No dzisiaj znalazłam w końcu czas!
Malgoniu ciche gratulacje i duuuużo szczęścia życzę, trzymam kciuki żeby wszystko szło tym razem dobrze!! I jak się w ogole czujesz?
Aschle WITAM! :-) I trzymam kciuki za owocne staranka!
Mika o matko gratuluję pięknych 3,5 cm! Kurcze aż mi się tak wesoło i cieplej na sercu zrobiło! :-)
Martocha spodobała mi się ta piosenka którą wysłałaś :-) Już słucham któryś raz z rzędu.
Eska jejku kiedy ja się doczekam tak pięknego usg! Tylko pomarzyć :-) Synek przecudny, cieszę się,że wszystko powróciło do
normy. I trzymam kciuki by były same dobre dni przed Tobą i synkiem! Mam 30 km do Nowego Targu :-) Aktualnie jestem w Niemczech.
Ale miło,że ktoś z rodzimych stron jest! :-) Powiedz mi gdzie chodzisz do ginekologa? I jaki Twoim zdaniem jest dr. Wolski? :-)
Alternatywa ja dostałam @ po poronieniu dokładnie po 4 tygodniach! A krwawiłam po zabiegu przed @ tylko 3 dni.
Madziorek masakra co za głupi sen miałaś! To pewnie wszystko przez ten stres. A i bardzo dobry pomysł masz z tą pamięcią
i dobrym uczynkiem dla aniołków! :-) Nie ma się co stresować...może jednak nie wszystko jeszcze stracone i ta @ nie przybędzie?! Trzymam ogromne kciuki!
Agawa przykro mi strasznie. Jednak może tak jak u madziorek nie wszystko stracone! W kazdym razie także trzymam kciuki!
Gdyby jednak nie udało się, jest wiele sposobów już po takim czasie starań, inseminacja, in vitro. Dasz rade!
Karolina * dla aniołka. Myślę,że skoro masz 2 dzieci, to poronienie mogło być "przypadkiem" niestety. Więc nie ma sensu moim zdaniem wdrążać się w duże badania, a tylko te podstawowe.
Izka haha rozbawiłaś mnie tym najszybszym objawem ciaży
Dobre!
Aniu jesteś strasznie silną kobietą i wlasnie takich nam tu potrzeba. Przeciez kiedyś po badaniach wyjasnieniach bedziesz sie starac wiec zostan tu. Taką wielką sympatią zarażasz ! :-)
Karo to daleko 400 km ode mnie. Frankfurt am Main kojarzysz? :-)
Madlena no mam nadzieję ,że to nie objaw @. Już ok 5 dni się męcze.
Celta pooozdrawiam ciepło!! I życzę powodzenia!!!
Dziękuje wszystkim które trzymają kciuki by 24 @ nie przyszła.
Tym samym trzymam kciuki za
starające się i
zaciążone, by wszystko dobrze się skończyło!
Ja dziś bezobjawowo. Oprócz dużych żółtawych upławów i szyjkę mam nisko.
A co do psychiki po poronieniu to ja szybko doszłam do siebie. Już po jednej miesiączce zaczęłam starania a co wyjdzie zobaczymy na dniach! :-)
Pozdrawiam