w takie wybory średnio wierzę...), a już na pewno nie dziecko. Eh...
Jutro pewnie nie będę miała okazji zajrzeć do Was, więc już dziś:

Życzę Wam spokojnych, pięknych, Rodzinnych Świąt.
Życzę Wam Miłości i spełnienia
...
Życzę Wam Radości i Nadziei, że nadchodzący dzień przyniesie Wam i Waszym bliskim wiele dobra

mart0ocha, Izka, Myszka, karo, Magda, marcela, michalina, Ozilka, eska, mika, suana, malgonia, Maku, karaiwina, Kasiuchna, Agawa, Madziorrek, ewik, sysiq, Olusia, ania, Joaro, maqa, Neta, pietrucha, Karolina, susel, motylkowaona, Elka, galwaygirl

Ostatnia edycja:
mika, ja Cię rozumiem.. masz prawo tak przeżywać stratę Tymka. I pozwól sobie na to...
To nie jest smęcenie, to jest etap w Twoim godzeniu się z otaczającą rzeczywistością... Tulę Cię bardzo mocno.

Ja za dwa dni będę musiała zmierzyć się się terminem porodu... Pewnie już bylibyśmy w powiększonym składzie....
I bardzo dużo o tym myślę i bardzo mi źle, ale też ciekawie wyglądam w przyszłość...

Buziaczki mika

Milgocka witaj kochana światełko dla aniołka
[*] i dużo dużo wiary i tęcza rozgości na Twoim niebie!!!!!

Celta i Mika - jak ja Was rozumiem dziś w ten wigilijny dzień od rana mam łzy tak jakoś, dziś jest ten dzień ciąży i tydzień, w którym przyszła na świat moja córeczka 9 miesięcy temu i tak leżę sobie i rozmyślam od wczoraj wieczora....

Ojejku.
Tęcza rozgości na moim niebie. Oby. Obym miała okazję poznać jej ,smak,

Przyszedł dzisiaj rano do mojego męża kolega z małym dzieckiem i (...)
I się rozpłakałam. Łzy leciały i przestać nie mogły.
Jedna za drugą. Kap- kap.
Wyszłam, schowałam się w najciemniejszym kącie naszego mieszkania.
Okropne uczucie.

Ale smęcę.
A tu dzisiaj taki dzień. Ten dzień był zawsze wyjątkowy.Każdego poprzedniego roku.
A dzisiaj- wielki smutek, z którym nie da się nic zrobić.
Nic, Nic.

Cześć!

u mnie chyba jednak nic z tego. Temperatura spadła. Lekko plamie, wiec testu nie robię. Jakby dalej okresu nie było, to po świętach zrobię.

Caluje Was wszystkie.

reklama
Agaawa- ile spóźnia Ci się okres?
Widzisz ja zrobiłam przed okresem, i radość niezmierzona, ale krótka. Lądowanie bolesne. Okres pojawił się jakby nie patrzeć w terminie ( z uwagi na różne długości cykli)

Do góry