reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja tak na szybko, mam teraz zakręcony czas.
Nadrobie w wolnej chwili.
Madlena: Dziękuje kochana,że pytasz @ NIE MA! Co dziwniejsze robiłam w niedziele trzy testy,
tylko tak poszłam spać o 2 w nocy - siusiałam. O 5 wstałam i poleciałam robić test,negatwyny.
Potem o 7 i chyba tez. Dlaczego chyba? Ponieważ patrzyłam na niego chwilę ale widziałam ze nie
zabarwia się 2 kreska wiec schowałam. Wczoraj je wyrzucałam i patrze a na ostatnim o 7 jest bardzo
cieniutka niebieska kreska. Więc pytanie czy aby nie zauważyłam czy co! W każdym razie mam przez to
cieniutką linie nadziei!!! Mam zakupione już 2 testy. JUTRO powtórzę i zobaczymy!! Trzymajcie prosze KCIUKASY!
Mam nadzieję,że jutro przybędę do Was ze zdjęciami 2 kresek!!! :) Wiec Madlenko jutro Ci dam znać czy aby moje
ciało mnie oszukało! Nie ma się co załamywać główka do góry!! A u Ciebie jak?! :-*

Celta: Tak jak mówisz! Nie ma @ to nie ma rozpaczy :-) I nie palę, po prostu mnie totalnie odrzuciło. Tak samo do
alkoholu! Kiedyś lubiłam wypić lampkę wina, a teraz? Nie mam w ogóle ochoty! Celtuś pisz więcej bo taka energia z
Ciebie bije,że lubię czytać Twoje posty! :-)

Eska,Mika co u Was?

Jak tak patrze to duzo zaciązonych mamy!!
A ciężarne przy końcu niech oddają swoje brzucholki nam starającym się!!

Reszte nadrobie później!

BUŹKII I SZEROKIE UŚMIECHY NA TWARZY!!

reklama
Czesc laseczki :)

gratuluje udanych wizyt, usg i bijących kropeczek :-) tak super się czyta takie wiadomości retyyyy aż uśmiech mam na twarzy!! nie znamy się osobiście a tak strasznie Wam kibicuje :*

staraczkom życze powodzenia i testującym II kreseczek :-)

Madzia, Michalina, Marcela retyyy Wy już na wylocie, ale to zleciało :szok: musicie się od razu pochwalić takimi pięknymi różowiutkimi bobaskami :-)

Celta oby na święta Wam się rodzinka powiększyła, bardzo w to wierzę!! a powiedz mi będziecie mieć takiego maluszka czy już starszego dzieciaczka?

w końcu wklejam zdjęcie mego już praiwe 4 miesięcznego rozbójnika :-p mam problem z kompem i musze się nieźle napocić żeby jakieś zdjęcia zgrać, czeka go dzisiaj chyba format ehh
DSCF7801.jpg

Załączniki

• DSCF7801.jpg
    DSCF7801.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 34
malgonia1,Sysiq, ja termin @ mam na piątek, ew. na sobotę, rzadko właśnie zdarza mi się 1 dzień opóznienia.Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test, chociaż wiedziałam, że za wcześnie.Nic nie wyszło. Teraz zrobię w sobotę rano, chyba że w piątek dostanę @.Trzymajcie &&& i czarujcie;-).
Sysiq super wieści, Jeśli były dwie kreski, to na pewno jest to co ma być.Po cichu gratuluję.Ja mam schowany test jeszcze z pierwszej ciąży, to już będzie w styczniu 3 lata jak leży i jeszcze widać II kreski....
Izka87 synuś jest boski...
Celta a Ty to możesz pisać i pisać kilometrowe posty, czyta się je jednym tchem i z wielką przyjemnością. Obyście nie musieli za długo czekać na dzieciątko. Nie wiem , czy przegapiłam, czy nie odpisałaś, któraś dziewczyna pytała, czy podawaliście wiek dziecka, czy nie macie żadynych wymagań jeśli o to chodzi?
bakaalia gratuluję udanej wizyty...

Ostatnia edycja:
maddlena chcialam isc 7dpt mojego 5 dniowego blastusia ale to wypada w sobote, wiec bedzie problem by zrobic w sobote i miec wynik... wiec myslalam by isc w piatek pod wieczor... pobieraja krew do 20... i ok 23 mam wynik....

Kto się ze mną napije urodzinowego szampana ? Smutno i źle :( 33 urodziny, bez rodziców i bez dziecka ech ... Może jutro wstanie słońce. Walka trwa.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło.

reklama
Dziewczyny odzywam się i ja. Po pracy wracam tak padnięta że czytam Was ale nie mam siły pisać. Głownie z tel. więc ciężko wszystko ogarnąć ale..

Małgonia cudowne wiadomości! Bardzo, bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Niestety teraz najważniejszs to cierpliwość..której najbardziej brakuje :(

Celta czekam na każdy Twój post bo naprawdę super Cię czytać. Trzymam kciuki za kwalifikację i myślę, że wasze maleństwo spotka wielkie szczęście :)

Izka Twój mały jak z obrazka!!

A ja czekam na wizytę w czwartek i już nie mogę się doczekać. Byłam w zeszłym tygodniu i było wszystko super. Ale od piątku czuję mocniej podbrzusze, mam wrażenie, że mi się napina i trochę mnie to martwi. Zobaczę co powie gin ale jak będzie trzeba to pójdę na zwolnienie. A pozatym piedsi nadal bolą, wcześnie chodzę spać a mdłości mam 24h na dobę. I zaliczyłam pierwszego pawia ;)

Do góry