reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pietrucha dziewczyny chyba w biegu, albo śpią w ten senny dzień :-D aż usnęłam teraz na dwie godziny, dzisiaj ostatnia tabletka a @ nie widać, dziwne :szok:
Pozdrawiam Was serdecznie i nie sprzątajcie za bardzo, mężczyźni też to "lubią" :cool2::cool2::cool2:

facet.jpg

Załączniki

• facet.jpg
    facet.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 30
haha.......................faktycznie cisz!!

Ja dopiero teraz znalazłam chwilę żeby zajrzeć....przygotowania świateczne u Wszystkich widzę...............buziaki,i pozdrowienia......................spadam spać bo jutro też jest dzień........... a na dobranoc słucham dziś Edith Piaf-Non Je Ne Regrette Rien

polecam!!!!!

hej dziewczyny :-)

Galway wedle zyczenia moj Maly Terrorysta ;-)
DSC_0523.jpg DSC_0533.jpg DSC_0509.jpg
nie wiem czy bedzie jeszcze okazja (bo roboty od groma przed swietami) wiec

Świeci gwiazda na niebie, srebrna
i staroświecka, Świeci wigilijnie,
każdy ją zna od dziecka. Chwyć
w garść jej promienie, trzymaj je z
całej siły. I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Wesołych świąt!!![/FONT]

Załączniki

• DSC_0523.jpg
    DSC_0523.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0533.jpg
    DSC_0533.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC_0509.jpg
    DSC_0509.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 46
Cześć kochane ale cisza :-) no i nikt dzisiaj jeszcze nie wkleił żadnego posta... Pewnie odpoczywacie przed świątecznym szaleństwem ;) Witam nowe dziewczyny oraz życzę pięknego dnia pozostałym brzuchatkom , staraczkom , i wogóle ściskam i przesyłam moc uścisków wszystkim

Myszo jaki to przysojny chłopak jest !!! A dopiero co się urodził, ale tan czas zasuwa.... niesamowite!!!!!!!!!!!!!!

A tutaj cisza, bo każdy przed świetami sił nabiera :) Ja dziś jadę na ostatnie zakupy, pewnie tłum ludzi będzie ale co zrobić.....

Trzymajcie się dziewczynki kochane :)))

reklama
Do góry