reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Olusia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Bedzie dobrze kochana!!!!:*

Dziewczynki dzieki za slowa pocieszenia, sa bardzo mile. A ja sie ciesz, ze wszystko sie u mnie w glowie uklada. Jest mi przykro, ale ni jest to czarna rozpacz;p

Nowo zaciazone dbajacie o siebie ok?:* Gosia, Maku, Kobietka, Suana... i inne kochane dziewczeta, o ktorych chwilkowo zapomnialam, bo mam pamiec rybki;*;*

Dziewczynki na wylocie badzcie dzielne;**** Michalina cos sie nie odzywasz...Marcela- buziaki:)))

Ozila- u Ciebie wszystko ok?

Myszko- calusy dla Was;* Zagladaj tu czasem... i napisz co u synusia i jakies oteczki powrzucaj:)

Izka- wrzucisz jeszcze jakas fotke tego slicznego czarnulka??:)

Eska, celta, Mika- buuuuziam

Pierucha- ;*

Dziewczynki moge ostatni raz o swoim terazniejszym cyklu?:
Troszke musze tylko wyluzowac z mierzeniem temperatur booo.... wczoraj spadek do 36,1. Dzisiaj struga brazowej krwi. Mowie ohoo zaczelo sie....a tu tempka 37,3. Narazie krwawienia brak... Miesiaczka przyjdzie to jest pewne, beta tez nie pozostawia watpliwosci, ale temperatura u mnie jest zupelnie nie miarodajna!!!! Tez macie nie raz takie cykle ze temperatura Was zmyla? buziaki dla wszystkich

reklama
Olusia witaj,oby wszystko się udało:happy:
Madziore przykro mi,że się nie udało ale dobrze,że nie wariujesz trzeba mieć nadzieję,przed tobą kolejny cykl

Mika,Agawa zdrówka! zdrówka!i jeszcze raz zdrówka!

Maku doskonale Cię rozumie...trzymam kciuki za Fasolinkę...to pewnie był proroczy sen już niedługo zobaczysz serduszko:happy:

Kobietka Tobie to już można chyba zacząć gratulować:-) super

Trzymam kciuki za testujące na dniach....emocje pewnie sięgają zenitu &&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was Wszystkie!

Dzis popoludniowy test,dzien przed miesiaczka jedna kreska. Pocieszam sie tym ze moze za wczesnie... Pozdrawiam!:-) Zaczarujcie by na dniach jednak druga kreska zawitala!!

Cieszę się ogromnie że lista tak szybko się skraca :-) mam nadzieję że w styczniu będę mogła się dopisać, a co.... :rofl2: ile mam czekać
Dużo sił wam życzę tym do rozpakowania, tym na starcie i tym które tracą już cierpliwość - trzymam za WAS wszystkie kciuki :tak::tak::tak:

Olusia, &&&&&& żeby teraz ie pięknie udało i dzidziusiowi sie u Ciebie w brzuszki spodobało.

Madziorrek, bardzo mi przykro, ze beta nie wyszła, ale moze to jednak była implantacja? Po implantacji bhcg sie pojawia jakies 48 h po. Może nie wszystko stracone?

Caluje Was wszystkie z lozeczka, wymieniać nie będę, bo jeszcze kogoś przegapę:))

a u mnie tez dziwnie, plamie ciagle, dzisiaj słabiej,na brązowo. Myśle, ze to po luteinie tak @ nie przychodzi. Brzuch mnie tez w ogóle nie boli. Czekam po prostu na @. Nawet wczoraj sex mi @ nie rozkrecił. Tempka wczoraj i dziś 36,64. Dziwne, bo juz powinna spać. Test dzisiaj zrobiłam i nic, nawet bladziocha. A moze te pecherzyki mniejsze mi nie pękły i teraz coś tam sie zrobiło? Hmmmm... Zaczynam sie powoli martwić.

nie kochana. Cos Ty... @ sie rozkreca. Moze na clo w pierwszym cyklu jakos dziwnie reaguje... sama nie wiem. Niewazne. Kolejny cykl. Kolejna nadzieja... Ale dzis mi jest jakos smutnawo. Ale jutro juz bedzie dobrze:))))

Dzien dobry kochane:-)

dziekuje, ze sie pytacie o moje samopoczucie ,juz po wakacjach krotkich, ale bym znowu pojechala!
nie pisze czesto teraz, bo staram sie toche wylaczac, ale to nie znaczy, ze Was nie czytam i o Was moje sloneczka nie mysle!!! Za kazda 3 mam kciuki&&&&...

czuje sie dobrze nawet ostatnio, mala kopie, aktywna jest i to bardzo rozczula, wiec wczuwam sie w to i zyje kazdym dniem....tygodniem mojego szczescia...odliczajac tygodnie do bezpiecznej daty i rozwiazania;-)

gratuluje jeszcze raz nowym zafasolkowanym malgonii , maku i kobietce!!!!!
malgosiu, zgadzam sie z Toba , ze po zobaczeniu II zaczyna sie przezywanie kazdego dnia i czeste zamartwianie z najmniejszej drobnistki.....ale...dzien leci za dniem, tydzien za tygodniem i jest coraz lepiej, ja juz zaczelam 24 tydz. Jeszcze sie troche martwie, ale juz coraz blizej bezpiecznej daty;-) a czas okazuje sie szybko nawet leciec, jak sie cofne wstecz, to sobie mysle, ze tyle trosk i niepokojow wylane, a jakos do przodu i do przodu i musi isc dobrze;-)
Takze dziewczynki na koncoweczce madzia, marcela i michalinka glowa do gory juz prawie na mecie:-)

eseczka Ty juz tez widze zaawansowana ciazowka!!! Haha fajnie
witam nowe staraczki i aniolkowe mamusie;-)
olusia witaj -sciskam kciuki za Ciebie tez!

Nie przejmujcie sie niepowodzeniami, chociaz to trudne i latwo powiedzec....a pamietacie jeszcze jedno motto z naszego forum:

glowa i piers do przodu i alleluja!!!
bo bedzie w koncu dobrze a i juz niedlugo mikolaj i aniolek i bedzie zyczenia przyjmowal na ten i nastepny rok!

( p.s. nawet nie pamietam kto to zdanie pierwszy wymyslil...chyba Myszka??)

zycze Wam pozytywnej niedzieli kochane moje i
buziakuje i wierzcie, ze bedzie dobrze .
p.s. oczywiscie dalej 3 majcie za mnie &&&&& a ja za Was&&&&&

tytul Nam ktos zmienil.....? Umiecie przywrocic pierwotny??

Ostatnia edycja:
Grudzień to piękny miesiąc na II :) Wtedy porody wypadają we wrześniu ( ja się urodziłam 4 września). Więc nie ma co się smucić bo zobaczyc II pod choinkę musi być piękne! My na przykład spłodziliśmy Stelle w rocznicę ślubu:tak: a testy bety na Walentynki ..
Nie jestem w stanie być z Wami na bieżąco- ale wiedzcie że myślę o Was i ogromnie mocno kibicuję.

reklama
Przywrocilam poprzedni tytul....starania po straconej ciazy ......niektore dziewczyny, stracily wiecej niz jedno dzieciatko, poza tym to Nasz "stary" tytul, ktory jest od poczatku....nie zmieniajcie Nam tytulu forum prosze, pewnie ktoras niechcacy ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry