malgonia1
Fanka BB :)
Co ja bym bez Was zrobiła?! Tu zawsze jest oparcie i dobre słowo, i rady. Krwawienie czy raczej plamienie nie powtórzyło się. Może to implantacyjne plamienie? Juz jest lepiej i wierzę, że może być dobrze.
Eh... Myślałam, że inaczej będzie wyglądał ten wyczekany dzień, to dopiero początek. I tak już nic więcej nie zrobię, musi sobie Dzidzia poradzić i być silna.
Mika cudownie, wyobrażam sobie jak mama musiała być szczęśliwa! I Ty również!
Suana pisz coś częściej. Mój lekarz od pierwszej ciazy miał takie zdanie, że kobieta w ciazy powinna być na zwolnieniu, tym bardziej jak się źle czuje. Może chociaż na miesiąc spróbuj, jak przejdą nudności. Nie wyobrażam sobie u siebie w pracy iść... Porozmawiać z lwem
Madziorek- niech beta będzie cud malina. Niech przeczucie Ciebie nie myli
Agawa- kiedy test?
Ja zrobiłam za wcześnie, wyszedł mi dzisiaj cień nawet nie różowy tylko taki naprawdę ledwo widoczny, a beta 14. Może i dobrze, bo przynajmniej wzięłam leki.
Wszystkie ciężaróweczki pozdrawiam!
Eska już w domku? Jak się czujesz?
Eh... Myślałam, że inaczej będzie wyglądał ten wyczekany dzień, to dopiero początek. I tak już nic więcej nie zrobię, musi sobie Dzidzia poradzić i być silna.
Mika cudownie, wyobrażam sobie jak mama musiała być szczęśliwa! I Ty również!
Suana pisz coś częściej. Mój lekarz od pierwszej ciazy miał takie zdanie, że kobieta w ciazy powinna być na zwolnieniu, tym bardziej jak się źle czuje. Może chociaż na miesiąc spróbuj, jak przejdą nudności. Nie wyobrażam sobie u siebie w pracy iść... Porozmawiać z lwem
Madziorek- niech beta będzie cud malina. Niech przeczucie Ciebie nie myli
Agawa- kiedy test?
Ja zrobiłam za wcześnie, wyszedł mi dzisiaj cień nawet nie różowy tylko taki naprawdę ledwo widoczny, a beta 14. Może i dobrze, bo przynajmniej wzięłam leki.
Wszystkie ciężaróweczki pozdrawiam!
Eska już w domku? Jak się czujesz?
Ostatnia edycja: