reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
O boże Magda teraz doczytałam trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Mika: robił mi usg no i brak zarodka a to byłby już 5-6 tydzień więc nie wierzę,że nic by widać nie było.
Eska: gdzie masz wesele?? Bo ja też mam 28 :)

Sysi - dzwoń do Huberta i zapytaj po prostu myślę ,że to najmądrzejszy pomysł, ja kasik w Rabie Wyżnej a TY???

Suana trzymam kciuki dawaj znać co i jak, czekamy na wieści, &&&&&&&&&&&&&&

Mika już się chwalę;))
suekienkaszraa z rotzama.jpg

Załączniki

• suekienkaszraa z rotzama.jpg
    suekienkaszraa z rotzama.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Eska poczekam do niedzieli jak @ dalej nie będzie to zadzwonię. Może za mała dawka, może za krótko. Sama nie wiem :-) Aaaa to ja w maniowach, myślałam,że może na tym samym weselu będziemy :p Ej a ja nie widze Twojej sukienki!!
Mikuś dziękuję Ci Kochana :-) Ja nie chce się nakręcać. Szczególnie jak doktor powiedział, torbiel jest ale nie ma się co martwić bo ciazy przy niej nie ma. Więc gdybym była jednak w ciąży to bałabym się jak cholera. Jedynie co mnie dziwi to to,że cały czas czuje jajniki, ciągle mnie kłują. Nie ma dnia bym ich nie czuła i to dość mocno.

Sysiq ja też miałam torbiel po zabiegu, i tak samo jajniki bolały że hohoho, a żeby wyciszyć organizm i hormony dostałam tabl ant i się wszystko uspokoiło, dzisiaj właśnie idę na kontrolę po 3 miesiącach, wydaje mi się że wszystko jest ok, bo @ przychodzi bardzo regularnie a i jajniki nie bolą :-)

Sysi może odśwież stronkę, słuchaj jak Cię męczy to dzwoń, a jak masz cierpliwość to poczekaj ;) w Maniowy idziesz hehheheh a kiedy się wybierasz do nt, wpadłabyś na kawkę;)

Maqa mam nadzieję,że mi się obejdzie bez tabletek antykoncepcyjnych bo jednak chciałabym znów starania wznowić :-) Ile cm miała Twoja torbiel? W takim razie trzymam & za wizytę!
Eska odswiezylam ale mimo tego nie widze :O No jak tak dalej pójdzie to pewnie na dniach bede w nowym xD Także wpadne tym razem :)

Sysi - no to nie wiem czemu nie widzisz hmmmmm a Mika widzi, no to super wpadaj ;) ja i tak uziemiona także miło będzie;)

Maga - mam nadzieję, że dostaniecie zielone światełko:)* i za to trzymam kciuki

Mika - mam nadzieję, że nie sprzątasz tylko się Palmersem smarujesz xdddddd

reklama
Wiesz ja jestem po laparotomii i mi nie wskazane były jeszcze starania. Torbiel miała 4 cm średnicy i na zdjęciu wygląda to jak ogromna czarna plama za którą nie widać nawet jajnika :-(Zobaczymy co dzisiaj wyjdzie, jestem pozytywnie nastawiona ;-)

Do góry