reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
Agawa u mnie tez w koncu @ nabiera tempa. Bedziesz prosila o IUI swojego gina? Ja to juz blagac bede nie tylko prosic ;*
Sysiq- wlasnie sprawdzilam. Ja dostalam @ po 34 dniach. Zwykle cykle bylly 28....
Sysiq- wlasnie sprawdzilam. Ja dostalam @ po 34 dniach. Zwykle cykle bylly 28....
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja po moim poronieniu pierwsza @ dostalam po jakos 50 dniach.... dluzej jakos dochodzilam do siebie.... kolejna @ juz dostalam jakos po 35 dniach.. zawyczaj miewam takie cykle, ale zdarza sie ze mam 30 dni... to zalezy...
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Aha. Ja wczesniej przed poronieniem mialam 28-30. Pierwsza dostalam po 35 dniach. Czyli wlasnie wymyslilam ze @ moze byc dopiero na 29 listopada co oznaczaloby ze dzisiejsze testy sa za wczesnie o czulosci 25 i mogly wyjsc negatywnie :-) Dziwi mnie to ze mam wysoko szyjke,twarda i zamknieta. A przed okresem przeciez powinna byc nisko. Ahhhh jeszcze mam nadzieje :-))) Zobaczymy na dniach. Haha wymyslilam sobie wiem ale jakos wytlumaczyc sobie to musze
ja przed pierwszą ciążą miałam bardzo nieregularne cykle 26-35,a od pierwszego poronienia jak w zegarku co 28 dni i przez te lata tylko raz mi się spóźniła o 3 dni w tym roku przed moim ślubem,stresowałam się,że mi się spóźni i do ślubu z @ pójdę ........ no i wykrakałam
sysiq Ty sama szyjkę badasz???
Już właśnie wcześniej czytałam u innych dziewczyn,że szyjka taka albo taka......
Może głupio,że się pytam ale Wy wszystkie szyjkę sobie badacie??....bo ja bym chyba się bała,że coś tam "zepsuje"
Już właśnie wcześniej czytałam u innych dziewczyn,że szyjka taka albo taka......
Może głupio,że się pytam ale Wy wszystkie szyjkę sobie badacie??....bo ja bym chyba się bała,że coś tam "zepsuje"
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Tak juz ktorys cykl z kolei. Zdania sa podzielone ze warto badac,badz inni twierdza ze nie warto. Jednak dla mnie to dobra sprawa mozna wyczuc dni plodne,dni przed miesiaczka itd. Ale nie jestem w tym szpecem raczej lajkonikiem :-) Podobno lepiej tam sobie nie grzebac,a tym bardziej w ciazy :-)