reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki, zrobiłam dzisiaj betę - 14,9
Płaczę ze szczęścia i że strachu. Proszę Was o słówko do Tego u Góry, może wysłucha, żebysmy doczekali się zdrowego dziecka.
Byłam u gina po leki i ostudzł moje emocje, że wszystko może sięzdarzyć i z dużą rezrwą podejść i jeszcze się nie cieszyć. Boję się.

reklama
Malgonia1 GRATULUJE :tak:wszystko bedzie dobrze teraz tylko nie przemeczac sie,zdrowo odzywiac i czekac 9 miechow na duzego zdrowego Dzidziusia .Mocno trzymam kciuki.

Witaj Aschlee:) Napewno bedzie Ci z nami dobrze:))

bakalia- 2 usg bedziesz miala w ciagu dnia?

Eska- wracaj do nas;))

Aniu- kochana po tym co przeszłas, mialas prawo rozwalić całą sciane a nie zrobic tylko mała dziurkę. I tak jestes bardzo dzielna babeczka;*** Jak masz ochote w cos walnac to wal, krzyczec- to krzycz, plakac- to placz. Straaaasznie bym chciala zeby juz bylo u Ciebie dobrze;** caluuje i sle tyle ciepla ile tylko moge!!!

Pietrucha- <3 caly czas o Tobie mysle. Mam nadzieje ze jest choc ciutke lżej....

Agawa- testowanko się zbliża;)))

malgonia- braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sie lamię i jutro jade na betę. Jutro bedzie 29 dc. Zazwyczaj są 28 dniowe. Przy spoznionej owulacji o 4 dni juz powinno cos tam z betą być wiadomo. Wolę wiedzieć wczesniej ze nic z tego niz sie dalej nakrecac. Buziaki

eska wspaniale! wracajcie do domku odpoczywać :) czekamy na relacje :)
malgonia po cichutku gratulujemy :) który to dzień cyklu? teraz spokojnie czekaj na piękny przyrost.
michalinka jak samopoczucie?
Madziorek &&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą betę!!!

malgonia spokojnie,spokojnie,teraz silne emocje nie są wskazane...będzie dobrze:-)

bakalia Tobie tez by sie przydał kubeł zimnej wody:-D trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

aschlee witaj!

madziorek ​&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

eska nastepna wyprawa do szpitala nie wczesniej jak za 23 tygodnie,super,że wychodzisz..........teraz leż,leż,leż

Ostatnia edycja:
oj marcela tak ppatrze na ten Twoj suwaczek;))) ja to juz niedlugo;))) bosko;)))))

swoja droga- czemu Ci lekarze zasze sie kazą nienakrecac. Przeciez przy naszych doswiadczeniach i tak jestesmy przestraszone. Gosia bedzie doooobrze;*

Ostatnia edycja:
Dziewczynki rano radość teraz paniczny strach- krwawię, na razie niedużo. Boli mnie brzuch jak na @, wzięłam 2 Nospy, luteine i leżę. Proszę zaczarujcie, żeby było dobrze. Boję się, strasznie się boję.

reklama
Malgonia - trzymam kciuki za całych sił, czaruję i wysyłam fluidy i wszystko czego Ci trzeba!

Mika - super że z fasolkiem wszystko OK. wyobrażam sobie jakie to uczucie widzieć na usg skaczącego dzidziusia!
ja w swojej poprzedniej ciąży w 12tc dowiedziałam się, ze mój syn jest chory - potem tak już byłam wystraszona że nie chciałam patrzeć na obraz podczas usg. Ponadto oni tylko zwracali uwagę na wady i nieprawidłowości :( Na zdrowym synku nie skupiali sie tak bardzo.

Baakalia - trzymam kciuki! daj znać po wizycie!

I ja sie zastanawiam kiedy iść na usg serduszkowe, dziś mam 6t3dc, ale miałam późną owu - jak myślicie kiedy można iść?

Uściski dla wszystkich!

Do góry