reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Eska to faktycznie przezycie... ale wazne ze byliscie z nia do ostatniej chwili.... :-) piękne to !!
Bakalia super wieści!!! Gratuluję!!!
Izka jaki Igorek już duży!!!!!!!! Słodziak!
Joaro wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj!!!!! Opijaj póki możesz, bo z całego serca życzę Ci, żebyś za rok nie mogła już się napić z wiadomych względów
karo masz rację, że końcówka jest słaba… co chwila wszyscy pytają czy już (wiem, że to z troski ale jak już będzie po, to przecież nie będziemy tego ukrywać), mnie już skręca, bo chciałabym mieć już małego przy sobie, a pozostaje tylko czekanie… najlepsza jest jedna moja znajoma, która wydzwania i próbuje się wprosić, bo koniecznie chce zobaczyć jak wyglądam? No jak to jak? Jak w 9 mies ciąży! Na uszach jeszcze nie chodzę – normalnie zjawisko nadprzyrodzone… masakra…
mika zapraszamy ale już wolę cc niż ręczne obracanie dziecka – nie jest to bezpieczne, więc już niech tną oby z Małym było ok trzymam &&&&&&&&& za usg – koniecznie daj znać! A generalnie jak Twoje samopoczucie?
sysiq a może zrób sobie betę? Będziesz pewna
Trzymam &&&&&& za wszystkie staraczki i wszystkie fasolki!
Izka jaki Igorek już duży!!!!!!!! Słodziak!
Joaro wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj!!!!! Opijaj póki możesz, bo z całego serca życzę Ci, żebyś za rok nie mogła już się napić z wiadomych względów
karo masz rację, że końcówka jest słaba… co chwila wszyscy pytają czy już (wiem, że to z troski ale jak już będzie po, to przecież nie będziemy tego ukrywać), mnie już skręca, bo chciałabym mieć już małego przy sobie, a pozostaje tylko czekanie… najlepsza jest jedna moja znajoma, która wydzwania i próbuje się wprosić, bo koniecznie chce zobaczyć jak wyglądam? No jak to jak? Jak w 9 mies ciąży! Na uszach jeszcze nie chodzę – normalnie zjawisko nadprzyrodzone… masakra…
mika zapraszamy ale już wolę cc niż ręczne obracanie dziecka – nie jest to bezpieczne, więc już niech tną oby z Małym było ok trzymam &&&&&&&&& za usg – koniecznie daj znać! A generalnie jak Twoje samopoczucie?
sysiq a może zrób sobie betę? Będziesz pewna
Trzymam &&&&&& za wszystkie staraczki i wszystkie fasolki!
maddlena
Fanka BB :)
A ja mojego Julka nie widziałam... Teraz często żauję...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny!
Jak tu pięknie eska napisała przy suwaczku:"Nasze Aniołki nie odeszły,one tylko zmieniły czas przyjścia"................i Wszystkie kiedyś będziemy tulić nasze Dzieciątka,wierzę w to i z dnia na dzień pragnę bardziej
Jak tu pięknie eska napisała przy suwaczku:"Nasze Aniołki nie odeszły,one tylko zmieniły czas przyjścia"................i Wszystkie kiedyś będziemy tulić nasze Dzieciątka,wierzę w to i z dnia na dzień pragnę bardziej
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
karaiwina
Fanka BB :)
Aniu Twoja wiara jest niesamowita! Aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam
A jak badania? Długo będziesz czekać na wyniki?
A jak badania? Długo będziesz czekać na wyniki?
reklama
karo widzisz jaki ten świat mały
kurcze ja jeszcze krwi nie oddałam do badania
wczoraj koleżanka miała awaryjną sytuację i jej dwulatka musiałam się zająć a dzis byłam ale okazało się,że muszę być na czczo...także jutro rano pędzę a wyniki pewnie zobaczę przy następnej wizycie u gina. w połowie grudnia histeroskopia i potem konsultacja ale jeszcze nie mam wyznaczonej daty..no i dowiedziałam się,że te co robiłam dwa lata temu to te same,które teraz będę robić a dwa lata temu wyszły ok..no i w lutym w PL. robię genetyczne
kurcze ja jeszcze krwi nie oddałam do badania
Ostatnia edycja: