reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Kobietka suuuuuuuuuuuuuupeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! :)
madziorek przed Tobą kolejny cykl, głowa do góry :*
eska wszystko gotowe :) czekamy na godzinę zero :) dzisiaj wieczorem mamy usg – może podejrzymy tego łobuziaka :) a jak Wasze samopoczucie?
Olusia witaj i rozgość się :) mam nadzieję, że będziesz się u nas dobrze czuła, no i trzymam kciuki za spełnienie marzenia :)
mika fajny kalendarz :) u mnie też wyszło
martus zaglądaj czasem w ferworze macierzyństwa i jak znajdziesz chwilkę wrzuć jakieś foty Stelci :) i koniecznie ucałuj malutką od ciotek z bb :)
Agaawa &&&&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl!!!!!!!!!!!! No i cieszę się z Twojego nastawienia, silna babka jesteś, tak trzymaj!!! :* jestem z Ciebie dumna :)
bakalia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze usg!!!!!!!
malgonia piękna betka!!!!!! Super!!!
michalina jeszcze troszkę i będziemy miały swoje maluchy przy sobie. Dbaj o siebie Kochana! A mówiłaś, że jako jedyna urodzisz po terminie :) wszystko będzie dobrze!
aniu cierpliwości, wiem, że Ci ciężko ale pomyśl sobie, że to wszystko po to, żeby doczekać się zdrowej fasolki. Z każdą kolejną wizytą będziesz spokojniejsza i będziesz więcej wiedziała na temat tych wszystkich badań.

Pozdrawiam Was mocno ze słonecznej i mroźnej Warszawy. Trzymajcie się cieplutko!

reklama
ania2611 ja mialam wykonana histeroskopie... nie wiem kiedy dokladnie sie ja wykonuje bo u mnie bylo to tak: ze stymulowalam sie do IUI i po raz pierwszy powstala u mnie torbiel i wtedy lekarz wzial mnie na badanie, pobral wycinek... wszystko wyszlo u mnie dobrze...

marce_la witaj... i wielkie dzieki :-) na pewno kciuki sie przydadza i to bardzo....

Aniu, przytulam mocno. Wiem jak to jest jak wszystko wraca, wspomnienia wracają, a u Ciebie jeszcze wszystko takie świeże.
Aniu a krwawisz jeszcze? Jakieś plamienia? Wiesz, gdyby to były jakieś poważne resztki lekarz by Ciebie skierował na zabieg wyłyżeczkowania bez żadnego ale , jesli tylko na kontrolę to widać nie ma takiej potrzeby. Na zrosty jeszcze chyba za wcześnie. Ale koniecznie musisz zrobić kontrolne USG, resztki grożą zakażeniem. Jakoś mi umknęło - nie miałaś jeszcze @ po poronieniu?
A nie możesz się przerejestrować na histeroskopię? W czasie owulacji jest otwarta szyjka, więc jest mniej inwazyjne dla szyjki. Wiem , że histerosalpingografię (HSG) robi się w okolicach owulacji, więc skopię pewnie też. Może lekarz Ciebie pytał, a byłaś tak rozkojarzona.

Ostatnia edycja:
Babolki kochane proszę o kciuki dziś idę do gina, @ nie przyszła test z soboty również pozytywny i bardziej wyraźny , ale od soboty miewam plamienia , tak na beżowo plamię i dzwoniłam do gina kazał przyjść dziś na wizytę bo chce zobaczyć co się dzieje , boję się brzuch mnie pobolewa jak na @ , dziś już niby mniej tego dziwnego śluzu i jest jakby bledszy ten beż ,ale i tak się boję , do tego te dziwne pobolewania , staram się nie panikować ,ale same wiecie.....odezwę się po powrocie.

Kochana Kobietko, zobacz wstawiłam suwaczek i zobacz co jest napisane " moga obserwowac niewielkie krwawienia". Może choć trochę Cię to uspokoi. Będzie dobrze :) &&&&&&&&&&&&& My na tym samym etapie jesteśmy, też mam dzisiaj 16 dzień po owulce . Fajnie :)

Aniu kochana. Strasznie mi przykro ze musisz przez to wszystko przechodzic;( Mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie tylko czas milych wizyt w szpitalu. Obserwacji serduszka, ffikajcyh rączek i kopiących nóżek. Sle Ci tyle ciepła ile to tylko możliwe;*

Marcela - a Ty jak sie czujesz kochana?

Wszystkim świeżo zaffasolkowanym życzę jak najmniej stresów, w naszej sytuacji są one nieuniknione, ale żeby dopadały Was jak najrzadziej. ;*

Małgonia- świetna beta!!!!:)

Kobietko- Malgonia ma racje. Te plamienia to na pewno NIC ZLEGO.

DZIEWCZYNY OCZEKUJACE NA SERDUSZKO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ESKA, CELTA- BUZINEK:) :*

Ola- czujesz się ciążowo już;) Bo powiinaś;)

MICHALINKA- mogę Twojego brzusia?:* Ja 24 XII będę akurat testować. Jeśli się zgadasz daj znać o!:)

A dzisiaj moj pierwszy dzien z clo znowu;)

Ostatnia edycja:
Madziorrek rezerwuję dla Ciebie specjalnie!!!!! Jest Twój :D W dobre "ręce" pójdzie :D
CLO jest dobre, mi się zawsze po CLO robiły dwa piękne pęcherzyki :) ale dzidzia jedna jest :)
I życzę CI takiego prezentu pod choinkę - 2 kreseczek!!!!!!!!!!!!!

Marcelka tak się bałam, ze przenoszę, a wszystko wskazuje na to, że szybciej urodzę :D Tylko jeszcze nie wybrałam szpitala.... zastanawiam się nad Inflncką, teraz mi zależy na takim szpitaku gdzie bedzie dobra opieka nad noworodkiem, jak Mała ma wcześniej świat powitać.
A Ty wieczorkiem masz USG? daj znac co Ci powiedzieli.

Kobietka staraj sie oddychać i koniecznie napisz po wizycie co i jak!!!!

Magda88 a Ty jak???? jak się czujesz???

Michalina ja będę rodzić w Bielańskim, tam mają właśnie jeden z najlepszych oddziałów neonatologicznych w Wwa, więc jakby pojawiły się jakiekolwiek problemy (odpukać!), to dobrze zajmą się dzieckiem. Moja przyjaciółka urodziła w 31tc, jej córa ważyła 1600g, a teraz jest radosną trzylatką :) Ja mam dzisiaj wizytę u doktorka i dowiem się pewnie kiedy mogę się jej spodziewać. Miesiąc temu szyjka od środka zaczęła się rozwierać, więc wszystko możliwe. Skurcze wciąż mam, po Luteinie oczywiście o wiele mniejsze, pewnie dzisiaj dostanę polecenie odstawienia.

Madziorrek hmmmm dobre pytanie.... sama nie wiem czy czuje sie ciazowo.... pobolewa mnie troszke brzuch ale wiesz to moze o niczym nie swiadczyc.. zwiekszylam dzis lutke sobie.....

reklama
Do góry