reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć Dziewczynki!

Ale tutaj cisza, ale nic dziwnego, bo pewnie wszyscy w ferworze walki z zakupami i ze sprzątaniem. Ja rownież, czwartek i piątek spędziłam poza domem u klienta, a dzisiaj sprzątam i gotuje bigosik. Mąż w szkole, wiec jak zwykle jak trzeba to nie pomaga. Poza tym nawet nie testuje, dzisiaj 13 dpo, tempka spadła, test robiłam we czwartek rano, nawet cienia. Okres powinien przyjść najpóźniej we wtorek, ale pewnie w poniedziałek przyjdzie. I wtedy zaczynam wielka stymulację. Ha!

Myszko, ale masz pięknego chlopczyka. Slicznotka!

michalina, trzymam kciuki za Ciebie, żebyś urodziła przed wigilia. Uważaj na siebie z tymi zakupami. &&&&&

caluje Was wszystkie zarobione Kobiety przedświątecznie.

reklama
Witajcie już prawie świątecznie...
Pytasz Madziorrku, w jakim jestem wymiarze? No właśnie nie wiem. W jakimś świecie równoległym ;-)
Wszystko jest teraz podporządkowane przybyciu do rodziny nowego jej członka jednego lub dwóch! Strasznie dużo myśli, strasznie dużo obaw i lęków... Czy damy rade?
Całuski Madziorrek

mika, eska
cieszę się, że wizyty utwierdziły Was w tym, że wszystko jest dobrze :-) eska, zjawiskowo Ci w tej kiecce! A zdjęcie młodego niesamowite. Ja ciągle nie mogę wyjść z podziwu jak to technika goni do przodu i można tak wyraźnie widzieć dziecko w brzuchu!

ania
jak tam przedświteczne szaleństwa? Lada moment zjedzie siostra z dzieciakami, wiem, że spędzicie razem wiele pięknych chwil. Ja miałam ambicje upiec w tym roku pierniki, ale koniec końców nic z tego nie wyszło.. jak co roku....

sysiq,
no to fajnie, że coś już ustalone! To naprawdę ważne! I nie martw się na zapas. Ja mam pcos i mam syna :tak:, także widzisz - z każdego problemu można znaleźć wyjście. Grunt to dobry lekarz i dużo cierpliwości. Mocno trzymam kciuki za Ciebie. Na pewno będzie dobrze!

ewik mocno, mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owoce Waszych ostatnich starań :-)

no i marcela - GRATULUJĘ NARODZIN SYNKA!!!!! :-D
Dobrze, że wszystko udało się załagodzić i mały cało i zdrowo przyszedł na świat. Bardzo się cieszę, teraz odpoczywajcie. Całusy.

cześć pelcia i martka :blink: Witajcie tu u nas serdecznie.

Ozila, może ja bym się skusiła na marcowy brzuszek? To jest ciekawy pomysł... Jeśli nikt nie sprzątnie go wcześniej :-D
Całusy dla Ciebie Kochana.

Myszka, no nareszcie się pojawiłaś :-D
Śliczny synek, widzę , że zdjęcie jak najbardziej aktualne - młody pod choinką. Fajnie, że jesteś!

karaiwina, a jak tam u Ciebie? Dobrze się czujesz?

Agawa, trzymaj się cieplutko.

U mnie choinka ubrana, żywa i pachnie przepięknie! Bigos pyrka na kuchence, muzyczka się sączy z głośników, jest miło i tak ciepło..
Bardzo Was wszystkie pozdrawiam!

Witajcie :-)

Wszystkie pewnie zajęte przygotowaniami do Świąt, bo cisza taka :happy2:

Chciałabym Wam życzyć cudownych, rodzinnych, spokojnych Świąt, by testujące ujrzały dwie kreseczki, by wredne @ nie przyłaziły, by starania świąteczno - noworoczne dały efekty (hehe to życzenie dotyczy też mnie :-p) by ciężarówki czuły się dobrze:tak:
Spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze :happy2:

Cisza jak makiem zasial...

Kochane Dziewczynki z okazji Świat zycze Wam samych radosci i cudownych chwil, zero smutkow i zmartwien no i oczywiscie jak najwiecej malych Cudow a co tam jak szalec to szalec;-) oczywiscie wszystkiego dobrego rowniez dla Waszych rodzin i bliskich. Zdrowych spokojnych i rodzinnych Świat Bozego Narodzenia buziaki :*

Celta ściskam Cię, źle liczysz: rodzina Wam się powiekszy o 2-3 dzieci, nie od razu ale jednak! :tak:
Myszko pozdrawiam, po Twoim synku widać jak czas pędzi...
Agaawa: nie ma @ jest nadzieja i takiego prezentu pod choinkę Ci życzę - braku @ ze wszystkimi radosnymi konsekwencjami ;-):-D
Dziewczyny: życzę Wam na Święta tyle optymizmu i miłych chwil na ile to możliwe. I obyśmy wszystkie w przyszłym roku zasiadły do wigilii z dziećmi - na kolanach czy w brzuszkach ale razem :tak::-) całą powiększona rodzinką. Czarujcie, niech tak się stanie!

Witajcie!!!!

Ja już też dziś składam Wam wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT i żeby Wszystkim spełniły się marzenia!!!!!!

U mnie już jutro siostra z rodzinką będzie:-D tak się cieszę:-D....ale pewnie nie będzie czasu żeby tu zajrzeć........dlatego mnóstwo buziaków wysyłam i uścisków!!!!!!!!!!!....

Mam nadzieję,że u Was wszystko pięknie i zdrowe jesteście i że brzuchaczki czujecie się dobrze!!

Pa,pa!:happy2:

Cześć pracusie ;))

Normalnie nie mogę przywyknąć do tej ciszy tu ;)

mligocka - witaj, światełka dla Twojej kruszynki
[*]. Napisz coś więcej o sobie!

Kochane moje, Aniołkowe Mamusie!

Niech w Wigilijny Wieczór każda z Nas spojrzy w niebo, Nasze Aniołki dadzą nam znać.
Uśmiechnijcie się wtedy do Nich, zasiądźcie przy stole z najbliższymi.
Nasze skarby będą z Nami. Może nie będzie Ich widać, ale będą na pewno!

Aniołeczki potrzebują Nas bardziej niż My Ich.
Postarajmy się w ten szczególny czas być dla Nich oparciem, żeby ich skrzydełka nie zamokły od Naszych łez.

Życzę Wam moje drogie dużo sił, spokoju i radości.
Niech ten świąteczny czas napełni Nas optymizmem, a na Naszych twarzach niech zagości uśmiech....

Wesołych Świąt!

Zobacz załącznik 600311

PS i smacznego ;-)

Ja w tym roku NIC nie robię:zawstydzona/y::-p.
Wigilia u moich rodziców ( z Teściami), I Dzień Świąt u mojego taty i II Dzień Świąt u Teściów. Więc rozkoszuje się zajmowaniem malutką;-).

Kochane moje..życzę Wszystkim
-niezafasolkowanym..TEGO:
IMG_4368.jpg

zafasolkowanym: spokojnej ciąży i bezproblemowego rozwiązania w terminie.
mamusiom: zdrówka i min. 6 h snu na dobę:-p.

Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna!

Załączniki

• IMG_4368.jpg
    IMG_4368.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Wszystkiego co najlepsze w te święte Bożego Narodzenia, by i wam dane było narodzić dziecię i patrzeć jak dorasta. By te chwile były najpiękniejszymi na świecie:* :* :*

mligocka witaj! (*) dla maleństwa
celta W sumie staram się nie myśleć zbyt dużo, bo jak się wsłu****ę w swój organizm to nagle mi objawy ustępują, piersi już nie bolą. Nie chcę schizować. Czekam do piątku i wszystko będzie jasne. Mam tylko nadzieję, że ta wizyta wywoła raczej uśmiech na mojej twarzy...

Do góry