Dziewczyny, rozsadza mi głowę...Już drugi dzień... Nie pamiętam, kiedy tak mnie bolała.... A nie chce nic brać, bo mam nadzieję, ze to może objaw...no wiecie...
A góry są piękne... Ale my też zawsze jesienią,jeździmy, nigdy nie byliśmy zimą.
ania2611 doskonale cię rozumiem. Też nie miałam ochoty przez jakiś czas na spotkania ze znajomymi. Jak przychodziła niedziela popołudnie, modliłam się żeby tylko nikt do nas nie przyszedl. bo znajomi mieli tak w zwyczaju po drodze gdzieś tam nas odwiedzić. Potem minęło, sama potrzebowałam o TYM z kimś porozmawiać, samo przyszło. I zaczęliśmy znowu odwiedzać znajomych, oni nas i wszystko wróciło do normy. Ale na początku było ciężko... Na pocieszenie, Faceci są trochę inaczej skonstruowani, nie rozumieją pewnych rzeczy... Nic nie zrobisz... Może szczera rozmowa pomoże... Trzymaj się:-).
Sysiqmam ciągle trzymam kciuki.. A stany zapalne zdarzają się często , zwłaszcza
w ciążyJa sama miałam na początku drugiej ciąży. Planowałam wizytę ok9 tyg, ale niestety w 6 tyg swędziało i piekło i musiałam iśc. Gin mówił, że to nic grożnego, zdarza się często. Przepisał min CLOTRIMAZOL do smarowania i przeszło.
Pisałyście o tym chińskim kalendarzu planowania płci, słyszałam już o nim wcześniej. U mnie ani w jednej, ani drugiej ciąży się nie sprawdziło. Wg kalendarza powinnam mieć dwie dziewczynki
.
Idę spać, bo na prawdę głowa mi pęknie... ała....