reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

MADZIORREK to nie mogą być urojenia :) Dziś przez pół dnia miałam skurcze, ale się uspkoiły.... Czekamy sobie na Ciebie, żebyś w locie go przejęła :D Ja od MYSZKI przjełam - dowiedziałam się o ciąży dosłownie z 2-3 dni po tym jak ona urodziła :D KARAWINA - każda z nas chyba na początku brała luteinę - ja brałam do 12 tc a nawet chyba dłużej...... MARCELA to teraz my czekamy :)) Ja chyba zaraz swojego zaciągnę do łoża niech tam coś porusza, he he he

reklama
Ej nie piszcie mi tu o sexie bo mnie trafia:)

Karaiwina za przeproszeniem prze *** co po kolorze szyjki ciąże poznaje lykaj luteine i zrob bete w koncu test wyszedWszystkie widziałyśmy!!!!!!!Malgonia kciukasy ze hejjjjjjjjjjj, Agawa biały śluz to super znak!!!!!!!!!ja z telefonu bazgram wiec wybaczcie ze tak po krotce a Michalina i Marcela ogień w łóżka - biedne chłopy xdddd Celtunia buziaki

Ostatnia edycja:
Ja jak zacznę odbijać to nie wiem co będzie kurde masz rację po 8 miesiącach trzeba to jest wskazane to jak pierwszy raz hahhahahahahah;))))))

Cześć dziewczyny. Dołączam do was. :-D
Byłam wczoraj u mojego gina na kontroli po pierwszej @ po poronieniu i ku mojemu zdziwieniu już dostałam zielone światło.;-)
Moj gin okazał się tak przewspaniały że nawet pokazał mi moje dojrzewające jajeczko i obliczył kiedy dokładnie będę miała owulkę także są duże szanse że trafimy w dziesiątkę.
Podglądałam was od poronienia ale musiałam się zebrać w sobie żeby w końcu napisać. Po tej kontroli u gina jestem wniebowzięta i w końcu się uspokoiłam. Mam nadzieje, że niedługo się uda.... :-)

Cześć Soniafka;*

A Agaaaawa mam tak samo;) Ja chcem być z Tobą w ciąży;p żebyśmy tylko obie na wigilje srogo nie płakały przez to nakręcanie.

Michalinaniech mąż ją z Ciebie wypchnie;p

Eska- już niedługo.... :happy::happy::happy: i Twojemu spuchnie od przytulanek;p

Celta- uwielbiam Cię.

Mikunia tula tulam Ciebie i Twojego WIELKIEGO skarba;* I buziam jak najmocniej i w ogóle

karaiwina- jest dobrze. Ginekolog troszkę przymulony, ale dzidziuś rośnie jak ciasto w piekarniku, na pewno!!!!!!!!!!:)

Marcela- rodzimy, rodzimy:) Szykuj sie kochana.

Małgonia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pisz od razu!!!!

Całusy dla wszystkich;)))))

Cć dziewczynki, nie było nas tutaj bardzzo dawno, zrobily się straszne zakegłosci i nie było jak nadrobić. Teraz witam się ponownie i mam nadzieję, że uda się do Was zaglądać regularnie :)
Przejrzałam kilka stron wstecz i widzę dużo nowych dziewczyn, współczuję Wam wszystkim strat i trzymam kciuki za starania. Z tego co zauważyłam Małgonia jest w ciąży - kochana powodzenia &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Celta, Eska na betę będę mogła się wybrać dopiero w czwartek najwcześniej bo pracuję na rano od 6-16 od poniedziałku do środy włącznie, a laboratoria u mnie w mieście do 10 czynne;/ A po jakim czasie miałabym ją powtórzyć?? Bo jak po 2 dniach to nie da rady, bo w sobotę, niedzielę też nieczynne. I ile powinna przyrastać?
Agaawa &&&&& za przejęcie brzuszków trzymam
Pietrucha z niecierpliwością czekam na wieści z wizyty &&&&&&&&
Malgonia ja testowałam 2 dni temu fakt, bo się nie spodziewała, a jakoś tak dziwnie się czułam i test był dla mnie niespodzianką, ale ostatnią @ widziałam 1.11 więc dziś teoretycznie jest 6t0d więc na podobnym etapie jestem jak ty prawda? A jak u Ciebie z wizytą? mam nadzieję, że wszystko jest dobrze &&&&&
Soniafka Witaj! Szkoda, że jest nas tak wiele, które musiały przeżywać stratę swoich dzieci i przykro mi, że Ciebie też to spotkało, ale jak to się mówi w kupie raźniej:)

Ostatnia edycja:
Do góry