reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aniu to o czym piszesz to ataki lekowe (lek napadowy) tez kiedys takie mialam. Np. siedzialam na przystanku i nagle zlew al mnie zimny pot,mialam mroczki przed oczami, serce walilo jak szalone, oddech przyspieszony. Poniewaz mialam swiadomosc tego, ze to atak leku, bylo mi latwiej nad tym zapanowac. W Twoim zyciu bylo ostatnio duzo stresujacych sytuacji, efektem tego sa niestety objawy psychosomatyczne. Mysle, ze dobrze wesprzec sie farmakologicznie oraz moze skorzystac z konsultacji z psychologiem. Mam nadzieje, ze szybko sie ztym uporasz i bedzie wszystko dobrze &&&&
Marta ale fajne to zdjecie z Mikolajem :)
Madziorekk za wczesnie na testy ;)) zrob w czwartek to moze bedzie wiarygodny :) sciskam &&&&&

reklama
Dziekuje Dziewczyny jak zwykle jesteście nie zawodne,popłakałam dużo dziś teraz jestem spokojna,mam te ziołowe tabletki,od jutra regularnir zarzywam bo faktycznie coś jest nie tak ja wiem że sama muszę sobie z tym poradzić już coś podobnego przerabiałam jak miałam 17 lat ale łagodniej,właściwie do dziś nie wiem z jakiego powodu wtedy.
Dobrze,że siostra przyjeżdża za tydzień,jeśli ona nie pomoże i ziołowe lentilki to wtedy pójdę na rozmowę do psychologa już znalazłam polskiego niedaleko miejscowości w której mieszkam....

Kurcze Wy tu się staracie i brzuszki nosicie a ja Wam kładę nie na temat,sorry!

Neta ja właśnie dzis uświadomiłam sobie,że to na tle nerwowym mam nadzieję,że nastepnym razem już lepiej nad tym zapanuje,bo najgorzej nie wiedzieć,że to przez nerwy i człowiek sobie wkręca Bóg wie co.

Ostatnia edycja:
Aniu kochana;* Tak strasznie mi przykro, że Ci żle. Super, że przyjeżdża siostra. Może to ziołowe tabletki pomogą.... Ściskam Cie najmocniej na świecie. ;-)

mika frajer niestety nie zmiękł ale małego zabiera na święta i coś mu tam obiecał w ramach rekompensaty a siostra przyjeżdża z córą 15 lat i z młodszym synkiem dwulatkiem:-) także nie mogę sie już odczekać....ostatni też dużo przeszła bidulka także myslę,że wiśnióweczki mojej teściówki nie zmarnują się wypijemy,pogadamy,popłaczemy......jeszcze tydzień:-) ....

celta ta Twoja @jakaś dziwna:crazy: ...fajnie,że masz psa ja też bym chciała,ale po nowym roku mamy kupić jorka ala pom pon czy jakoś tak taki czarno-biały fafik

marcela,michalina brzuchatki kochane,nic się już nie stresujcie,to juz meta bedziecie tulic nie długo swoje Bąbelki:-D

eseczka duuuży buziak w czółko!!:-D

neta,elka,agawa,maqa,madziorek dziekuje i pozdrawiam!!!

Jutro kolejny dzień mam nadzieję lepszy......dobrze,że jutro kończę prace o 15 skończę pierniki robić;-)

Spokojnej nocy Babulki!!!!!

Ostatnia edycja:
Śpijcie słodko dziewczyny!!!

A ja jutro o 8.15 mam wizyte u gina - mam nadzieję, że mi coś powie, np. "OOO, szyjka się skróciła - zaraz rodzić zaczniesz ;) "
Trzymajcie kciukasy!!!!!!!!!!!!

Anuś wiem co Ci jest jak moj pierwszy mąż mnie robił w bambo miesiąc przed ślubem kościelnym a mieliśmy tylko cywilny to po rozstaniu miałam nerwice lękową i takie same objawy dostałam od lekarza psychotropy ale ich nie brałam jak juz wiedziałam że to na tle nerwowym jakoś próbowałam to okiełzać i udało się ale wróciła po Oliwce......potem poszła i tak czasami przychodzi ale słabsza, i myślę że wyniesie się po tym jak Miki sie pojawi....Tobie też przejdzie kochana bo niedługo wsystko zacznie się układać, prosty przepis przyrul się tak mocno do:) męża i pomyśl jak go kochasz-pomaga.

Ostatnia edycja:
Celta "takie ledwie co"? Może machnij test, bo takie ledwie co może być w ciąży, możesz nie czuć owulacji a jest itd. Jak ostatnio chorowałam, to przed antybiotykiem lekarka wywiad robiła, i mimo, że się ze mnie lało - @ - kazała test zrobić "bo różnie bywa". Więęęęęęęc.... ;-) Nie życzę Ci moich atrakcji bo wskazują na niedomogę lutealną przed menopauzą, niestety... :szok:

Madziorrek, masz jazdy jak ja, ale Ty możesz mieć powód :tak:;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ania, ja też parę miechów po miałam różne momenty. Czas - potrzebujesz czasu by wyciszyć emocje. Dla mnie pierwsze miesiące były straszne! Emocje szalały, ryczeć mi się ciągle chciało. Nie martw się tym, z czasem wszystko się unormuje. Ściskam Cię

Marta, dzięki za fluidy. Nie zachodzimy bo za mało fluidów na forum, he, he :eek::-D

Michalina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Uściski dla wszystkich, co ja bym bez Was zrobiła:-)

Śpijcie słodko dziewczyny!!!

A ja jutro o 8.15 mam wizyte u gina - mam nadzieję, że mi coś powie, np. "OOO, szyjka się skróciła - zaraz rodzić zaczniesz ;) "
Trzymajcie kciukasy!!!!!!!!!!!!

hehe- zaciskam! ;-) A jak już się maluch urodzi przygotuj się na takie nocki jak ja ostatnio mam.. mała zasypia dopiero ok 6 rano:szok:;-).

reklama
Hej,
ja już jestem po wizycie.
Mała kompletnie nie szykuje się na wyjście na świat..... szyjka się nie skraca, Mała jest w osi ustawiona (cokolwiek to znaczy)... ehhh
:(

Martoocha to Ty bidulo nie spisz całe noce???

Ostatnia edycja:
Do góry