reklama
Mika ja rozumiem o co chodzi, piszę tylko,że serio nadal wciąż czasami się zdarza, że każą rodzić. Tak jak z bliźniakami, które rodzić każą naturalnie, a różnie mogą być położone. Słyszałam,że obracania się już nie stosuje, bo można uszkodzić macicę.
Madziorrek
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny;* Duzo sily zyczę i optymizmu;*
eska13
Fanka BB :)
Magda ja rodziłam Oliwke tak ale tylko dlatego że była mała a normalnie to jest wskazanie do CC!!!!!!!!
Sysiq tyłek CI przemrozi dziś było - 12 i Ci przejdzie zobaczysz)))
Mika TY nie przesadzaj ze sprzątaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karo dzięki i pozdrawiam serdecznie*
Madziorek jak tam????
Maddlena buziaki samo życie
Maku będzie dobrze rozumiem Cie bo mam tak od początku full stres....
Sysiq tyłek CI przemrozi dziś było - 12 i Ci przejdzie zobaczysz)))
Mika TY nie przesadzaj ze sprzątaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karo dzięki i pozdrawiam serdecznie*
Madziorek jak tam????
Maddlena buziaki samo życie
Maku będzie dobrze rozumiem Cie bo mam tak od początku full stres....
Mika, Eska mnie zadziwiają niektóre poglądy i pomysły personelu medycznego. Serio - jak w średniowieczu czasami! Mam nadzieję, że trafimy na normalnych ludków, a nie takich w stylu "kobiety od miliarda lat rodzą i żyją, kiedyś w polu rodziły i wracały do pracy" etc.
magda "kobiety od miliarda lat rodzą i żyją, kiedyś w polu rodziły i wracały do pracy" etc. ale się uśmiałam ale wiem,że niestety niektórzy ludzie potrafią tak powiedzieć całiekiem poważnie
Nie martwcie się Dziewczyny,urodzicie szczęśliwie
Nie martwcie się Dziewczyny,urodzicie szczęśliwie
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Mika tak z tego powodu, chce jeszcze bete zrobic bo te testy wychodza nijako :-)
Eska wlasnie slyszalam ze u nas w gorach zima :-) a tu w niemczech sloneczko ale przymrozki :-)
W sumie dobrze ze jade teraz. Cytologie zrobie sobie i znow popatrze co tam w mojej macicy slychac po poronieniu. ;-) @ dalej nie ma to juz 34dc.
Eska wlasnie slyszalam ze u nas w gorach zima :-) a tu w niemczech sloneczko ale przymrozki :-)
W sumie dobrze ze jade teraz. Cytologie zrobie sobie i znow popatrze co tam w mojej macicy slychac po poronieniu. ;-) @ dalej nie ma to juz 34dc.
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Oj dopiero mam wyjazd z Niemiec 1 grudnia i właśnie dzwoniłam do ginekologa wizyta 2 grudnia więc może beta już nie bedzie potrzebana.
Zobaczymy, chociaż jakoś nie mogę uwierzyć po tych dziwnych wynikach że udało mi sie zaciążyć w pierwszym cyklu
Zobaczymy, chociaż jakoś nie mogę uwierzyć po tych dziwnych wynikach że udało mi sie zaciążyć w pierwszym cyklu