reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Pietrucha dziewczyny chyba w biegu, albo śpią w ten senny dzień :-D aż usnęłam teraz na dwie godziny, dzisiaj ostatnia tabletka a @ nie widać, dziwne :szok:
Pozdrawiam Was serdecznie i nie sprzątajcie za bardzo, mężczyźni też to "lubią" :cool2::cool2::cool2:

facet.jpg

Załączniki

• facet.jpg
    facet.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 25
haha.......................faktycznie cisz!!

Ja dopiero teraz znalazłam chwilę żeby zajrzeć....przygotowania świateczne u Wszystkich widzę...............buziaki,i pozdrowienia......................spadam spać bo jutro też jest dzień........... a na dobranoc słucham dziś Edith Piaf-Non Je Ne Regrette Rien

polecam!!!!!

hej dziewczyny :-)

Galway wedle zyczenia moj Maly Terrorysta ;-)
DSC_0523.jpg DSC_0533.jpg DSC_0509.jpg
nie wiem czy bedzie jeszcze okazja (bo roboty od groma przed swietami) wiec

Świeci gwiazda na niebie, srebrna
i staroświecka, Świeci wigilijnie,
każdy ją zna od dziecka. Chwyć
w garść jej promienie, trzymaj je z
całej siły. I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Wesołych świąt!!![/FONT]

Załączniki

• DSC_0523.jpg
    DSC_0523.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0533.jpg
    DSC_0533.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0509.jpg
    DSC_0509.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 41
Cześć kochane ale cisza :-) no i nikt dzisiaj jeszcze nie wkleił żadnego posta... Pewnie odpoczywacie przed świątecznym szaleństwem ;) Witam nowe dziewczyny oraz życzę pięknego dnia pozostałym brzuchatkom , staraczkom , i wogóle ściskam i przesyłam moc uścisków wszystkim

Myszo jaki to przysojny chłopak jest !!! A dopiero co się urodził, ale tan czas zasuwa.... niesamowite!!!!!!!!!!!!!!

A tutaj cisza, bo każdy przed świetami sił nabiera :) Ja dziś jadę na ostatnie zakupy, pewnie tłum ludzi będzie ale co zrobić.....

Trzymajcie się dziewczynki kochane :)))

reklama
Do góry