reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Myslalam by zrobic pomidorowa i cos na 2 danie... a i salatke chce zrobic sobie ktora ostatnio zrobilam i wszystkim smakowala....:-D to byla taka moja wymyslona....

reklama
Aschlee25 salatka to kukurydza, groszek, fasolka czerwona, papryka, kapusta pekinska, szynka albo mieso podsmazone i pokrojone na kawaleczki, majonez... mozna dodac jeszcze ryz... tez ponoc swietna... taka zwyczajna, ale bardzo mi smakuje...

Witam Was dziewczynki. Ja tak na szybko pozdrawiam Was wszystkie, Gratuluję pozytywnych testów, udanych wizyt, a tym na weylocie życzę szczęśliwego rozwiązania.Sysiq gdzie się podziewasz? Nie dajesz znać co u Ciebie? Nie chcę myśleć, że to jednak przyszła @ i dlatego umilkłaś. Jeśli tak, bardzo mi przykro, z opisu Twoich objawów byłam przekonana, że się udało. A przy tej okazji sama też rozmyślam, żeby moje ciał nie OSZUKAŁO mnie tak samo jak Ciebie Twoje... Od paru dni mam dziwne uczucie w piersiach, ni to mrowi, ni to boli, sama nie wiem, ale też nie chcę się nakręcać, żeby potem nie było smutku....

Maddlena , stanowczo czekasz do terminu @ ? Czy skusisz się wcześniej. Zaciskam coraz mocniej kciuki.

Kasiuchna! Jest ! Jest! Ale fajnie, jest serduszko. Wstawisz już suwaczek?

Celta, ale się rozpisałaś. Kiedy możecie się spodziewać nowego członka Rodziny? Może jeszcze przed świętami? Jejku, to dziecko będzie megaszczęściarzem jak do Was trafi.

A ja ciągle śpię lub półdrzemię. Nic nie mam siły zrobić w domu. Snuję się z kąta w kąt, żeby w końcu się położyć i zasnąć. Nie piję teraz kawy, więc nie mam jak się pobudzić. Poza tym mam obrzmiałe i tkliwe piersi. Ciągnie i rozpycha mi podbrzusze, bóle jak poprzednio przeszły. A poza tym nic. Byłabym spokojniejsza, jakby mnie trochę pomdliło. Próbuję nie myśleć o tym, że może się nie udać. Jestem teraz i tu, teraz jestem w ciąży i powtarzam sobie, że będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Witajcie, byłam na usg ;)
Serduszko pięknie bije, maluszek ma 4,5 mm (wiek jego to 6t i 1dzieńl, wiec termin wg usg na 20lipca) ;)
Wszystko super, oglądałam siebie od środka pod mikroskopem widziałałam szyjkę itp, wszystko jest zdrowe, super! :)
Nic się nie odkleja, prewencyjnie dostałam Duphaston aż do następnej wizyty mam brać to jest do 20grudnia! :)

poczytam was wieczorem bo teraz jestem u rodziców.

reklama
Do góry