reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Sysiq przykro mi ale tak jak mowiesz nie ma sie co poddawac.Na pewno bedzie dobrze ja zanim zaszlam w pierwsza ciaze staralismy sie 2 cyklr dopiero w 3 sie udalo.Takze spokojnie.:tak:

reklama
Takie cos znalazlam dzis... zastanawialam sie czemu robi sie progesteron i estradiol i tu jest wypowiedz dziewczyny.... Za każdym razem badany miałam estradiol i progesteron co jest ważne przy zagnieżdżaniu się zarodków. Jesli progesteron jest niski to lekarz zleca wieksza dawke lutki...

A ile powienien wynosic ten progesteron? skoro bierzesz leki to na pewno bedzie ciut wiekszy a ile ma go byc?

Dziękuję dziewczyny za wsparcie! Tylko na Was mogę liczyć, bo Wy jedyne mnie rozumiecie i znacie mój strach, obawy, ale i radość.

Powiem Wam coś śmiesznego. Hormony ciążowe zrobiły ze mnie płaczkę o_O
Oglądałam dziś odcinek "prawa agaty" i wzruszyłam się aż 6 razy - to rekord. Podczas innych filmów również się wzruszam, nawet komedii, które zresztą już nawet widziałam wcześniej i nie płakałam - no bo to komedia. Mąż się ze mnie nabija:) Dodam, że nie jestem osobą, która często płacze na filmach.

maku tak,to wszystko hormony ja to często miałam napady panicznego śmiechu a po chwili płaczu :-D ...
Dziewczyny a te badania do 6 tyg. po poronieniu to wszystko z krwi chyba badają,co nie?

Aktualna lista: (prawie, kilka kobitek jest na wylocie
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
)

Sysiq - termin niechcianej @ 24 listopada 2013
Madziorrek -
termin niechcianej @ ​24 listopada 2013
maddlena - termin niechcianej @: 30 listopada 2013
Elka_30 - termin niechcianej @ 1-2 grudzien 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 5-8 .12. 2013
celta - termin niechcianej @: 10 grudnia 2013

Neta - termin niechcianej @: 14 grudnia 2013
Joaro - termin niechcianej @: 19 grudnia 2013
Agaawa - termin niechcianej @: 24 grudnia 2013

Małgonia - niechciana @: 21 listopada NIE PRZYJDZIE!
Kobietka22 - niechciana @ 23 listopada NIE PRZYJDZIE!

A ja znowu przeziębiona, całe 3 tygodnie temu w niedzielę grzałam się pod kocem i dzisiaj powtórka z rozrywki :eek:
eska walczę z wiedźmami ale wydaje mi się że ta praca to nie to i szukam dalej, mam nadzieję że pojadę do domu na dłuuugie święta i mocno się zregeneruję z M na długich spacerach po plaży... :happy:

Życzę WAM udanego tygodnia i oby lista coraz szybciej się skracała :laugh2:

reklama
Dzieki za wsparcie dziewczyny. Teraz tylko by jak najszybciej @ przyszla!:-) Dzis jej nie dostalam. Nie zalamuje sie,jeszcze grudzien mamy i robie przerwe do slubu,czyli listopada 2014 a potem znow starania!:-) pozdrawiam ( ja tak na szybko z komorki).

Do góry