reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Malgonia pobrane (1).jpg bardzo dobry ;)*

Bakalia
&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze

Madzia i Marcela jak tam czujecie że godzina W się zbliża????

Sysiq cierpliwości nie wszystko stracone póki @ nie ma jest nadzieja

Ania za Ciebie &&&&&&&&&&&&&& za wizytkę

Olunia fajnie że jesteś, im nas więcej tym raźniej

Ozila się wywczasowałaś widzę, moje samopoczucie super nie chce zapeszać ale mnie kroplówy postawiły na nogi;)

Martoocha jak się mała chowa??

Michalina co z Tobą????

Mika a Ty też gdzieś w akcji zaginęłaś.... tak samo jak i Celta, dziewczynki odzywać się!!!!!!

Ashlee i Maku pozdrawiam

Maga zazdroszczę tych spacerków u mnie za oknem zima!!!!!!!!!!

Kasiuchna jak samopoczucie??

Ewik i Joaro kciuki i fluidy żeby ten Mikołaj zawitał z 2 kreseczkami!!!!!!!!

Pozdrawiam i całuję wszystkie z osobna

NIENAWIDZĘ ŚNIEGU A W NOCY NAPADAŁO PÓŁ METRA WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Załączniki

• pobrane (1).jpg
    pobrane (1).jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
HEJ!
Właśnie skończyłam nadrabiać zaległości (z roboty mnie wywalą... ;-)). Odpowiem później, z domu już, bo trochę tego będzie!
Ale jedno muszę napisać. Muszę - inaczej się uduszę... malgonia - ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dbaj o siebie, a beta śliczna! To już nie biochemia, to mały człowiek!. SUPER!

Ściskam Was wszystkie bardzo mocno!
I do popołudnia

Eska rowniez sle pozdrowionka ;-)
U mnie dzisiaj bardzo slonecznie i sniegu na szczescie nie ma bo nie lubie zimy mnie juz jesienia jest zimno:-D

Agawka cholerka o Tobie zapomniałam aż mi wstyd, cieszę się że masz takie a nie inne podejście do tego wszystkiego i tak pozytywne myślenie to najważniejsze, mam nadzieję, że w tym cyklu zobaczysz te wymarzone 2 kreseczki i tego Ci z całego serca życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małgoniu pięknie rośnie gratulacje!!! ::*

a ja wam powiem, że mam ochotę wielką na makowca takiego mokrego .. o jeju!
co do śniegu to u nas leciutko sypneło, już śladu nie ma ;D

mięso tak mi śmierdzi i smakuje krwią że nie mogę zjeść nic mięsnego.. normalnie wali!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry