reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dokładnie ja jestem za i tak zrobimy po miejsca a miejsca jest także luzik, a z mym talentem organizatorskim na pewno się uda - wiem wiem zero skromności :p- więc czekamy na rozpakowania i zobaczymy co i jak zresztą bo zaciążą do 3 miesięcy góra i robimy zlot;P, a mój stary to w chałpie niech siedzi nie wiesz, że drezwa się do lasu nie bierze:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja mu nie bronie pić tylko, że on nigdy nie ma umiaru on nie wie chyba w ogóle co to jest:-):-):-):-):-):-):-)

Ty jesteś zarąbistą kobietką :D też sobie daję max 3 miesiące na dzidziulkę i robimy zlot czarownic :D wiesz, mój też tak czasami wypije tzn piwkuje nie mal że codziennie i to mnie strasznie wku.. bo mnie tym kusi i pyta czy bym się jednego nie napiła na rozluznienie po męczącym dniu to zawsze mówię że tak.. i tak sączę te jedne marne piwo przez 2 godziny a on w tym czasie mógłby beczkę tego wyżłopać

To abrakadabra i czarujemy żebyśmy max do 3 miesięcy się zafasolkowały kochane dziewczyny!! Oby ta przyszła zima przyniosła nam nasze upragnione szczęście i żebyśmy za rok mogły się pochwalić swoimi pociechami:-)) Dobranoc dziewczynki

Dzień Dobry!!!!! Wstawać szkoda dnia!!!

Co tutaj taka cisza??

eseczko jesteś niesamowita,uśmiałam się z rana do łez:-D skąd Ty wziełaś tego" renifera"??:-D
pomysł ze zlotem czarownic rewelacyjny,kurcze wspaniały by był taki wypad :tak: ...no a o Twoje romyślania niech się w rzeczywistość zmienią

mika buziak

małgonia przytulam Cię mocno,cierpliwości dużo i siły a wszystko będzie ok,cały czas trzymam kciuki za Was&&&&&&&&&&&&&&&&&

elka ja cały tydzień na nalewce wiśniowej jade:-D relaks murowany,a mam zapas bo teściowa przysłała 8 butelek swojskiej wiśnióweczki.........uwielbiam takie swojskie trunki,grzańce różnego typu,ostatnio kukułkówkę robiłam też pyszotka...(przepraszam jeśli smaka zrobiłam tym co nie mogą:sorry:)

A ja po imprezie ale wczoraj zero alk. bo wciąż ta głowa mnie boli juz nie wiem co to może być,

Dziś biorę się za dekorowanie mieszkania na świątecznie:-) wczoraj juz wyjęłam pudło z ozdobami ale nie miałam weny co,gdzie,jak.....jeszcze 7 dni i przyjezdża moja siostra z familią!!:-D:-D:-D

Pozdrawiam i miłego dnia!!!

Eska, ale sie milutko zrobiło. Swietnie, ze masz taki cieplutki, świąteczny nastrój. Ja sie wybieram na ten zlot, nie ma sprawy. Dużo jeżdżę po Polsce, wiec do Ciebie tez sie mogę wybrać. Ale byłoby fajnie. Ale czemu czekać rok?

A u mnie jakoś mniej wesoło, chociaż sie trzymam. Niestety żadnych objawow na ciaze ńie rejestruje, troche mnie brzuch do tej pory bolal jak na @, cycole tez, ale juz wszystko przeszło. Szkoda. Ale jestem dobrej myśli, bo nowy cudowny szczęśliwy rok przede mną. I juz w święta startuje ze stymulacja. I ... Wczoraj przedyskutowalismy z mężem sprawę i .. Zdecydowaliśmy sie na inseminację. Bo jak juz działać, to na całego. Wszystki armaty wytoczymy. Moze to coś pomoże? Jestem optymistycznie nastawiona.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry