Mika dziękuję, u mnie chyba ok. Leżę i leżę, w zasadzie od soboty boli mnie brzuch jak przed @, mdli mnie – może coś już się zbliża, ale zaciskam nogi, żeby jeszcze z tydz wytrzymać
Przykro mi, że nie dowiedzieliście się nic nowego w sprawie Tymusia. Może jeszcze pojawią się jakieś informacje? Ale teraz zobaczysz, że będzie wszystko dobrze :* i już niedługo Ty też nie będziesz mogła założyć skarpetek, a już nie mówiąc o butach
michalinka oczywiście, że Mała się urodzi zdrowa! Postaraj się już nie denerwować, spokojnie, już jesteś tak blisko! Dobrze, że lekarz trzyma rękę na pulsie! Nawet jeśli będziesz musiała położyć się do szpitala, to będziesz cały czas monitorowana i tam nic nie przeoczą – lepiej niż w domu! Więc proszę się ogarniać, pakować torbę i spokojnie czekać do kolejnej wizyty! Poza tym nic złego Tobie też nie grozi! Zobaczysz, że już niedługo będziesz miała Malutką na rękach! Dużo Ci jeszcze rzeczy brakuje?
Maku tak to już z nami jest… ten strach nie jest silniejszy od naszego szczęścia związanego z ciażą ale potrafi je doskonale stłumić… ale spokojnie
przykre są czasem reakcje bliskich ale my wszystkie tutaj OGROMNIE cieszymy się z Twojej ciąży
i z Twoich mdłości też
– to dobry znak
i trzymamy kciuki za każdy dzień! No i czekamy do 17.12
maqa może trafiłaś na jakiś trudniejszy okres w pracy i zaraz trochę się sytuacja uspokoi?
karo nasz brzuszek rośnie
a jego lokator szaleje – także mimo tego, że trochę boli mnie brzuch i muszę leżeć to staram się wytrzymać do 25.11, mamy wtedy ostatnie usg – trochę podejrzymy Małego. Emi jest przesłodka!!! Jaki śmieszek fajny!
I jak Wasze przygotowania do ślubu? Nie zostało już wiele czasu
Agawa trochę spraw się nawarstwiło i masz gorsze samopoczucie ale przecież każdemu wolno mieć czasem gorsze dni. Poza tym może to nie pms?
Nie ma @ jest nadzieja! – znasz dobrze nasze motto! Może jakoś Cię rozweselimy? Wyobraź sobie jak ja, Magda i Michalina tańczymy np. kankana
Jeśli w ogóle któraś z nas jest w stanie tak zadrzeć nogę
– poza wizytą u gina
U nas w Warszawie dzisiaj zaświeciło piękne słońce – mam nadzieję, że to samo zaświeci nad Tobą!
eska ?????