reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Co ja bym bez Was zrobiła?! Tu zawsze jest oparcie i dobre słowo, i rady. Krwawienie czy raczej plamienie nie powtórzyło się. Może to implantacyjne plamienie? Juz jest lepiej i wierzę, że może być dobrze.
Eh... Myślałam, że inaczej będzie wyglądał ten wyczekany dzień, to dopiero początek. I tak już nic więcej nie zrobię, musi sobie Dzidzia poradzić i być silna.

Mika cudownie, wyobrażam sobie jak mama musiała być szczęśliwa! I Ty również!
Suana pisz coś częściej. Mój lekarz od pierwszej ciazy miał takie zdanie, że kobieta w ciazy powinna być na zwolnieniu, tym bardziej jak się źle czuje. Może chociaż na miesiąc spróbuj, jak przejdą nudności. Nie wyobrażam sobie u siebie w pracy iść... Porozmawiać z lwem :)
Madziorek- niech beta będzie cud malina. Niech przeczucie Ciebie nie myli
Agawa- kiedy test?
Ja zrobiłam za wcześnie, wyszedł mi dzisiaj cień nawet nie różowy tylko taki naprawdę ledwo widoczny, a beta 14. Może i dobrze, bo przynajmniej wzięłam leki.
Wszystkie ciężaróweczki pozdrawiam!

Eska już w domku? Jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malgonia gratulacje trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A o to nasz synek :) cały i zdrowy zbadany od A do Z:)* Dziękujemy za wsparcie i kciuki KOCHAMY WAS!!!!! CIOTECZKI

NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_5.jpg

Załączniki

• NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_5.jpg
    NOWOBILSKA-MAJEWSKA ELWIRA_5.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 52
Eska ale cudny!! Teraz leż, odpoczywaj i...odpoczywaj :)

Mika moja kropka mniejsza o 5 dni.. Dajesz mi nadzieję, że może poprostu taki jej urok i nie musi to oznaczać nic złego :)

Maku ja chyba też nie miałam okazji więc gratuluję teraz :)

Staraczki trzymam za Was kciuki i codziennie sprawdzam, czy są jakieś wieści. Nie jestem w stanie każdej wymienić bo piszę z kom.ale pamiętam o Was :)

Podczytałam Was chwilkę bo mąż karmi małego i normalnie mam uśmiech na ustach :-)

Eska cudowne maleństwo!!!! a mi umknęło czy jak ale wiedzieliście już, że synek czy dopiero przy tej wizycie szpitalnej się okazało? bo jakoś kojarzę, że ostatnio tu zastanawiałyśmy się jaka płeć :)

Małgoniaaa aaaaa niesamowite!!! OGROMNE gratulacje!! wierzyłam, że i Tobie się uda.. jednak Twoje bliźniacze aniołeczki nad Tobą czuwają i pomagają mamusi ;-)

Suana ja bym poszła na zwolnienie, po co masz się męczyć, lepiej odpoczywać i cieszyć się urokami ciąży, przecież mdłości kiedyś przejdą ;-)

Mika gratuluje wizyty!! Super, że maluszek zdrowiutki i nadrabia zaległości, niech rośnie i rooośnie! :-)

no i kciuki trzymam za resztę starających się, za mamuśki na wylocie i te jeszcze na początku i za najbliższe testy i bety :-) Wszystkim Wam wszystkieeeego dobrego życzę!!!

No więc nadgoniłam powoli;)

Suana a moja kropka mniejsza o tydzień jest dziś chłopiną młodszą o tydzień;)))

Malgonia jeszcze raz gratulejszyn i leż pieprz robotę!!!!!!! ja też plamiłam i widzisz jest gitara musi być dobrze

Sysiq ja byłam na ujastku a skąd dokładnie jesteś z Podhala???? rodzianko;)))

Bakalia mam nadzieję, że dobrze się czujesz:))

Pietrucha przytulam jesteś silna dasz radę :)*

Kasiuchna USG serduszkowe najlepiej w 8 tygodniu bo dzidzie różne tempo maja i po co się stresować:))

Mika jest cudownie ;))))) obie dziś płakałyśmy ;)

Izka czułam że synek i dziś pierwszy raz poświadczone bo tak to nie pokazywało dzidzi:))) niby w 12 tyg lekarz mi powiedział że coś dynda ale mówił że to za wcześnie:)

Madziorek ciekawe jak Twoje jaja jak się czujez????

Agawka a Ty wyzdrowiałaś już?????

Maddlena całuję i pozdrawiam i mam nadzieję, że to to trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Michalina szczerze szpital to naprawdę uspakaja psychicznie wiesz i człowiek jest pod stałą opieką także się nie stresuj i jak co śmigaj na patologię

Marcela i Madzia kurcze to już tuż tuż :))) mam nadzieję że się dobrze macie

Maga no to masz wiesz jak to jest frycowe trzeba zapłacić:)

Celtunia dziękuję za wsparcie i buziaki wysyłam i mam nadzieję, że już niedługo będzie was więcej ;))))

Martoocha całuję was ze Stelcią;)

Maku się zaczęło rigu rigu ;)

Karo śliczny bobasek, do całowania pozdrawiam i buziaki dla Was:)

Ania cieszę się, że masz takie cudowne podejście, to kiedy jedziesz na badanka???

Ashlee witaj
[*] dla aniołka

Nanu dziękuję za kciuki

Wszystkim jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam jak o kimś zapomniałam wybaczcie!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie: kiedy dostałyście @ po poronieniu? Lekarz powiedział, że poronienie mam traktować jak pierwszy dzień cyklu, ale coś długo ten cykl trwa :( Nie wiem, czy panikować i lecieć do lekarza, czy poczekać jeszcze trochę? Ile?

aaa i Malgonia nie chce nic mówić, ale ja w tej ciąży też plamiłam zaraz na początku właśnie tak jak i Ty i popatrz, moje plamienie leży już w łóżeczku i śpi albo udaje :-p dostałam duphaston i leżałam plackiem wstając tylko do wc przez jakieś 5-6 tyg, więc leż i wypoczywaj!!

Eska noo to już potwierdzone, że chłop jak dąb będzie :-) SUPER!!

przeczytajcie, poryczałam się i pomyślałam o Celcie :( http://torebunia.pl/23056,Niechciane_dziecko, będziesz taką prawdziwą MAMĄ dla kogoś :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry