reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj Martka ja badałam i wiem tylko tyle, że za wysoka powoduje problemy z zajściem w ciążę i powoduje poronienia i tyle w tej kwesti dla aniołka
[*].

Pelcia witaj światełko dla Twojego aniołka
[*]

Elka, Ewik łapać te fluidy i do dzieła

Myszko cieszę się, że w końcu się odezwałaś ;)*

Dla reszty buziaki

Martoocha ma rację nie czytaj wujka gogole, Martoocha całuski dla Ciebie i małej

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny...
Martka24 jak czytam co napisałaś to tak jakbym o sobie czytała... tylko u mnie jest problem anatomiczny.
Ja nie mogłam się pogodzić z tym co się stało póki mi lekarz nie wyjaśnił co było powodem. Siedząc miesiąc na zwolnieniu wyłam i jechałam na hydroksyzynie. Bardziej niż utrata tej ciąży bolało mnie to jak zostałam potraktowana przez lekarzy. W sumie oglądało mnie 3. 2 prywatnie jedna państwowo. Nauczyłam się jednego...że cichy i cierpliwy człowiek dostaje po dupie. Teraz idąc nawet do rodzinnego znam swoje prawa . Numer do rzecznika praw pacjenta mam zapisany w telefonie.
MartOocha pierwsze słyszę o tych jajowodach...

Witajcie Aniołkowe Mamusie. (*) dla Waszych aniołków.

Marcela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka super wiadomość;* Gratulacje jak stąd do Maseczuses;* ;p

Buziaki moje kochane dziewczyny dla wszystkich. Przepraszam, że tak oględnie, ale padam na ryj. Z dojazdami mój pobyt w pracy to 13 h teraz bo ciągnę 2 miany na okrągło...;( No i czekam na @. A może zdarzy się cud i nie nadejdzie..;-)

Za cud &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& idź spać, cud potrzebuje wypoczętej mamy, uściski

KOchane moje;* I ja za Was w odwecie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marcela gratuluję!!!!!!
..........ale niespodziankę zrobił Igorek ale to wspaniale,że wszystko skończyło sie dobrze teraz wypaczywajcie,dużo zdrówka życzę i buziaki dla Was.....

Przepraszam ale więcej nie dam rady napisać....napiety grafik....dopiero wróciłam do domu od rana padam na twarz....zakupy prezentów zaliczone
:-)
jutro jeszcze do pracy i wooooooooooooooooooooooolne!!!

Buziaki i Wszystkich bardzo ściskam....pa,pa!!!!!!

Marcelka gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę, ze Igorek już z Wami i to dzień wcześniej :)))))))))))))))))))))))))))))))) Ale powiem CI, ze 2 godz. od skurczy pierwszych do pełnego rozwarcia to strasznieeeee szybko......

To teraz ja zostałam na placu boju z grudniowych porodów :D Mówiłam, ze ostatnia urodzę :))))))

Nowe dziewczyny - witajcie, przepraszam, że nie poświęcę Wam dziś czasu, ale się źle czuję - w sensie chyba przeziębienie mnie złapało i we łbie mi się kreci....

Buziaki Wam przesyłam WSZYSTKIM!!!!!!!!!

MYSZKOOOOO a Ty trzymaj za mnie kciuki teraz jakoś!!!! Jejku jak ten czas szybko zleciał..... i zaraz to ja będę przekazywać brzuszek.....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja nie wiem czy jutro jeszcze bede miala mozliwosc wejsc wiec na wszelki wypadek juz dzisiaj zycze Wam zdrowych,pododnych Swiat Bozego Narodzenia w rodzinnym gronie i szczesliwego Nowego 2014 roku.Ja bede starala sie zagladac jak najczesciej sie da a zaraz po powrocie sie odezwe.Buziaki dla Was i jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego
Zobacz załącznik 599832Zobacz załącznik 599833

reklama
Wpadam z gratulacjami!!!!
marcela gratuluje Igorka:-)))))

malgoni Tobie tez, 3 mam mocno, bedzie dobrze
;-)

napisalam posta i mi zniknal, zreszta nie pierwszy raz i mnie to vardzo frustruje ostatnio, bo nie mam czau po pare razy pisac! Grrrr

no to teraz michalinka czekamy!!!

Dziewczynki szykujce se na brzuszki,
bo pozniej niedlugo marzec i moj oddaje:tak:

buziakuje wszystkie i lece zakupy swiateczne robic, troche zabiegana jestem
aha, mialam dzisiaj badanie na ta wstretna glukoze ble, ble, ale przezylam!

Nie mam cos czasu ostatnio i jak mi posta kasuje, to sie wkurzam na forum i juz drugi raz nie pisze niestety....., ale jeszcze przed Swietami wpadne z zyczeniami;-)

Do góry