Witam Was dziewczyny.
Aniu, super,że atmosfera w domu się oczyściła, i że dogadałaś sie w końcu z mężem. Zobaczysz, będzie fajna i miła impreza. Może chociaż na chwilę zapomnisz o problemach.
Magda, no kurcze też mylaam, że już urodziłaś, jak czytałam wczorajsze wpisy. Ale już niedługo....Powodzenia

A pokoik malutkiej, na prawdę BOSKI!!!!
Małgonia, nie panikuj, nie każde krwawienie i plamienie oznacza najgorsze, zdarza się na prawdę często i kończy się nie groźnie. Sama też krwawiłam w 6 tyg z Antkiem i wszystko dobrzecsię skończyo. Leż i odpoczywaj, a najlepiej skontaktuj się z lekarzem.
Agawa teraz to już musi się udać, Trzymam &&&&& A ekarz, jak lekarz, nie musi "włazić " w tyłek za przeproszeniem, ważne, żeby się znał na tym, czym się zajmuje.
Sysiq przykro mi, że to nie ciąża, nasępnym razem,,, Trzymam &&&&
Nam również niestety się nie udało. Z opóźnienien 3 dniowym przyszla @, ale jakaś taka dziwna, skrzepy jakieś duże, ciemne, dziwne...
Nie udało się, trudno. Ale już zaopatrzyłam się w testy owulacyjne, bo skoro teraz miałam cykl 32 dni, to fatycznie owulacja może być kiedyindziej, niż ja myślę, pomimo, że wydaje mi się, że JĄ czuję.A więc teraz @, a potem za kila dni znowu do dzieła.

Będzie dobrze.
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki, grudzień jest nasz
Olusia, co się z Tobą dzieje? Martwimy się, daj znać, że wszystko w porządku!
Te, które pominęłam, przepraszam, ae nie pamiętam, co chciałam napisać. Ściskam Was mocno.
PS, Miałam nie pisać, bo ani wczoraj, ani przedwczora żadna z Was o mnie nie pamiętała.... ale wybaczam Wam...

Forum uzależnia.

Buziaki