reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie moje Kochane!

chcialam Wam złożyć serdeczne życzenia na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia. Niech Wam sie spełnia wszystkie marzenia, a szczególnie to jedno najwazniejsze.

A u mnie ciekawostka, dzisiaj cień cieńia sie pojawił. Alebardzo slaby. Dziś 15 dpo, okresu nie ma, zrobię jutro kolejny test, zobaczymy, co z tego bedzie. Czarujcie Kochane pls aby ta niespodzianka świąteczna sie udała. Bardzo prosze. I zamartwiam sie oczywiście.

reklama
Witajcie Kochane!!!
Bardzo dziękuję za miłe słowa, a Igorek dziękuje za całusy od cioć :) Mały nie odchodzi od cyca :) Ja czuje się po cc bardzo dobrze, tylko nawał pokarmu mnie dopadł i przed wczoraj az wyłam z bólu... ale karmię, karmię i jeszcze raz karmię. od wczoraj tylko niestety z jednej piersi, bo drugą mam zmasakrowaną i mi krwawi ale mam nadzieję, że i z tym sobe poradzimy.

Witam nowe dziewczyny;. Zarowno Wy jak i wszystkie staraczki - nie traćcie nadziei... do każdej z Was zawita takie szczęście!!!
Agawa czekam na wieści :) cień cienia... hmm.. ja terminu prawie dotrzymałam, teraz Twoja kolej ;)
Michalinka teraz czas na Ciebie! Jak samopoczucie?

Dziewczynki ciągle o Was myślę, tylko teraz trochę mało czasu na wszystko - ale próbujemy się jakoś zorganizować :)
No i przede wszystkim chciałam Wam zyczyć wesołych świąt, spokojnych, dających nadzieję!

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno i każdą z Was całuję!

A to nasze największe szczeście
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Coś o sobie? hmm.
Mieszkam w Tarnowie. 3 miesiące temu wyszłam za mąż. Pracuje w szpitalu jako pielęgniarka.
Staramy się z mężem o dzidzię.
Wczoraj straciłam swój ,mały, cud. Dostałam krwawienia. 2 dni po spodziewanej miesiączce.
Dzień Wcześniej miałam plamienia. Pojechałam do znajomej pani doktor ginekolog, dostałam leki -duphaston oraz no-spe, i nakaz leżenia.
Niestety. Nie udało się. Dzień później dostałam silnych bólów brzucha, oraz nielogicznie mocno bolały mnie krzyże. Krwawiłam. Zupełnie tak jak na okres. W jednym momencie przestały mnie bolec piersi.
3 dni wcześniej przed całym zajściem spadła mi w dziwny sposób temperatura. Utrzymywała się w drugiej części cyklu w graniach 36.8-36,9 by później spaść na 36,4.
Leżakuje w łóżku, niewielkie krwawienie w dalszym ciągu się utrzymuje, brzuch troszkę boli.
Ciężko pogodzić się ze stratą.

Wesołych Świąt Dla Was Dziewczynki. Niech ten czas będzie czasem niezwykłym.

Witajcie kochane!!
Ja chciałabym Wam Wszystkim życzyć wesołych, spokojnych świąt w gronie rodzinnym!!
Życze sobie i Wam aby przyszły rok był dla nas wszystkich lepszy! Zeby wszytskie planowane porody przebiegły bezproblemowo,żeby dzieciątka rosły duże i zdrowe i żeby staraczki zostały w końcu zafasolkowane..:)

Witam nowe dziewczyny (*) dla waszych aniołków

A do nas przyszła dzisiaj @ i musimy staranka odłożyć na przyszły cykl! cóż czas pokaże co bedzie!!

Pozdrawiam was kochane

MELDUJĘ, ŻE ŻYJĘ WIDZĘ, ŻE NA FRONCIE TEŻ CISZA TAKŻE CHCIAŁAM ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA I PODZIĘKOWAĆ WAM ZA WSPANIAŁE ŻYCZENIA.
dzwonki.jpg

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć