reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny, wszystkie mamy gorsze momenty, teraz gdy bardziej czuć, że kogoś brakuje... Wszystkie popłakujemy po kątach, jest smutno... Ściskam Was mooocno, moooocno.
Celta to trudny moment, wiem. Jak Ci bedzie źle myśl o tym co napisałaś - przyszłość przyniesie radość. Ściskam Cię kochana.

reklama
Dziewczynki ja życzę Wam wszystkim wielkich, przepełnionych miłością i śmiechem rodzinnych spotkań. I tak wielu tupiących nóżek i tego perlistego śmiechu małych gębeczek niosących się przez dom. I spełnianie, wszystkich najbardziej skrytych marzeń. I opieki naszyych małych Aniołków, aby znalażly sposób by choć troszkę złagodzić tęsknotę za nimi. I miłości;*

Wszystkiego najlepszego dziewczyny.;-)

Agawa będzie dobrze. Zadna głupia 2 niech już nieprzychodzi;/

mligocka- witaj.

Celtunia- ale pomyśl, że skarby już niedługo będą z Wami i to ostatnie ich samotne święta....

Sciskam;****

Mligocka witaj i zapalam swiatelko dla twojego Aniolka [*].ja stracilam synka w 17 tyg, ale obojetnie w ktorym tyg niepowinno sie to zdarzac.zycze duzo sily

Dziewczyny a wam wszystkim zdrowych wesolych swiat, spelnienia tych najskrytszych marzen, oby na forum nas nieprzybywalo i oby wszystkie dziewczyny starajace sie ujrzaly dwie kreseczki a zaciazonym duzo sily i oczywiscie lekkich porodow

My od soboty u mamy w Polsce sie wygrzewamy.mala niestety troche mi sie rozregulowala i boi sie ogolnie ale juz jest lepiej.w sobote idzieny na wesele bierzemy mala ale oby potem chciala zostac z moja mama

Cześć Dziewczyny..
Ostatnio się nie odzywam,bo też mnie te święta dobiły...Teraz bym była w 7 miesiącu i kupowała ciuszki dla dziewczynki,bo wszystkie mamy po naszym synku..Ale życie jest życiem..i popłakiwanie w kącie tylko mi pozostało..
Mligocka: przykro mi,że dołączyłaś do nas akurat w takich okolicznościach.Ale ja ,jak tu trafiłam,to Dziewczyny bardzo ciepło mnie przyjęły i napisały,że ten wątek przynosi szczęście..I mocno w to wierzę,że rok 2014 będzie szczęśliwy dla nas wszystkich! :-) i tego Nam wszystkim życzę :-)
Jak któraś z Was mieszka w Białymstoku albo w okolicach to polecam doktora Piotra Pierzyńskiego-jest fantastyczny,jest specjalistą od tzw.rozrodu i planowania oraz prowadzenia ciąży.Byłam u niego przedwczoraj na wizycie i żałuję,że jestem w Białymstoku tylko na święta u rodziny.
Mi wyszła lekko podwyższona prolaktyna-któraś z Was miała z tym problem po poronieniu?bo może to stres?Ale progesteron mam ładny,za to owulacji nie czuję.Więc w tym cyklu mam używać testów owulacyjnych i jeszcze raz zrobić prog.i prolaktynę.
Piszę to,bo może którejś z Was się to przyda:bo prolaktyna może utrudniać zajście w ciążę,plus progesteron za niski też,bo wtedy nie dochodzi do owulacji.
Życzę Wam Wszystkim uśmiechu,pomimo wszystko,przebrnięcia przez te najgorsze i najsmutniejsze chwile,dużo sił i cierpliwości i przygotowań do staranek :-) a zafasolkowanym również życzę dużo uśmiechu,dużo zdrówka,i przesyłajcie nam fluidki ciążowe :-)

Witajcie!!!

marcele piękne Maleństwo:-)

celta juz w przyszłym roku zasiądziesz w powiekszonym składzie:-),buziaki

eseczko,mika głowy do góry dziewczyny,trzeba to przeżyć,Wy w przyszłym roku juz też będziecie tulić Maluszki........ale rozumie Was ja też w momencie składania życzeń robiłam dobrą minę do złej gry musiałam dusić łzy żeby nie wybuchnąć płaczem mimo tego że siostra z dzieciakami jest.........przytulam Was..... mika pomysł z piernikami do prezentów rewelacyjny :tak:

Byłam dziś na łyżwach pojeździć,pierwszy raz od 16 lat:baffled:...teraz chodzić nie mogę:dry:

Witam nowe dziewczyny dla Waszych Aniołków
[*]
[*]

Trzymajcie się cieplutko,nie smućcie się tylko radujcie:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUZIAKI!!!!!!!

michalina!!!! co u Ciebie???...może juz się rozpakowuje???:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzisiaj o 13; 20 przyszła na świat Wiktoria!!!! Michalinka spisała się wspaniale i wydała na świat 55 centymetrowe, piękne dziecię!!!! Piękna data!!! Gratulacje dla szczęśliwych rodziców i Wiktorki.
Nie ma bata teraz zawalczę o ten brzuszek wszelkimi sposobami Michalino:):*

reklama
Do góry