reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Magda !!!
Ja na 13.10 mam wizytę dzisiaj, muszę się doprowadzić do odpowiedniego stanu :-p
Dobrego dnia Wam życzę

No to Madzia i Maga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla reszty buziaki ogromne i ściskam Was i całuję:)

Michalina ja może jeszcze się świadomie nie stresuje ale śnią mi się takie dziwne rzeczy, budzę się w nocy i przez 2 godz nie mogę zasnąć, nie mogę skupić się na żadnym filmie, książce, obłęd jakiś :) no i ciągle się zastanawiam jak to będzie :)
mika czujemy się dobrze, dziękuję, tylko coś mnie mdli strasznie dzisiaj ale Ty kochana oszczędzaj się trochę :) chociaż wiem, że to nie takie łatwe przy urządzaniu domu :) A jak Twoje samopoczucie? :)
Magda CZY TO JUŻ???????????
Maqa &&&&&&&& za wizytę :)

marce_la, martoocha, eska dzieki za wasze historie! mimo ze nie znacie powodow to sa dobre zakonczenia, wiec dajecie nadzieje!

martoocha no kilku naszych znajomych wiedzialo i maz powiedzial jednemu z nich i on mial rozpowiedziec reszcie bo nie chcialam z nimi o tym gadac. prosilam tez zeby nie gadali o tym ze mna jak sie spotkamy tylko traktowali mnie normalnie. dopiero dwa dni po zabiegu wiec jeszcze sie z nimi nie widzielismy ale teraz sobie mysle ze moze masz racje i beda mnie dziwnie traktowac. no chyba nie ma idealnego wyjscia.

bakalia poznalysmy sie na lipcowkach, a teraz tutaj. no mam nadzieje ze tak jak Ty szybko znow wroce do ciezarowek. ciesze sie ze u Ciebie wszystko idzie w dobrym kierunku.

karaiwina gratulacje!! piekny test!

dziewczyny, a podpowiecie mi od kiedy po zabiegu mozna wspolzyc? i czy po zabiegu przed kolejna @ jest juz normalnie owulacja czy trzeba sie zabezpieczac?

Magda ja tez trzymam mocno kciuki!!!

Mika ja Ci posprzątam - zaraz wsiadam na moją miotłę i lecę Cię pilnować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpatruje od Ciebie i też robie kolorowo jakoś tak milej na duchu jak tak wesoło;)

Marcelka - trzymam kciuki ogromnie ;)*

Michalina - cieszę się, że wszystko zniknęło, no to teraz grzecznie leż;)

Susel - poczekaj dwa - trzy tygodnie niech się wszystko zagoi, żeby potem jakaś infekcja się nie wdała, a co do zachodzenia w ciążę to tyle teori ile ludzisk;) najlepiej jak już poczujesz się gotowa;)

Ja też piernicze leżę;P no duży duży a wiesz jak kopie :-)

Zakupiłam sobie na allegro właśnie kiecę na to wesele 28 ;))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hi dziewczyny.

Piszę bo się trochę martwię. To już 49 dc. Ostatnia miesiączka 25 października - dziś 12 grudzień.
Jakieś jaja no.. nigdy tak nie miałam. Pisałam,że mam tego 2 cm torbiela na jajniku, dostałam tą luteinę
i to już 5 dzień od odstawienia @ dalej nie ma, nawet się jej nie zbiera, bo mam tylko biały śluz, czasem wodnisty
przeźroczysty. Ja już totalnie zgłupiałam. Doktorek powiedział,że po 2 dniach od odstawienia powinnam dostać @
a tu nic. Czas mnie ponagla chciałabym się starać o dzidziusia a w tym momencie to już sama nie wiem co się dzieje.

Do góry